- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
tatlım sen su katılmamış bir cimrisin az veren maldan çok veren candan benden sölemesi
En nefret ettigim şeydir ya o, nereden biliyorlar kucuk meblağların önemi olmadigini mesela ben bir kere bir arkadaşımla yemeğe gittim tam da hesaplamistim su kadar yemeğe su kadar da bir yüzük beğenmiştim ona ayırmıştım. Hesap geldi ödedik meger o eksik ödemiş benim alacağım para üstünü atıyorum on lira onun yemeği yirmi bes tuttu o yirmi koymuş sadece benim koyduğumdan alır garson diye. Hesap geldi o zaman jetonum dustu kalanı da alamadım hemen kapattı bahşiş olsun dedi. Sonra o takiciya gittik o bir sürü sey topladı aldı ben o istediğim yüzüğü alamadımsırf cok kucuk bir farktan dolayı. O da madem yanında parasi var bir sürü sey aldı yemeği de ödeseydi kendininkini. Ne kadar yakın olsak bile hiç sevmem cimriysem cimriyim allah allah!!
En nefret ettigim şeydir ya o, nereden biliyorlar kucuk meblağların önemi olmadigini mesela ben bir kere bir arkadaşımla yemeğe gittim tam da hesaplamistim su kadar yemeğe su kadar da bir yüzük beğenmiştim ona ayırmıştım. Hesap geldi ödedik meger o eksik ödemiş benim alacağım para üstünü atıyorum on lira onun yemeği yirmi bes tuttu o yirmi koymuş sadece benim koyduğumdan alır garson diye. Hesap geldi o zaman jetonum dustu kalanı da alamadım hemen kapattı bahşiş olsun dedi. Sonra o takiciya gittik o bir sürü sey topladı aldı ben o istediğim yüzüğü alamadımsırf cok kucuk bir farktan dolayı. O da madem yanında parasi var bir sürü sey aldı yemeği de ödeseydi kendininkini. Ne kadar yakın olsak bile hiç sevmem cimriysem cimriyim allah allah!!
İster cimri desinler ister paragöz..
Ailen sonuçta o parayı senin için kazanıyor ve dişinden tırnağından artırıp gönderiyor..
Herkes hesabını kitabını bilsin... Gerekirse iste.. Grup ödevlerinde de arkadaşlar toplam şu kadar adam başı şu düşüyor de..
Yanlız o az veren candan çok veren maldan olucakAz verenin içinden gelerek imkanları zorlayarak verdiği üzerine söylenen bir söz.
Canim odev mi yapiyorsunuz, fotokopimi cekiyorsunuz.... Soyle herkese ne kadar dusuyorsa verenlerinkini al, vermeyenlerinkine hic karisma fotokopileri cekilmesin, odev icinse geri kalsinlar. Hem parayi vermeyip hem seni suclayacak degiller ya... Eger birsey diyecek olurlarsa ben size belirtmistim ne kadar tutacagini sesinizi cikarmadiniz bende birsey demedim dersin. Sen onlarinkini de ustlenmek zorunda degilsin. Koskoca insanlar cocuk degiller ya vermiyorlarsa fotokopide yok onlara, odevden de geri kalsinlar.... Notlar dusunce 3-5 kurusun hesabini yaptiklari icin kendilerine kizarlar. Kesinlikle taviz vermiyorsun. Ha yemegini calanlar icinde bir oneri bir dahaki sefere bir sandvic yap icine igrenc seyler koy, ben kopek mamasi koymustum ortada birakmistim is yerinde e tabiki isirip bir kenara atmislarDD Amma gulmustum.Iki sandvic yap birini yersin digerini onlar yer sonrada arkalarindan gulersin DDD
hahahhaha
bir keresinde de sandvicimi sıraya bırakmıştım hepsi ısırmış. hiç düşünmüyorlar bu kız tiksinir mi diye. sonra geldim aldım sandvici okulun köpüşlerine yedirdim. gıkını çıkarmadı kimse. bu köpek maması çok güzel bir fikirmiş yainsanlar ancak bu dilden anlarlar
hahahhaha
bir keresinde de sandvicimi sıraya bırakmıştım hepsi ısırmış. hiç düşünmüyorlar bu kız tiksinir mi diye. sonra geldim aldım sandvici okulun köpüşlerine yedirdim. gıkını çıkarmadı kimse. bu köpek maması çok güzel bir fikirmiş yainsanlar ancak bu dilden anlarlar
al işte.. böyle birşey başıma gelse olayın şokuyla gıkımı çıkaramam sonra da aklım başıma geldiğimde kendi kendimi yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?