Cinnet geçirenleri anlamaya başladım keşke ölse

Kuzum psikolojisi bozuk insan seninkini de bozar curuk meyve gibi dusun saglam kalabilir misin?uzmana gitmez o ozaman sen gitmelisin psikolojinin saglam olmasi lazim sozlerini anlik sinirle soyluyorsun (ki asla agzina alma yaziya dokme boyle seyleri)karsilikli iletisimde sert cikislar bakislar vs yaparsan bu onu faha fa beter hale getirir yine sana/annene doner bence yumusak yaklasmayi dene

Geçen sene sürekli şurda ev tutarım, eve ilk etapta şunları alırım, şu kadar para biriktirsem yeter diye kafamda kurdum. Ama ilk iş değiştirmem lazım şimdiki işimin yerini vs bşliyprlar bi rezillik çıkarmasın. Sonra dediğiniz gibi olması için uğraşıcam şimdi yaşadığından kötü olamaz ya. En kötü aç kalırım

Bari birikimini altın olarak yapsın. O sekilde olunca daha kazanclı cıkar

O zaman bırak onlar mutlu mesut yaşasınlar, sen git kendi düzenini kur , hatta giderken mektup bırak, bu durumdan dolayı sizle yaşamak istemiyorum de ki birine kaçtın sanmasınlar, önceden kavga anında gideceğini belirt yavaş yavaş alıştır onları, annene de söyle, bir şekilde kendi düzenini kurmaya çalış, böyle adamlar insanı kanser eder ..

Noluyor biliyor musunuz annemle bir şey için tartışınca başlıyor ben senin neye güvendiğini biliyorum dur sen dur diyor. Gitmek istiyorum sizinle yaşamak istemiyorum diyince kimle yaşamak istiyorsan ona git diye saçmalıyor. Kaçtım sanma ihtimalleri de yüksek yani

O adam seni tüketir ancak bir şekilde git ve izini kaybet bir süre, ama gideceğin yer ordan iyi olacaksa git , burda bazen okuyuruz ailesinden kaçıp kötü insanların eline düşenleri, aman iyi düşün ve tart plansız gitme sakın birikim yap biraz öyle gidersin..

Şu an az biraz birikimim var ama dediğim gibi istanbulda yaşamaya devam edeceksen işi vs ayarlamam sağlam bi birikim yapmam lazım geri dönmemek için

Çık ayrı eve diyerek ben de gaz vermek isterdim ama maalesef bu zamanda geçinmek zor. En iyisi sabah evden çıkıp akşam gelmek çözüm olabilir ancak.

Benim babam da kısmen böyle. Alış-veriş yapmak onun için hep fuzuli oldu. Imkani varken bizi daha düşük standartlarda yaşarttı. Değişmiyorlar. Siz kendiniz o evden ayrılınca huzurlu bir yaşantınız olur ancak. Kendi harcaamijiz kendiniz yaparsınız.. başka cikar yol bilmiyorum.

Ahahah silahı alma fikri kötü değil aslında sonra düşünsün dursun

Asla vermiyorum, aldıklarıma harcamalarıma ufak bi laf ettirmiyorum.
Vermiyorsan biriktir hepsini harcama, kaçacağın zaman güvencen olur

Can güvenliğinden endişe etmiyorsan izin alma, biriktir paranı çık ayrı eve.
Korkun varsa para biriktir. Adresini kaybettir, adını falan değiştir.
Keşke 20 li yaşlarımda öldürülmekten korkmasaydım da bu tavsiyemi ben gerçekleştirebilseydim.
Hem cesur değildim hem de bu işler nasıl olur hiç fikrim yoktu.
Hayat korkmak için bile kısa.

Benim babam borcum var bilmem ne diyerek benden ve kiz kardesimden aliyor asla geri odemiyor. Erkek kardesime hep bonkor araba bile aliyor. Benim nisanda takilan bileziklerimden 2 tanesini aldi ve asla geri odemedi. Dugunumde esimin taktigi bilezigi kendi takiyormus gibi yapti. Yani hicbirsey takmadi.
Ayrica verdigimiz paralar hibeymis babama. Asla nerden buldun bir ihtiyacin varmi demez. Gecen tarla satmis kredi cekmis asla elime para gecti al odeyeyim demez. Annem de ayni halt. Takmayin cok fazla. En azindan sizin paranizi almiyor. Evlat ayrimi yapmiyor. Biriktirsin oyle mutluysa

Yarin ölse uzulursun.Sonra da vicdan yaparsin..
Birikim,yer kalmayinca da tasim olmus seninkisi..
Ölüm cok agir geldi bana.Haklisin,belki bircok sey suan kotuye gidiyor ama ölmesini dilemen,bunu cok koyu bir bicimde istemen beni rahatsiz etti acikcasi.

Benimki de aynı. Bazen düşünüyorum bizi nasıl büyütmüş. Yedik içtik giydik okuduk hepsi Bi masraf nasıl yedirip içirmiş. Şuan o kadar sasıemış halde ki bize gelince çok masraf eyorsunuz diyor (kastettiği mutfak harcamaları) evinde bazen canı cejtiği şeyi almıyor. Ben memlekete gidiyorum konu hep para. Ne koyduk be aldık ne verdik ne satsak ne almalıydı. Şişiyorum. İnsan bir gün sımartmaz mı Ke dini.
Zaten herkesin bir cok sınırı var. Kiminin saglık sebebiyle kiminin dini kiminin maddi sınırları vardır ben bu ölçekte ulasabildiğim ölcide ii yasamak isterim tansiyon kalp şeker yokken yasayalım şu hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…