Cimri olduğunu bildiğiniz bir erkekle evlenir miydiniz

Ben ki eşim tarafından tutumluluğum konusunda yerlere göklere sığdırılamazken cimri birisiyle asla yapamazdım... cimri erkek saygısız erkektir. eşime göre bazen benim aldığım bazı şeyler saçma olabiliyor evet ama hiçbir zaman tek laf etmez; sen beğendiysen almışsındır veya sen beğendiysen al der. çok sevdiğin ya da istediğin, senin için değerli olan bir şeyin hayat arkadaşın tarafından saçma olarak değerlendirilmesi çok kırıcı olabilir bazen. değer yargıları farklı olan kişiler evlenince mutlu olamazlar.

Cimri erkek zor kadınların alışveriş merakını da düşünürsek ben HAYIR derim bu işe :)

Ömür boyu herşeye, ki bu çok ufacık birşey bile olabilir, uzaktan bakmak çok gönül yaralayıcıdır. Çok çok iyi düşün. Bir anda tabiki silip atamazsın ama mantıklı taraflarını düşündükçe sende kendini haklı göreceksin.

Agzina saglik arkadasim
Biz de müsrif değiliz, şahsen ben kocama göre daha tutumlu ve dikkatliyimdir iki üç market gezmeden büyük deterjan vs almam. Her haftasonu avmlerde gezmeyiz. Ama aldığım herşeyde kocam fişe faturaya baksaydı cinnet geçirirdim heralde, kaldı ki işsizim yani onun kazandığıyla geçiniyoruz. Çöpü karıştırıp karısını kontrol eden erkekleri de biliyoruz yani Allah korusun kimse yansın istemem

Nein, no, non, hayır, sakın, asla kendi paranla aldığın, yedeklediğin alt tarafı eyelinera bu kadar laf edenden gerçekten hayır gelmez..

Evlendikten 1 hafta sonra batmaya başlar bu kusuru. İnan herşey toz pembe değil. Ailem çok rahat büyüttü sağolsunlar,hiç ikilenmedi istediklerim..ölçümüzü bilirdik tabi haddimizi aşmazdık.. Eşimde cimri değildir ama benim kadar genişte değildir. Paramı kazanıyorum istediğime harcıyorum,eminim kazanmasamda karışmazdı eşim. Eğer hissedersem böyle bişeyi çok ağırıma gider heralde.
Alıştığın standartın altı çok zor.. Allah gördüğümüzden geri bırakmasın..

Anlama konusunda da problem var çok net. Neyse sevgiline kolay gelsin ne diyeyim.
kendini çok bilgili sanıp havalarda uçan ama aslında zavallıca konuşan bir insandan farkssızsınız şuan. neyse sizinle daha fazla polemiğe giremiycem. iyi günler

Şuraya bir "asla " bırakayım. Hayatın zindan olur sinirden hasta olursun anlaşamayız demiş ya haklısın valla bitirelim derdim çeker giderdim

Adam sizi geçmiş markette alışveriş yapan insanlara bile karışıyor :) evlilikte idare etmeyi bilmek lazım müsriflik iyi değil ama sevgiliniz abartmış.

kendini çok bilgili sanıp havalarda uçan ama aslında zavallıca konuşan bir insandan farkssızsınız şuan. neyse sizinle daha fazla polemiğe giremiycem. iyi günler
Sevgilimin parasına, almadığı tişörte muhtaç olmaktan, daha 19 yaşındayken bir erkeğe yaslanmaktan iyidir. Kim daha zavallı acaba? Bir erkekten hesap, tişört dilenmekten iyidir. Sana zengin koca lazım.

Bana evinde çok bir şey görmediysen sıkıntı olmaz ama baba evinde her şeye doyduysan kalitenin altına düşmesi sıkıntı.

Cimri kavramı ile gereklilik algılarının farklı olduğunu da düşünebiliriz

İşimi kolaylaştıracak şeylere para veririm mesela ama sürekli ayakkabı kıyafet vs almam

Bugün başka konuya da yazdım geçen 20 yıllık elbisemi giydim diye şimdi cimri miyim acaba o elbiseden onlarca alabilirim belki ama ihtiyacım yok

Ya da evimde 100 lerce parça kaşık çatal takımı yok

Ama çocuğumun hayatı kısıtlanmasın diye evi kirletmek serbest her hafta yardımcım var

Sevgilinizin cimri algısı ne mesela ben kimseye beni bir yere bırakın demem verir parayı binerim taksiye ama ayy çağırsaydın arabayla gelirdik taksiye masrafa ne gerek var diyen tanıdıklarımız var onlar gece de olsa 15 tl vermemek için eşimi arar bizi şuraya buraya bırak diye bence işte onlar cimri onlara göre de olması gereken bu

Adamın altında 60-70 bin liralık araba var ama senin peşine takılıp bir yere gitmeye çalışıyorsa işte bence o cimri

evlenince çalışacak mısınız?
cevabınız evetse bu denli alışverişlerinize nasıl karışabilir..
ben sevgililik döneminde bir şey bekleyen bir insan hiç değilim ama sevgilim bana ben cimriyim sen bunları alamazsın derse sıkıntı çıkar.
karısıyla alışveriş yapan adama salak demesi apayrı bir şey zaten

Sakın evlenme! Şimdi kozmetik, kıyafet vs. dert oluyordur diyelim. Ama cimri insanlar her konuda cimri oluyorlar yani içinden gelmiyor adamın bir kadını mutlu etmek, ya nasıl anlatayım. Ben de taksi örneğinden vereyim. Mesela en zor zamanları düşünelim Allah korusun ailenden birinin bir hastalığı derdi var, sen götürüp getiriyorsun hastaneye falan, kendi benzinine vaktine kıyamadığı gibi bir de atla taksiye götür sağlık bu eziyet çekmesin demezse, kırk kere indi bindi yaparak hasta taşımana razı olursa ne hissedersin? Yani cimri adam cimridir şuna cimri buna cimri değil olmaz. Yarın öbürgün çocuğunun basit bir ihtiyaç için içlenmesi karşısında ne hissedersin? Seni tanımıyoruz tabi ki ama inan sen tutumlu da olsan savurgan da olsan cimri adam zaten çekilmez, kadını soldurur, hiçbirşeye hevesin kalmaz. Ben evlenmeden kurtarmıştım birkaç sene evvel, iyi ki yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…