• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinlerim tepemde kayınpedere bak sen bir kayınpeder eksikti

sevmediğim bir insanmi nerde kullandım öyle bir kelime arkadaşım ? ayrıca kayınpeder ve kayınvalideyi sevmese saygı göstermek zorunda diyen siz k.k üyeleri değilmisiniz, bazen anlayamıyorum, yani çağırdık hizmette kusur etmedik güler yüz tatlı dil gösterdik böyle davrandıgı halde, ben gittikden sonraki içimdeki düşünceleri yazdım burda siz sanki onlar varken böyle düşünüp hareket etmişim gibi konuşuyorsunuz anlayamıyorum açıkcası.

Natlus en yüzlerine sırtıyorsun icinden de ..... git diyorsun, hani saygı? Konuyu cevirme, saf yok karşında.

Amaaaaaaaaaaaaan konuyu okuduguma yoruldum vallah:1:
Ama anladım ya sen acayıp kıl olmussun bu kayınpedere her hareketı batıo...
Oyle davranmamıssın ama ıcındekı sesı yazmıssın..
Anam hepımız ıcımızdekı sesı yazsak dert deryası oluruz ınan....
Bıde arkadas demıs ya su ıftar muhabbetı hakkaten cogu ınsan gonulsuz yapıo ama mecbur ıste napıcak buyukler saygı orf adet yoksa kımse 16 saat orucun ardına tencere tencere yemek yapmak ıstemıo gencı yaslısı..bence bu cogu kısı ıcın boyle

fevri ve kötü davranmak mı???? ara mızda husumet geçmedi geçse bende anlıcam dedim zaten yazımda :1: ayrıca misafirlikde de adap usul vardır dimi, buda son olur daha zaten çağırmam ne iftar ne başka bişey

bu pazar günü beni iftara çağıdı annesi pazarda siz gelin diye ama ben gitmicem bana böyle saygısızlık yaptıkdan sonra, çalışıyorum pazar günü bütün gün uğraştım, yorgun yorgun işe gittim, insan emeğe saygı gösterir

Belli yaşın üstündeki bazı erkekler, kendi baban olsun kayınpederin olsun hiç fark etmez, ev gezmelerinde huzursuz olurlar, bilerek isteyerek özellikle yaptıkları birşey değildir, kimi babaların mizacı budur, siz misafir ettim, misafirliğin bir adabı var diyorsunuz iyi hoş ama onunda huyu bu, size adapsızlık yapmak için yapmıyor ki, 56 yaşındaki bir adamın yapısını değiştiremezsiniz, değiştiremeyeceğinize göre siz hoşgörülü olacaksınız, kayınvalideniz size huyu böyle demiş zaten, adamın huyu bu.

Şimdi kayınpederinizin huyu buyken, kayınvalidenizin davetine kayınpeder saygısızlık yaptı diyerek gitmemeniz de saygısızlığın dik alası, siz küçüksünüz, kayınvalidenizin iyi niyetini elinizin tersiyle itmeyin, insanları oldukları gibi kabul ederseniz daha mutlu bir yaşam sürersiniz...

Amaaaaaaaaaaaaan konuyu okuduguma yoruldum vallah:1:
Ama anladım ya sen acayıp kıl olmussun bu kayınpedere her hareketı batıo...
Oyle davranmamıssın ama ıcındekı sesı yazmıssın..
Anam hepımız ıcımızdekı sesı yazsak dert deryası oluruz ınan....
Bıde arkadas demıs ya su ıftar muhabbetı hakkaten cogu ınsan gonulsuz yapıo ama mecbur ıste napıcak buyukler saygı orf adet yoksa kımse 16 saat orucun ardına tencere tencere yemek yapmak ıstemıo gencı yaslısı..bence bu cogu kısı ıcın boyle

ama haklı değilmiyim canım :)

Belli yaşın üstündeki bazı erkekler, kendi baban olsun kayınpederin olsun hiç fark etmez, ev gezmelerinde huzursuz olurlar, bilerek isteyerek özellikle yaptıkları birşey değildir, kimi babaların mizacı budur, siz misafir ettim, misafirliğin bir adabı var diyorsunuz iyi hoş ama onunda huyu bu, size adapsızlık yapmak için yapmıyor ki, 56 yaşındaki bir adamın yapısını değiştiremezsiniz, değiştiremeyeceğinize göre siz hoşgörülü olacaksınız, kayınvalideniz size huyu böyle demiş zaten, adamın huyu bu.

Şimdi kayınpederinizin huyu buyken, kayınvalidenizin davetine kayınpeder saygısızlık yaptı diyerek gitmemeniz de saygısızlığın dik alası, siz küçüksünüz, kayınvalidenizin iyi niyetini elinizin tersiyle itmeyin, insanları oldukları gibi kabul ederseniz daha mutlu bir yaşam sürersiniz...

Pardonda adamın huyu bu diyorsun, insanların pek çok huyu var, hepimiz huyumuzu yerine göre değiştirip ortama göre ayak uydurmuyormuyuz, hem kayınpeder, yaşlı değil, ist dogma büyüme, görgü kurallarını bu yaşda ben ögreticek değilim huyunu da değiştiricek değilim, ama hepimizin huyu var ama yerine göre değiştiriyoruz kusura bakmasın kimse, ben ne insanlar gördüm adam 80 yaşında saygılı, bunun yaşla başla alakası yok huylada, huy bile olsa ortama göre değişir.

Sonuna kadar haklısın canım..aman artık eskı ıftarlarmı kaldı...zaten yemegı yapan gelın oluyo aksama kadar vıccıgı cıkıo ac karnına tum buyukler gelıo yıoo sonra ıcınden kufrederek bulasıkları yıkıo:1: Ya ben ınanmıorum ayyyy geldınızz ne mutlu oldumm nekadar sevındım beraber yıcezz ayy cok guzelll edalarında bulunan durumları.....mecburıyettt sekerım mecburıyett

Sonuna kadar haklısın canım..aman artık eskı ıftarlarmı kaldı...zaten yemegı yapan gelın oluyo aksama kadar vıccıgı cıkıo ac karnına tum buyukler gelıo yıoo sonra ıcınden kufrederek bulasıkları yıkıo:1: Ya ben ınanmıorum ayyyy geldınızz ne mutlu oldumm nekadar sevındım beraber yıcezz ayy cok guzelll edalarında bulunan durumları.....mecburıyettt sekerım mecburıyett

hahahaha aynen söve söve yapıo bulaşığıda öyle yıkıo neyse makinesi olan daha az söyler :D

Vallahi yemin ederimki isteyerek çağırdım yani illa ramazanda iftara çağımak adettir yada çağırmam lazım diyerek çağırdımsa ölüm çıksın, onla için özel menüler hazırladım kayınpeder ne sever en çok güveç ve yanında bulgur pilavı ve patates püresi sever en çok diye onları yaptım, ve bir sürü başka şeylerde yani, insan özene bözene sofra kur sonrasında yaptıgı saygısızlık beni dellendirdi, ne ayıp bişey diyende yok bunca insanın içinde pes doğrusu şaşkınım açıkçası, kayınpeder olması 56 yaşında yaşlı olması bunları yapması anlamına gelmez gelmemelide bence,

sana laf demedım cnm.bız rose arkadaşla muhabbet edıoruz..yoksa sen ıcınden gelerek hazırlamışsındır...
bukadar ınsan zorakı hazırlar bırtek sen ısteyerek....bır natlus taktığı:)

adama keşke bi hoşgeldiniz deseydin iftarda olmasa geleceğiniz yok diye laf sokmadan önce zaten buna kırılmış ve bellide etmiş kırıldığını bence ondan balkonda oturdu

ayrıca otursun balkonda ne konuşcan bi saat belki oda sıkılıyodur muhabbet etmekten belki başka bişeye canı sıkkındır ne var bunda anlamadım

sende kv ile muhabbet et mutfakta eksiklerini tamamla

ayrıca yaşlı insanlar böyle ben dedmle duruyorum ve herşeye karışır yemeğe kattığım yağdan tutunda tencereyi nasıl koyduğuma kadar ama yapcak bişey yok huy işte

bu kadarcık şeyden cinlerin tepene çıkıyorsa diğer derdi olan insanlar napsın bilmiyorum vala
bide bazı insanlar oruçluyken çok sinirli olabilir unutmaa

bu düşünceye sahipsen onları bi daha iftara falan çağırma bence daha iyi olur

Vallahi yemin ederimki isteyerek çağırdım yani illa ramazanda iftara çağımak adettir yada çağırmam lazım diyerek çağırdımsa ölüm çıksın, onla için özel menüler hazırladım kayınpeder ne sever en çok güveç ve yanında bulgur pilavı ve patates püresi sever en çok diye onları yaptım, ve bir sürü başka şeylerde yani, insan özene bözene sofra kur sonrasında yaptıgı saygısızlık beni dellendirdi, ne ayıp bişey diyende yok bunca insanın içinde pes doğrusu şaşkınım açıkçası, kayınpeder olması 56 yaşında yaşlı olması bunları yapması anlamına gelmez gelmemelide bence,

kesin içinden gelerek isteyerek yapmışsındır ilk sayfada adamcağıza yazdıklarınla bunlar çok çelişkili
huysuzun teki bilmem ne :47:
kp rini sevdiğine inandık cnm sorun yok bütün suç adamda zaten
azcık büyüklere saygılı olmayı öğrenin bence bu kadar sinirleneceğinize :19:

kesin içinden gelerek isteyerek yapmışsındır ilk sayfada adamcağıza yazdıklarınla bunlar çok çelişkili
huysuzun teki bilmem ne :47:
kp rini sevdiğine inandık cnm sorun yok bütün suç adamda zaten
azcık büyüklere saygılı olmayı öğrenin bence bu kadar sinirleneceğinize :19:

aaaaaaaaaaaaaaaaa yeter beee sesimi çıkarmıyorum diye üstüme gelmeyin beee bu ne beee, iftara çağırdım, ne saygısızlık ettim ne bişey, bana SAYGISIZLIK EDİLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Böyle davranarak diyorum ve konuyu açtım bilmem farkındamısınızzzz. benim saygısızlığım nedir konumda söylermisin,nerde saygısızlık etmişim, ne yapmışımda onlar bana yaptığı için konu açtım, siz ne diyorsunuz herhalde başkasının konusuna cevap olarak bana yazdın, huysuzun teki demek saygısızlıkmı sanki küfür ettim, yüzünemi söyledim huysuzun teki dedim ne var bunda siz sanki hiç içinizden bişey demezsiniz nedir bu be konuyu kapatırlarsada kapatsınlar beee aaaaaaaaaaaa sesimi çıkarmıyorum diyebu kadar da haksızlık olmaz. amacınız zaten dalga geçmek haklı kim haksız kim onun yorumlamak değilki belli niyetiniz sizin :47:

Son düzenleme:
Acıkcası en sinir olduğum seydir.
Birine misafirliğe gidersin oo sen bize gelirmiydin hangi ruzgar attı, ararsın vay sen beni ararmıydın lar... Hiçte espri gibi gelmez bana. İçimden kayınpederiniz gibi gecirsem de yalnızca gulumser gecerim. Kayınpederinizse içinde tutmaktansa soylemiş iyi de etmiş. Adamın huyunu bildiğiniz halde kapıdan girer girmez sitemle karsılamak hic hos gelmedi bana. Nabza gore serbet vermek diye bir sey var.

Ayrıca sizinle hosbes etmekten daha onemli demekki adamın namazı. Hani her aksam kahveye gidiyor bugun bari gitmesin deseniz neyse de...

Cıkarken yanan lambanıza laf etmesine de bu kadar takılmanızı anlayamadım. Bunu soyleyen kayınpederiniz değil de kendi babanız olsaydı bu kadar sayacakmıydınız arkasından merak ettim. Ben olsam umursamam bile.

Ama sizinle hiç konusmamıssa muhabbet etmemısse nasılsınız dememişse o ayrı bir konu yalnızca yuzumuze bile bakmadı gibisinden bir konu acsaydınız size hak verebilirdim.

Bence siz kıldan tüyden nem kapar hale gelmişsiniz

aaaaaaaaaaaaaaaaa yeter beee sesimi çıkarmıyorum diye üstüme gelmeyin beee bu ne beee, iftara çağırdım, ne saygısızlık ettim ne bişey, bana SAYGISIZLIK EDİLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Böyle davranarak diyorum ve konuyu açtım bilmem farkındamısınızzzz. benim saygısızlığım nedir konumda söylermisin,nerde saygısızlık etmişim, ne yapmışımda onlar bana yaptığı için konu açtım, siz ne diyorsunuz herhalde başkasının konusuna cevap olarak bana yazdın, huysuzun teki demek saygısızlıkmı sanki küfür ettim, yüzünemi söyledim huysuzun teki dedim ne var bunda siz sanki hiç içinizden bişey demezsiniz nedir bu be konuyu kapatırlarsada kapatsınlar beee aaaaaaaaaaaa sesimi çıkarmıyorum diyebu kadar da haksızlık olmaz. amacınız zaten dalga geçmek haklı kim haksız kim onun yorumlamak değilki belli niyetiniz sizin :47:

sizinle saygının ne olduğunu tartışacak değilim

ayrıca burda bi konu açıyorsanız olumlu olumsuz herşeye açık olmalısınız

allah o kv , kp ve eşinize yardım etsin zor böyle insanlarla uğraşması adamın neden öyle davrandığı apaçık ortada

böyle gelin düşman başına zor yani :52::52::52:

meymenetsiz, soğuk nevale, görgüsüz, dengesiz gibi saygı cümlesi hiç duymadım ayrıca :1::1: komiksiniz gerçekten bide sopamı göstercem artık falan filan göstememiş halinizmi bu bence bi doktora görürün desteğe ihtiyacınız var

Kusura bakmayında şimdi onca yemek yaptınız iftara çağırdınız sevap mı kazandınız bu şekilde. Arkasından hakaretler ederek sevap mı kazanılır zannediyorsunuz önüne koyduğunuz bal börek olsa kuş sütü eksik olsa bile eğer güler yüz yoksa o misafire o yemekler zehir gelir. Burada yazdıklarınızdan zaten en tavırla karşıladığınız belli oluyor size düşmezdi aa gelebildiniz evime demek eşiniz derse belki ifrata çağırılan kişilere böyle laflar edilmez ama siz hep arkasından böyle laflar ediyorsanız başkalarına da diyorsunuz şikat ediyorsunuz demek ki adamın kulağına gidiyor ki sizinle aynı odada bile oturmak istemiyor sadece çağrıldığı yere mübarek gün icabet etmek istemiş saygı öyle tek taraflı olmaz siz de saygınızı göstereceksiniz peki siz gidiyor musunuz sürekli evlerine görüşüyor musunuz anlatma tarzınız çok çok kötü. Kendi ailenize eşiniz tarafından dense bu laflar tavrınız ne olurdu hem de mübarek gün bu hakaretler hiç hoş değil böyle yapacağınıza çağırmayın sonra burda böyle anlatıp günaha girmezsiniz hiç olmazsa.

Son düzenleme:
Kimsenin burda sana hak vermesini bekleme........

Kusura bakma bencilsin O kadar bencilsinki sırf evine gelmiş o kadar hazırlık yapmışsın diye adamın namazına karışıyosun hemde ramazanda Yuh artık İyi niyetli olsan derdinki; Baba bu gün birbirimizi az gördük tekrar beklerim Bidahakine erken gelinde sohbet edebilelim Ama yok sen tutturmuşsun geld ide bbenle konuşmadı Sen madem bu kadar insanın lafına bakmıyacaktında kafanın dikine gidecektin eleştiriye açık olmayacaktın ne diye konu açıyosun Bu bir değil iki değil

Kıyamam, 20,30 a kadar değiştirsem mi, sahura kadar kullanırım :1:

Yok canım tşkr ederim kendini yorma ben senin avatarının olduğu tarafa bakmayıveririm :78:

Bu yazdılarınızı kayınvalideme okutcam kıymetimi bilir zatende daha cok anlar. Pardon ama sululuğun espirininde bir dozu vardır. Adamın oğlunun evine gelmeyişinin nedenini hiç düşündünüz mü? Ayrıca adam evinize gelerek bi adım atmış bence muhtemelen oğlum var arada diyee dusundu yada kayınvalideniz ısrar etti. Ama ayıp etmişsiniz. SAygısızlık yapmışsınız.

bu pazar günü beni iftara çağıdı annesi pazarda siz gelin diye ama ben gitmicem bana böyle saygısızlık yaptıkdan sonra, çalışıyorum pazar günü bütün gün uğraştım, yorgun yorgun işe gittim, insan emeğe saygı gösterir

Ben bişey anlamadım
Siz gayet isteyerek iftara çağırdınız, geldiler. Kayın peder balkona çıktı, çok durmadı camiye gitti diye şimdi onların davetine gitmeyecek misiniz :44:

İyi ki bi kere iftara çağırdınız, el pençe divan durmalarını bekliyosunuz
Herkes herkesi iftara çağırıyo, dıdının dıdısını bile..
Kocanızın babasına 2 lokma verdiniz onlar sizi el üstünde tutmayı unutmuş diye saygısızlık yaptılar ben onlara bunu yaptım şunu yaptım demeniz çok komik
İftarın anlamına ters...

Bence sorun bulamadınız bu kez
Görümce de olmayınca
Bari kabağı kayınpederin başında patlatayım diyosunuz ama sebep bulamıyorsunuz

Back
X