Cimri miyim?

Zaten eve veriyorm yetmez mi abime doğum günü hediyesi telefon aldım 1200 tlydi sanırım. Dilencileri boş göndermemeye çalışıyorm coğu zaman para olmuyo veya o gün cok fazla gelmişlerse eğer daha fazla veremiyorm bana lazm oluyo cğnkü

Ergenlikten dolayı büyütüyorda olabilirim ikizler burcuyum fazla dengesizim inanın ben kendimi cözemiyorm

hayır işte buyutmuyosun tam doğru şekilde düşünecekken ama onlar ailem ben yanlış anlıyorum şeklinde düşünmeye başlayıp vicdan azabı yaşamaya başlıyosun. bu da seni ileri götürmüyo bugun ailen alır paranı yarın eşin eee senin hayatın ne olacak senin isteklerin ne olacak.

Bilmiyorum bende o sorunun cevaabını cok aradım

Böyle düşünüp ama ona göre davranamıyorum

Dikkaate alıcam

Ortada sadece kızımızın maaşı yok dikkatinizi çekerim .bu ülkenin yarısı asgari ücretli iken bilmez miyiz :)

Ailesine maaşının neredeyse tümünü verdiği için mi dediniz? bana cimri etiketi yapıştırmasınlar ama ailesi iyi yapıyor tabi biriktiriyorlarsa ya da önemli ihtiyaçlara harcıyorlarsa. ben çalışırken ailem benden hiç para istemedi zamanında bende hepsini yedim bu kadar kısa sürdü hayrı...
Evlenince gördüm dünya kaç bucakŞimdi kıymetini biliyorum verilen emeklerin..

Teşekkür edesim geldi :)

Hayatının hep bu düzende gitmesini istemiyorsan bir yerden başlamalısın.

Sana cimri diyenler yarin (borca batarsan Allah korusun )seni taniyacaklar mi bakalim.
En iyisini yapiyorsun. Ailen ve kendin. Ilerde insallah daha fazla maas gecer eline.

En son kendin için ne aldın ve telefonun 1200 tllik mi? Abinin ki degıl senınke di telefonun?

senin kafa çok yanlış çalışıyor işte, sen onlara her ay nerdeyse bütün kazancını veriyorsun, onlar senin alacağın bir bluza ne gereği var diyorlar. adil mi sence bu? yarın üniversiteye gideceğim ya da evleneceğim dediğinde göreceksin nasıl bir hata yaptığını ama çok geç olacak.

kızımız eğitimi için biriktirecekse ailesine vermemeli yoksa maaşını çarçur edecekse versin tabi :) değil mi? :)))

bu evli olan abi mi? hani borcunu ödediğiniz?
siz evlenirken de abiniz sizin düğün borçlarınızı üstlenecek mi?
inşallah okulu kazanırsın..
iyi niyetlisin ama inan iyi niyetin sonu yok.. biraz kendini düşünmen lazım.. bir bluz almak için icazet bekleme .. en güzel yaşlarında hazır parada kazanıyorken elbet biriktir ama yaşamayı da unutma .. geri gelmeyen tek şey zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…