- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
Biz de müsrif değiliz, şahsen ben kocama göre daha tutumlu ve dikkatliyimdir iki üç market gezmeden büyük deterjan vs almam. Her haftasonu avmlerde gezmeyiz. Ama aldığım herşeyde kocam fişe faturaya baksaydı cinnet geçirirdim heralde, kaldı ki işsizim yani onun kazandığıyla geçiniyoruz. Çöpü karıştırıp karısını kontrol eden erkekleri de biliyoruz yani Allah korusun kimse yansın istememAgzina saglik arkadasim
Anlama konusunda da problem var çok net. Neyse sevgiline kolay gelsin ne diyeyim.söylemediğim şey hakkında sizin imada bulunmanızın doğru olduğunu mu savunuyorsunuz? saçma!
Evlendikten 1 hafta sonra batmaya başlar bu kusuru. İnan herşey toz pembe değil. Ailem çok rahat büyüttü sağolsunlar,hiç ikilenmedi istediklerim..ölçümüzü bilirdik tabi haddimizi aşmazdık.. Eşimde cimri değildir ama benim kadar genişte değildir. Paramı kazanıyorum istediğime harcıyorum,eminim kazanmasamda karışmazdı eşim. Eğer hissedersem böyle bişeyi çok ağırıma gider heralde.Tek çocuğum bu yüzden babam olsun annem olsun sağolsun bir dediğimi ikiletmeden alırlar istediğimi. Buna alışık olarak şımarık bi insan oldugumu söyleyemem ama bu rahatlığa ister istemez alıştım. Ailemin durumu kötü olduğunda tabii ki ona göre hareket ettim. Ama ailemin elinde olduğunda asla sakınan insan değillerdir, olupta harcamayan bir insan olmadık ailecek. O yüzden zorluk çekeceğimi görüyorum bende aslında ama icimde ki Sevgi ört pas etmeye calisiyor sanirim sevdiğim adamdaki bu kusuru
nasıl gidiyor evlilikEvet biliyordum ve evlendim
Ve pişmanım
kendini çok bilgili sanıp havalarda uçan ama aslında zavallıca konuşan bir insandan farkssızsınız şuan. neyse sizinle daha fazla polemiğe giremiycem. iyi günlerAnlama konusunda da problem var çok net. Neyse sevgiline kolay gelsin ne diyeyim.
Sevgilimin parasına, almadığı tişörte muhtaç olmaktan, daha 19 yaşındayken bir erkeğe yaslanmaktan iyidir. Kim daha zavallı acaba? Bir erkekten hesap, tişört dilenmekten iyidir. Sana zengin koca lazım.kendini çok bilgili sanıp havalarda uçan ama aslında zavallıca konuşan bir insandan farkssızsınız şuan. neyse sizinle daha fazla polemiğe giremiycem. iyi günler
Var Canım 8 aylık bir oğlum varnasıl gidiyor evlilik
çocuk var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?