Çinli Biri ile Evlenmek

:))Bence makul,yiyecek sorun olmuyor onlarda,yürüyen ve sürünen herşey potansiyel akşam yemeği,masraflarınız az olur

AHA,şimdi onu yazdım bende:))

turkler arasinda bile kultur catismasi goruluyor sonucta ama bir yabanciyla evlenmeyi dusunsem bu asya ve arap ulkelerinden bir adamla asla olmazdi..dipnot evliyim,arap irkini oldukca uzun sureler gozlemledim ve turk erkeklerinden kat kat daha kotuler,asyalilar da cook alakasiz kultur bizle ,bence erkege bile benzemiyorlar ve malum bamyasal nedenler:)))

Anladigim kadariyla gorucu usulü gibi birsey olacak olumlu bakarsaniz. Anlattiginiz ozellikler gayet iyi turkiyede okuyorsa bizim kulturu de ogrenmistir bence garipsemez. Oncelikle siz hoslandiniz mi? Eger biraz elektrik aldiysaniz karsilikli oturun bir kahve icin sohbet edin iciniz isinirsa emin olursaniz ailenize acarsiniz.

Evliligi bilmem ama benim bir cinliye tereyagli bulgur pilavi yediresim var hatta firsat kolluyorum diyebilirim.simdi yazik degilmi bu insanlara gercek bir pilav yemeden mi ölsūnler .

Evet.Görücü usulü gibi.Ama biz öncesinde tanışıcağız.Ben elektrik aldım ya samimi ve sıcak duruyor.Ama bakalım.Nasipse olur.

Evliligi bilmem ama benim bir cinliye tereyagli bulgur pilavi yediresim var hatta firsat kolluyorum diyebilirim.simdi yazik degilmi bu insanlara gercek bir pilav yemeden mi ölsūnler .
Çok doğru ilk buluşmada pilav yiyebiliriz şöyle tereyağlı oh mis mis.Pilav nasıl olurmuş görsünler

Ama bu baya bildiğimiz dindar bir adam cidden şöyle bakıldığında edepli saygılı düsturlu efendi.Ama gerçekte öylemi bilemem.Bakalım bir .

Ya bu iph*nlerin otomatik düzeltmesi inanın çıldırtıyor. Klavyenin azizliğine uğruyorum. Edebiyat okuyan biri olarak yazım kurallarına dikkat ederim ama oluyor böyle şeyler

Ben Bir seferinde tarif ettim ama cinli kizcagiz sok olmus Bir vaziyette dinlemisti cok ilginc demisti

23 yasinda iki guzel soz soyleyene kalp isiniyor zaten malesef :) Yasi da cok genc. Asik da degil. Bence hic riske girmeye degmez.

Bunu en iyi sen bilebilrsin. Kendi ülkemiz içinde bile fazlasyla kültür farklı var bence yabancı biryle evlilk çok da zor değl. Zaten müslmn diyosn daha da kolay olablr bu yüzden. Bi şeklde orta yolu bulablrsnz diye düşünyrm

Ayyy ayyyy

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp fikir verdiğiniz için.Kültür gerçekten çok önemli bir nokta.Uygur Türklerini Çinliler sevmiyor ama Müslüman oldukları için sevmiyor.Ve bu adam müslüman uygur Türkümü henüz bilmiyorum bu hafta tanışacağım inşAllah.Ama çok inançlı birisi dinine bağlı bende öyleyim.İnancına göre yaşarsa bir problem olacağını düşünmüyorum.

İşte buda benim hoşuma gitti.Burada herkes hemen ne evliliği felan demiş.Biz onla bir kaç defa yüzyüze geldik.Arkadaşına demiş ki ben tanışmak istiyorum ama niyetim de ciddi.Hani bir yola gireceğim eğer isterse.Bizde anlaşırsak direkt ailelere söyleyelim demiş.
Ben onun hal ve hareketlerini hanım hanım duruşunu beğendim demiş.Bu kadar sadece evlilik konusunu ben açtım acaba uyum olur mu diye?
Görüntü olarak uyum sağlıyoruz bence ikimizde beyazız göz rengi felan da aynı.Ama sadece onda gözler çekik.Hayırlısı bakalım

Uygur türkleri de tamamen masum tamamen ah canım modunda değiller kusura bakmayın yakın olduğum için söylüyorum bunu
Ama zulüm altındalar.
Yani bize gelen medyanın yaptığı haber ve görüntüler öyle siz daha iyi bilirsiniz orda kalmışsınız gerçekten böyle mi üzülüyorum ben witch hunt

İki geleneği aynı anda yaşayabilirsin

Eklentiler

• 92E45A61-E7B9-4D01-B07C-FC16DE678D7E.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 244
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…