Uygur türkü sonuçta türkdür. Ama çinli deyince aklıma uygur türklerine sırf türk oldukları için yaptıkları geliyor, katlanamıyorum kusura bakmayın. Ben çine gidersem katil olurum kesin
Bazı uzuvları küçük diyorlar :)
Tabii tecrübeniz vardır, beraber çalışmışlığınız vardır ve s. Ben 8 ülkede yaşadım, çinde yaşamadım mesela. Fakat okuduklarım, duyduklarım ve internette paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla hazetmiyorum. Açlık yıllarında çocuklarını değiştirerek yiyen bir toplum hakkında iyi düşünemiyorum maalesef. Disiplinliler evet, çıkarlarını, menfaatlerini bilirler, emek zahmet , siyaset sarfederek ulaşmak istedkleri yere ulaşırlar. Ama saygı duyamıyorum. Ukraynalıyla evlenen türke çok normal bakarım, afrikalıya da çoğunlukla (yerine göre) .Uygur türkleri de tamamen masum tamamen ah canım modunda değiller kusura bakmayın yakın olduğum için söylüyorum bunu
Tabii tecrübeniz vardır, beraber çalışmışlığınız vardır ve s. Ben 8 ülkede yaşadım, çinde yaşamadım mesela. Fakat okuduklarım, duyduklarım ve internette paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla hazetmiyorum. Açlık yıllarında çocuklarını değiştirerek yiyen bir toplum hakkında iyi düşünemiyorum maalesef. Disiplinliler evet, çıkarlarını, menfaatlerini bilirler, emek zahmet , siyaset sarfederek ulaşmak istedkleri yere ulaşırlar. Ama saygı duyamıyorum. Ukraynalıyla evlenen türke çok normal bakarım, afrikalıya da çoğunlukla (yerine göre) .
İçim fesat bende düşündüm. :):)
Siyahilerle arkadaş olanlar pek bi mutlu mesut yaw
Kendi memleketimizdekilerle anlaşamıyoruz kaldı ki başka ülke olsun . Türkiye'nin doğusu batısı arasında bile bir sürü fark varken Çinli biri ile olmaz bence. Sevgi bir yere kadar bunu unutma.
E iç güzellik işteHani önemli olan iç güzellikti? :)
Kaynana kültürü yoksa evlen bacim:)Merhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?
Olsun küçük büyük olsa daha vahimBazı uzuvları küçük diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?