- 10 Nisan 2014
- 43.406
- 115.685
- 798
her yazdığın yorum insanların az kazancı ya da az harcamasını beğenmemek üstüne sıkıldık artık1000tl yi artık ne kadar fazla sanıyosa hem boğazlarına harcıyolar, hem sigaraya, hem borç ödüyolar, hem de biriktiriyolar. Bozdur bozdur harca!
Hayır bekar olan abim oda kendine en iyisine alır ama evede para verir ben fazla takıyorum böyle şeyleri lafama. Hayatı gülerek eğlenerek yaşamayı okadar cok istiyorum kibu evli olan abi mi? hani borcunu ödediğiniz?
siz evlenirken de abiniz sizin düğün borçlarınızı üstlenecek mi?
inşallah okulu kazanırsın..
iyi niyetlisin ama inan iyi niyetin sonu yok.. biraz kendini düşünmen lazım.. bir bluz almak için icazet bekleme .. en güzel yaşlarında hazır parada kazanıyorken elbet biriktir ama yaşamayı da unutma .. geri gelmeyen tek şey zaman ..
Evet cimriyimBence cimrisin. O kadar emek calisip sadece 300tl kendinize almaniz buna ailenizin razi gelmeside kotu ailenizin sizin paraniza cidden bu derece ihtiyaci var mi???
Ayrica hic lukse para vermemek tutumluluk degildir. Bugun variz yarin yokuz parayida mezara goturmuyoruz. Ufak tefek zevklerimizide karsilamayacaksak ne diye didinip calisiyoruz. Sizin icin yaşamak temel ihtiyaclardan ibaret mi?
kızımız eğitimi için biriktirecekse ailesine vermemeli yoksa maaşını çarçur edecekse versin tabi :) değil mi? :)))
Hayır bekar olan abim oda kendine en iyisine alır ama evede para verir ben fazla takıyorum böyle şeyleri lafama. Hayatı gülerek eğlenerek yaşamayı okadar cok istiyorum ki
abine neden o kadar pahalı hediye alıyorsun kendin ayda 300 harcarken sen bu yaşlarda ailene evlenince de kocana sömürülürsün yıllar sonra burda hayatım ziyan oldu diye konu açma daZaten eve veriyorm yetmez mi abime doğum günü hediyesi telefon aldım 1200 tlydi sanırım. Dilencileri boş göndermemeye çalışıyorm coğu zaman para olmuyo veya o gün cok fazla gelmişlerse eğer daha fazla veremiyorm bana lazm oluyo cğnkü
arkadaş hem ağlıyorsun burda hem de 1700 tl lık telefon kullanıyorsun senin kafan bayağı karışık benceEn son kendime gözlük aldım 2 ay öncede taksitle 1700 tl telefon aldım
Ben kendi harcamamın dışına cıkmıyorum yol parası ve dışarda yediğim para 300 coğu zaman yemiyorm faazlasını almıyorum taksidimide 1000 tlnin icinden annem veriyor bu 1 yıldan fazla oldu çalışıyorm telefon aldım almışken güzelini aldımyorumumu 1700 lük telefonu görmeden önce yapmıştım..
e harcıyormuşsunuz tel almanızada kimse karşı çıkmamış ..
yanlışınız eşya odaklı yaşamak olabilir.. elle tutulur olmayan şeylere para verilmesi mi gereksiz geliyor da arkadaşlarınızla oturup bir kahve içmek için param yok diyorsunuz?
Ne diyim bilemedim gercektenAy yemin ederim yazdiklarima,hissettiklerime bin pisman oldum su an Allah'im sen affet.
sadece kendime ait gelirim aylık 4500 e yakın telefonum 800 liralık yazık bana amaaaAy yemin ederim yazdiklarima,hissettiklerime bin pisman oldum su an Allah'im sen affet.
Ağır konuşuyosunuz. Canınız sağolsnne halin varsa gör diyorum son olarak konu sahibi kendi aklını beğenmeye devam et sen
Buda senin tercihinsadece kendime ait gelirim aylık 4500 e yakın telefonum 800 liralık yazık bana amaaa
Sizin eve toplam ne kadar para giriyor hiç anlamadım.hem borç ödenir hem birikim yapılır hem de neyse tuhafsınız yahu...Ama annemin bana para biriktirdiğini söyledim
Ben kendi harcamamın dışına cıkmıyorum yol parası ve dışarda yediğim para 300 coğu zaman yemiyorm faazlasını almıyorum taksidimide 1000 tlnin icinden annem veriyor bu 1 yıldan fazla oldu çalışıyorm telefon aldım almışken güzelini aldım
evet cimri de değilim ayrıca ayda 1500 tl kendime harcarım sadece ama dikkat edersen gelir gider dengem olması gereken zaten çocuğum var 4 yaşında şimdiden onun eğitim parasını biriktiriyorum bu hayata gelmeyi o istemedi ben istedim doğdu öyleyse çalışıp benim borcumu ödemeyecek ben hem onun okul parasını hem de yaşlanınca kendimin hastane gerekirse bakıcı devamlı temizlikçi parasını fazla lüks yaşamayıp biriktiriyorum.sigaraya da asla para vermem bilmem anlatabildim mi evlada güvenerek har vurup harman savurulmazBuda senin tercihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?