Cimri olduğunu bildiğiniz bir erkekle evlenir miydiniz

Bence çok zor Cimrilik başka tutumlu olmak başka mezara mı götüreceksiniz? :)

Şimdi cicim ayları harçlıgınızı o vermiyor, bir kadının okadar çok masrafı varki kendi adıma yazıyorum, kıyafet, kozmetik, laser, eglenme, bu liste uzar gider.Para olmazsa aşkta olmaz, saygıda cimriyle ömürde geçmez.Kuzenim evli adam hiç bir ihtiyaçını almıyor, çocuguna bile annesi alıyor, bu evlilik mi bir asalagı sırtta taşımak mı, sorarım size.

Bence yol yakınken vazgeç.cimrilik büyük bi sorun bence.bi eyelinere laf etmiş ki kendi paran olduğu halde.benim kocamın beni boşaması lazım( hele bu ara abarttım iyice kargocu bile isyanda gelip gitmekten) yok yok valla boşver cimri adamla ömür geçmez.

Kendine yazık etme bu adamla ömür geçmez...

aynen bı yerlerden fedakarlık etmeden mal mulk sahıbı olmuyor ınsan
her gun dısarda yemek , olan seyı tekrar tekra eve doldurmak musrıflık
benım param dedıgınde de ne cocuga yatırım yapılıyor ne mal mulk yine ..

haklısınız ..

bırıkım yapmak ıcın bıraz fedakarlık cımrılık olmuyor @Frambuazasigi bunun ayrımını yapmalı cımrı mı tutumlu mu

Nisanli iken de oyleydi gereken yerde harcardi.esyalar da sorun olmadi.Benim esim de tutumlu kendine ihtiyaci oldugu kadarini alir benim her istedigimi alir.ben de abartmiyorum.parasi varsa zaten hic sorun olmaz.eger sikisiksa durum belirtir bende ona gore ayarlarim kendimi.ilk evlendigimizde biz kredi ile ev aldik ayni anda evlendik ve tek maas.ekstra evle ilgili masraflarda cikiyordu.ona gore davraniyorduk.cocuk sahibi olduk o durumda hicbirseyini eksik etmedi hatta
.ondan sonra iyice duzeldik.gezmeler tozmalar...bence cimri biri ile evlenilmez.sikinti cok yasarsiniz.simdiden gozunuze batmjs bu tavri evlenince o.pembe toz bulut kalkiyor maalesef.

Bi akrabamız,kocasının ekmeğin içine koyduğu peynirden tut duş alırken akıttığı suya kadar karıştığından şikayet ederdi. Peynirin ekmeğin hesabını yapan adamlar var,seninki de o hesap.
Bile bile lades deme.
Yanında çok ihtiyacın olan bişeyi alırken bile rahatsız olacaksın,bi şey demese de hissettirecek sana. Adamın huyu bu.

bu konumun sonunda da belirttiğim gibi bişeyleri tam anlatamamış olabilirim. dün de bu konuya çok takılanlar olmuştu, konum yoruma kapandığı için birşey yazamadım. fakat ben orda biz sürekli 50 tllik yemek yiyoruz gibi bir ima da bulunmadım! o kadar zengin bir insan değilim. 10 20 tllik ödediğim hesabı gün yüzüne getirmek yanlış bana göre. bi 10 tllik hesap ödemek bir öğrenciyi sarsmaz, fakat 50 tl benim nerdeyse haftalık harçlığım oluyor. 50 tllik yemek yenilecek yada sizin düşündüğünüz gibi öyle zengin menülerde gözü olup sürekli iyi yerlere gidip yemek yiyelim deemiyorum. 3 buluşmamızın 1inde evde sevdiği yemekleri yapıp bugunde piknik yapalım hava alırız deyip masraftan kaçınan bir insan olmadığımı nerden biliyorsunuz? kendisi biraz fazla yemek yediği ve yemek seçtiği için her yerde yemiyor. yani olayı tam bilmeden '50 liralık yemek yiyip de onun hesabını ödeyip ama ben öğrenciyim o çalışan diye sızlanmak buradan bakınca komik gözüküyor.' diyerekten yakıştırma yapmanız inanın hiç hoş değil!

Bende ayni şeyi söyleyim simdiden bunlari soyluyosa evlenince söylemekle kalmayacak o sana harclik vermeyecek bisey alirken gizli sakli alacaksin aman laf etmesin diye düğün bayram gelecek cekinerek diyeceksin kıyafet alalimmi diye oda dolabin kıyafetle dolu diyecek benim kocam cimri degildir ama tutumlu ben çok fazla alışveriş yapmadigim halde gerekmedikce gitmedigim halde para vermemezlik yapmaz almada demez ama dolabimik kiyafetle dolu oldugunu 3 senelik makyaj malzememin oldugunu vestiyerde benim ayakkabilarimdan onun ayakkabilarini koyacak yer kalmadigi halbukiii yarisi benim bekarken kullandgim şeyler bunu demesine bile kizarim ben hoşuma gitmez ama almada demez para verememde demez babamla ikiside aynidir cebinde son 5 lira kalsın isteyim cikarir verir yok demez ama istediğim rahatlikta yok bilmem anlatabildimmi seninki bin beter olacak dışarda yemek yiyelim diyeceksin boş masraf diyecek hadi gezelim diyeceksin para harcanacak diye odu kopacak çocuğun olacak çeşit çeşit giydirmek isteyeceksin el kadar çocuk kıyafeti varya fazla almayalım diyecek gerek yok diyecek vs vs daha bir suru şey evlenince çok zorlanirsin iyi düşün ask bi sure sonra bitecek sevgini de bu huyu bitirir zaten bayati kendine zorlastirma

Henüz çok gençsin. Kendini yazı dilinde daha güzel ve anlaşılır ifade edersen insanlar da burada hoşuna gitmeyecek yorumlar yapmazlar. Ya neyin ne olduğunu tam olarak doğru ve düzgün bir şekilde aktaracaksın, kimse boşluk bulup da laf söylemeyecek ya da bu anlatımla gelen yorumlara razı olacaksın. Olayı tam bilmeden demişsin de sen olayları tam olarak anlatmamışsın ki? Bizim anlamamızda değil senin anlatımında sorun var. Boşluklar bırakırsan oralara da birşeyler sızar bunu unutma. Daha çok kitap okumanı tavsiye ederim, öğrencilik zamanında yapılacak en güzel şeylerden biri kitap okumaktır. Yarın öbür gün işten güçten vakit bulamayabilirsin. Daha fazla kitap okuyarak anlatımını düzeltmen gerektiğini düşünüyorum. Yani konuyu uzatmadan, fazla evirip çevirmeden de kimsenin kafasında soru işareti bırakmadan bir anlatım sağlayabilirsin. Ben öyle söylemedim, öyle bir imada bulunmadım demişsin ama söylemediklerin üzerinden değil söylediklerin üzerinden git ki kimse boşluk bulup sızmasın, madem istemiyorsun.

Cimri erkekle evlenilmez.En az dayakçı,kumarbaz,çapkın vb kötü kocalar kadar sıkıntı verir.
Ben yaşamadım çok şükür ama tanıdıklarım var ve hayatları bana çekilmez geliyor.

Cimri olduğunu bildiğim bir erkekle evlendim, nede olsa bende çalışıyorum dedim,
sonuç, 4 yılın sonunda boşandık.
tek sebep cimrilik değildi tabi, duyguları da cimriydi,

çook iyi düşünün derim!

Cimri olduğunu bildiğim bir erkekle evlendim, nede olsa bende çalışıyorum dedim,
sonuç, 4 yılın sonunda boşandık.
tek sebep cimrilik değildi tabi, duyguları da cimriydi,

çook iyi düşünün derim!

Cimriliği dışında çok iyi diyorsun ama ben cimri adamın iyi olacağını düşünmem, evlenip kendini yakabilirsin ama ilerde çocukların "bu adamı çok aradın mi anne " dediklerinde , öyle kalırsın.10 sene sonrasini düşün eşi çocuklarıyla gezen tozan aileleri gördükçe kendinden çok yavruların için üzüleceksin.

HAYIR GEÇMEZ.
Kaldı ki daha evli bile değilken, sizin paranıza karışıyorsa bu adamla ömür geçmez size söyliyim. Ben kocası cimri olup da mutlu olan bi kadın görmedim. Mutlu değil de sinir hastası oluyolar genelde.

söylemediğim şey hakkında sizin imada bulunmanızın doğru olduğunu mu savunuyorsunuz? saçma!

Hayatin, alamadigin seylere ic gecirmekle mi gecsin istiyosun Allahini seversen mantikli ol

Sevginde biter zamanla gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…