Çinli Biri ile Evlenmek

Daha yaşın 23.Böyle mantık evliliği gibi zoraki bir ilişkiye girmeye ne gerek var.Adam daha bir görmeyle işi ciddiye bindirmiş.Zaten kültür farkı zor.Bide çok aşık filan da değilsin.Yerinde olsam hiç girmezdim o işe.

Turk olsun yabanci olsun onemli olan kalbinin ona isinmasi tanistiginda ona karsi hissettiklerin onemli... ona gore gorusup gorusmemeye karar verirsin..

Bu isler nasip kismet insan sonradan neyle karsilasacagini bilemiyor kendi memleketlisiylede evlenip sorun yasayan insanlar olabiliyor yada yillarca sevgili olup evleniyorlar ama birbirlerini hic tanimadiklarini goruyorlar....Tanima surecinde acele etmeyip elinden geldigince artilari ve eksileri iyi dusunmelisin..

Gorustugunuzde olumlu dusunuyorsan, ileriye donuk dusuncelerini sorabilirsin aklina takilan sorulari da sormalisin Turkiye de ne kadar yasamis, ilerde nerede yasamayi dusunuyor bu onemli cinde olan Bir arkadasim cinin bazi bolgelerinde muslumanlara sorun cikardiklarini internetin bile kisitlandigini soylerdi.

Yabancilarla evlenen cok tanidigim var genelde mutlular ama bu hic sorun yasamadiklari anlamina gelmez bilemeyiz tabi ki.

Bir arkadasim universitede okurken Bangledesli biriyle evlenmis bu kisi 5 yil Turkiyede kalmis universite okumus Turkceye ve Turk kulturune hakim birisi evlendikten sonra Bir sure Turkiyede kalmislar simdi amerikada yasiyorlar.Neredeyse 18 yillik evliler ve Masaallah cok guzel anlasiyorlar..

Iyi ornekler oldugu gibi kotu orneklerde vardir elbet nasip kismet..Allah, iyi hayirli insanlarla karsilastirsin Hakkinizda hayirlisi olsun...

Bütün bunlardan sonra o sondaki cümle eğreti durmamış mı?
Evet... tanik olmuş biri olarak doğruluyorum
Hakket minnak mı denildiği kadar 

bu yoruma şapka çıkarılır.

2013ten beri hayatıma bir tane türk erkek girdi onun da Allah bin belasını....
Yani benim oyum kesinlikle olurdan yana,ben de kolay kolay Türk erkeği ile evleneceğimi sanmıyorum çünkü en modern gozukeninin bile içinde iğrenç bir ataerkillik gizli maalesef...
Ayrıca bak, Instagram'da Türkiyenin yabancı damatları diye bir sayfa var. Orada herkesin kocası başka başka ırktan,çokça Çinli Koreli fan da var. Gir bakalım,oradan birkaç çin gelinine özel mesaj atsan daha sağlıklı olur bence

Cinli erkekler de ataerkil :) Gecen ay birkac tanesiyle muhatap olmak durumunda kaldim, oradan biliyorum.

Yalniz Cinli olmasindan yola cikarak iliskinizin gelecegi hakkinda hic kimse yorumda bulunamaz, bana kalirsa bir sure gorusun, en dogru degerlendirmeyi birbirinizi taniyarak yapabilirsiniz.

Kültürel farklılık zordur.
Ama zaten bunu bizler kendi çevremizde dibine kadar yaşayan insanlarız.
Yani karşınızdaki müslüman dahi olsa,
Sizin gözlemlemeniz gereken şey kültürünüze,görüşlerinize uymasa bile saygı duyabilen biri mi?
Bunu anlamak için yaşamak gerekir.
Kişiye göre değişir nereli olursa olsun.
Bunun için vakit geçirmeniz gerekiyor :)

Kusura bakmayın konuyla hiç alakası yok ama başka bir şey soracağım izninizle. Forumda da ara ara "adam" kelimesini sizin gibi Ada'm olarak yazanları görüyorum. Bunun mantığı nedir? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Konuyu dağıttığım için kusura bakmayın.

Otomatik duzeltmeden kaynaklaniyor.

Zaten aynı kültürden biri ile evlenmek çok sıkıcı bence. Tanımaya çalış doğru insansa neden olmasın.

Çubuklarla makarna yemek falan
Düşünsene misafir geliyor menüde makarna da var çubuk koymuşsun misafir diyor ayol bu ne
"Ayhh pardon biz böyle yiyoruz normalde, bizim bey alıştırdı ahuahuhu" ne havalı ama
Makarna yeseler yine iyi.adamlar fare, bocek,cenin yiyo ya

Yurt disinda yasiyorum.inan dil dil hic farketmez benim icin.Hatta ilerde isterlerse cocuklarim Turk olmayan insanlarla da evlenebilirler ama cinli ya.Adamlarinyedikleri seyler igrenc ya.onlarin kani da pistir be offf.
Dil Okulunda arkadaslarim vardi .adamlar farelerin kucuk olanlarini tercih ediyoruz diye muhabbet ediyolardi.iyi dusun derim.vallahi icim kalkti

Yabancı damat en sevdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…