Cimri miyim?

Hayır bekar olan abim oda kendine en iyisine alır ama evede para verir ben fazla takıyorum böyle şeyleri lafama. Hayatı gülerek eğlenerek yaşamayı okadar cok istiyorum ki

Bence cimrisin. O kadar emek calisip sadece 300tl kendinize almaniz buna ailenizin razi gelmeside kotu ailenizin sizin paraniza cidden bu derece ihtiyaci var mi???
Ayrica hic lukse para vermemek tutumluluk degildir. Bugun variz yarin yokuz parayida mezara goturmuyoruz. Ufak tefek zevklerimizide karsilamayacaksak ne diye didinip calisiyoruz. Sizin icin yaşamak temel ihtiyaclardan ibaret mi?

Evet cimriyim

Hayır bekar olan abim oda kendine en iyisine alır ama evede para verir ben fazla takıyorum böyle şeyleri lafama. Hayatı gülerek eğlenerek yaşamayı okadar cok istiyorum ki

yorumumu 1700 lük telefonu görmeden önce yapmıştım..
e harcıyormuşsunuz tel almanızada kimse karşı çıkmamış ..
yanlışınız eşya odaklı yaşamak olabilir.. elle tutulur olmayan şeylere para verilmesi mi gereksiz geliyor da arkadaşlarınızla oturup bir kahve içmek için param yok diyorsunuz?

abine neden o kadar pahalı hediye alıyorsun kendin ayda 300 harcarken sen bu yaşlarda ailene evlenince de kocana sömürülürsün yıllar sonra burda hayatım ziyan oldu diye konu açma da

Ben kendi harcamamın dışına cıkmıyorum yol parası ve dışarda yediğim para 300 coğu zaman yemiyorm faazlasını almıyorum taksidimide 1000 tlnin icinden annem veriyor bu 1 yıldan fazla oldu çalışıyorm telefon aldım almışken güzelini aldım

Sen tum yuku kendi ustune almissin, yukarda arkadas aldiktan sonra soyle demis, bana ters demişsin.
O zaman şikayet etme, biz ne yapalim?

ama sizinde taksitleriniz varmış verdiğiniz paranın içinde..
1000 lira vermiş olmuyorsunuz zaten..
siz düzeninize devam edin bu şekilde .. annenize daha az verip birikim yapabilirsiniz eğer okul kazanırsanız lazım olacaktır..

Kusura bakma ama en hoslanmadigim aile tipi.
Cocuklari okutup daha iyi yerlere getirmek yerine daha gozu acilmadan okul yolunu kapatip asgari ucretli islere mahkum etmek, sirtini Cocuklari dayamak.
Bak sen calisiyorsun, kiz kardesin calisiyor, annen calisiyor vs vs...o kadar kisi calisiyorsun bir kisinin alacagi maasa talim ediyorsunuz.
Buyuk ihtimalle kiz kardesin de okumayacak, boyle bir duzende devam edip gideceksiniz.
Uzgunum kirmak istemiyorum ama cok gerildkm birkac sayfa okutup.

Buda senin tercihin
evet cimri de değilim ayrıca ayda 1500 tl kendime harcarım sadece ama dikkat edersen gelir gider dengem olması gereken zaten çocuğum var 4 yaşında şimdiden onun eğitim parasını biriktiriyorum bu hayata gelmeyi o istemedi ben istedim doğdu öyleyse çalışıp benim borcumu ödemeyecek ben hem onun okul parasını hem de yaşlanınca kendimin hastane gerekirse bakıcı devamlı temizlikçi parasını fazla lüks yaşamayıp biriktiriyorum.sigaraya da asla para vermem bilmem anlatabildim mi evlada güvenerek har vurup harman savurulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…