Diyorum ya hastalar bunlar. insan yaşarken parasını doyasıya yiyemeyecekse içine edeyim ben o paranın.
Millet bizle dalga geçerdi, "babanız ölünce size ne miras kalır bee, bunun şimdi bankalarda ne paraları vardır heeaa" diye sırıta sırıta. Cehennem olsun onun parası. Çocukluğumun içine etmiş.
Gene bir gün böyle cinnet anında @yenGEnC 'in dediği gibi al eşyalarını çık git. Gerekirse ev arkadaşı bul. Sen kafanda tasarını yap kendine güven gerisi gelir. Sana bir şey diyeyim mi, işine bile gelir evden gitmen, bunlar böyle fenalar, benimki de güya karşıydı da bi göbek atmadığı kaldı evden bi boğaz eksildi diye.
Bari birikimini altın olarak yapsın. O sekilde olunca daha kazanclı cıkarHayır. Şu an yaşadığımız ev bize yetmiyor çok küçük o kadar ısrar ettik ev alalım diye ama almıyor. Araba vs almıyor, hiçbir şey almıyor. Eve alınan her şeyi soruyor. Kendisi alışveriş yaparken lüks oluyor diye fazladan meyve bile almıyor. Neyin hırsı anlamıyorum aldığını bankaya atıyor
Bari birikimini altın olarak yapsın. O sekilde olunca daha kazanclı cıkar
O zaman bırak onlar mutlu mesut yaşasınlar, sen git kendi düzenini kur , hatta giderken mektup bırak, bu durumdan dolayı sizle yaşamak istemiyorum de ki birine kaçtın sanmasınlar, önceden kavga anında gideceğini belirt yavaş yavaş alıştır onları, annene de söyle, bir şekilde kendi düzenini kurmaya çalış, böyle adamlar insanı kanser eder ..Annem gelmez :)
O zaman bırak onlar mutlu mesut yaşasınlar, sen git kendi düzenini kur , hatta giderken mektup bırak, bu durumdan dolayı sizle yaşamak istemiyorum de ki birine kaçtın sanmasınlar, önceden kavga anında gideceğini belirt yavaş yavaş alıştır onları, annene de söyle, bir şekilde kendi düzenini kurmaya çalış, böyle adamlar insanı kanser eder ..
O adam seni tüketir ancak bir şekilde git ve izini kaybet bir süre, ama gideceğin yer ordan iyi olacaksa git , burda bazen okuyuruz ailesinden kaçıp kötü insanların eline düşenleri, aman iyi düşün ve tart plansız gitme sakın birikim yap biraz öyle gidersin..Noluyor biliyor musunuz annemle bir şey için tartışınca başlıyor ben senin neye güvendiğini biliyorum dur sen dur diyor. Gitmek istiyorum sizinle yaşamak istemiyorum diyince kimle yaşamak istiyorsan ona git diye saçmalıyor. Kaçtım sanma ihtimalleri de yüksek yani
O adam seni tüketir ancak bir şekilde git ve izini kaybet bir süre, ama gideceğin yer ordan iyi olacaksa git , burda bazen okuyuruz ailesinden kaçıp kötü insanların eline düşenleri, aman iyi düşün ve tart plansız gitme sakın birikim yap biraz öyle gidersin..
Neden izin bekliyorsun ki?Kendi paramı kazanıyorum, her kavgada bu evden gittiğin günleri görsem diye söylenip duruyor ama hayatta izin vermezler çıkmama. Anca evlenince.
Neden izin bekliyorsun ki?
Vermiyorsan biriktir hepsini harcama, kaçacağın zaman güvencen olurAhahah silahı alma fikri kötü değil aslında sonra düşünsün dursun
Asla vermiyorum, aldıklarıma harcamalarıma ufak bi laf ettirmiyorum.
Inşallah herşey gönlünce olurŞu an az biraz birikimim var ama dediğim gibi istanbulda yaşamaya devam edeceksen işi vs ayarlamam sağlam bi birikim yapmam lazım geri dönmemek için
Yarin ölse uzulursun.Sonra da vicdan yaparsin..Deliriyorum, böyle yemin ederim cinnet geçirenleri, delirenleri artık o kadar iyi anlıyorum ki allahın ruh hastası.
Ev için harcadığı her para ona göre zarar ziyan. Sürekli çalışıyor sürekli günde 12 saat çalışıyor nerdeyse sözde bizim için çalışıyor bize para yetişmediği için çalışıyormuş. Çocuklar pandemiden dolayı okula gitmiyor. Okul masrafı, yurt masrafı vs yok vermiyor. Evde faturaları ödüyor bi. Annem de çalışıyor. Babam aldığı paranın çoğunu birikim hesabına yatırıp kalan parayı beğenmeyince bize bağırmaya başlıyor. Geçen ay eksik maaş almasına rağmen maaşının çoğunu birikim hesabına yatırmış, faturaları bile ödemeye para bırakmamış. Sürekli bi şerlerden ksııp birikim yapıyor ama o parayla hiçbir şey almıyor. Annemin ailesine borç verdi yıllardır geri alamadı parayı. Borcunu iste diyince o parayı alsam size mi yediricem diyor. Sanki dış kapının mandalıyız, çocuklarıyız sözde. Bu akşam da evde bi yere para koymuş o parayı bulamadı bize saldırdı, bu evde bi şeyler dönüyor da anlamıyorum diye. Artık o kadar gözüme batıyor ki bu halleri keşke ölse ya keşke ölse.
Benimki de aynı. Bazen düşünüyorum bizi nasıl büyütmüş. Yedik içtik giydik okuduk hepsi Bi masraf nasıl yedirip içirmiş. Şuan o kadar sasıemış halde ki bize gelince çok masraf eyorsunuz diyor (kastettiği mutfak harcamaları) evinde bazen canı cejtiği şeyi almıyor. Ben memlekete gidiyorum konu hep para. Ne koyduk be aldık ne verdik ne satsak ne almalıydı. Şişiyorum. İnsan bir gün sımartmaz mı Ke dini.Benim babam bu.
Babalarımız muhtemelen obsesif. Tabi, uzman değilim tanı koyamam ama ben bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum, daha doğrusu kendimi buna inandırıp babamı ancak o şekilde affedebildim.
Çok zor, seni anlıyorum, anca evini yolunu ayırınca kurtuluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?