Cinnet getirmek uzereyim

Kardeşinde güven problemi var bence. Belli ki size güvenmiyo, sığınacak liman olarak sizi görmüyo. Hayatındaki boşluğu yanlış şeylerle doldurmaya çalışıyo. Herkes kendi hayatına bakarken onu hiçe saymışsınız belliki. Şimdi de onu suçluyosunuz ailecek. Hayır suçlu olan o değil onu bu hale getiren anne, baban ve belkide sen. Sevmeyi dene kardeşini. Yargılamadan, aşağılamadan, suçlamadan. Ve bunu yaparken hemen pes etme. Sabırla doğruyu göster.

bence hastaneye yatırılıp tedavi edilmesi gerekiyor sizin de yaşınız küçük sizin de bu durumda yapabileceğiniz bir sey yok. tedavi olması lazım bu basit bi ergenlik olayı değil yarın daha kötü seyler başına gelmeden..

Ben dedim iyi bi psikologa gidelm deliler gder dedi bende dedim deliler gitmez orda rahatlamak icin gitcez falan off sus be dedi

Psikolokluk bir hali yok o kızın malesef.. psikiatriye götürülecek orda gereken neyse yapılacak muhtemelen yatırırlar yani. Normal bir insan gibi davranmıyor bu bahsettiğiniz şeyler ciddi bir sorunu olduğunu gösteriyor. Ona da sormiycaksınız alıp götüreceksiniz bir şekilde.

Niye eve aldiniz ? Onun hayati bitmis ama belliki halinden memnun , sizinki de mi mahfolsun istiyorsunuz.. Bir an evvel evden gonderin anneniz babaniz pesine dussun bi zahmet

3 gun eve gelmeyince bulamadigimz icin kayip die gitmistik sonra bulmuslar polisler oyle gelisti yani

Tamam ama bu 3 günle kalmamış ki.
Yazık gencecik kız, istismara, kandırılmaya açık. Şayet ruhsal olarak da bir sıkıntısı varsa bunları yapması yaşaması çok doğal.
Ana babanız ne diyor bu işe?

Onu size 1 hafta gondereyim herkez bizi suclayanlar anlar ben onu cok seviyorum onun icin yapmadigm kalmadi konusmak cok kolay herseyi para icin yapti okumadiniz galiba annem calismiyo nasil iphone alabilir nasil 3000 tl ye fotograf makinasi aldi degerini bilmedi 1 haftada kayboldu nike ve adidas ayakkabi her ay nasil alabilr nasil her ay kiyafet alabilr bi dusunun sizin gbi fakirlerle yasamam dedi benim takildigim insanlar zengin parali dedi okadar rezil olduk biz yine onu seviyoruz arkamizi dondugumuz falan yok ben dertlesmek icin yazdim kendinize gelin yasayanlarbilir allah dusmanima vermesin yani çok aci yerlerden topladik onu hergun agladim 2 senedir annem hasta ytaklara dustu simdi iyi allaha sukur hersey aileden degil ben neden duzgun aileme sadik biri oldum neden diger kardeslerim duzgun insanin icinde olmali

Duygusal açlığı olan bir ergeni bilmem kaç bin liralık makineyle düzeltemezsiniz.
Anne başkasıyla evlenmiş çocuklarını almış çekilmiş, baba evden atmış, abla evlenerek kendini kurtarmış kocasından korkuyor. 16 yaşında bir sübyan kalmış ortada.

Bazı üyelere de hayret ettim. Gittikçe soğuyorum bu siteden.

Böyle kardeşe sahip çıkılır mı bilemedim

Çok üzücü bir durum Allah yardımcınız olsun.ama ne derseniz deyin,bu çocuk durup dururken bu hale gelmedi.muhakkak bir sebebi olmalı,onu bulursanız çözume de ulaşırsınız.kaynimdan biliyorum.daha beterlerini yaptı.ama onun o hale gelmesinin tek sebebi anne ve babasıydı.

Çok üzücü bir durum Allah yardımcınız olsun.ama ne derseniz deyin,bu çocuk durup dururken bu hale gelmedi.muhakkak bir sebebi olmalı,onu bulursanız çözume de ulaşırsınız.kaynimdan biliyorum.daha beterlerini yaptı.ama onun o hale gelmesinin tek sebebi anne ve babasıydı.
Hersey babam yuzunden evliyken onlar babam eve gelmez kumar oynar icki icer annemi hergun doverdi elektrik su yok yemek yok zar zor yasardik cok zor gunler yasadik ama kardesim bilmedigi icin anlamiyo gozu yukseklerde 18 yasina girsin anlicak

Sinirlendiriyo dovcem yine gitcek sinir olmamak icin buraya yazdim dertlesmek icn
O uyurken gidin yanına saçını oksayin.onu sevdiginizi söyleyin.her zaman onun yanında olacağınızı.kizsa da bagirsada vazgecmeyin.onun bebek halini aklınıza getirin.bir zamanlar ne kadar masum ve sevimli olduğunu düşünün.dovmek sadece o an hirsinizi almanıza fayda verir.dayak çözüm değil.

Tamam ama bu 3 günle kalmamış ki.
Yazık gencecik kız, istismara, kandırılmaya açık. Şayet ruhsal olarak da bir sıkıntısı varsa bunları yapması yaşaması çok doğal.
Ana babanız ne diyor bu işe?
Babam banane dio annem ugrasa ugrasa hasta oldu kadin annemin ömrunu yedi bende kaldigi icin ici rahat simdi

As

Asla ben sadece dertlerimi dokmek istedim patladim artk belki anlayan cikar diye
Bak ben seni anlıyorum
Aynı yaşta kızım var.Ergenlik denen süreç zor
Çelik gibi sinir gerekir.Aldığın kararlar bıçak sırtı olur ki siz bunun ×10 katı hassas olmanız gerekli
Evet zor
Ama bu durumda olmak kardeşinin suçu değil emin ol.

O uyurken gidin yanına saçını oksayin.onu sevdiginizi söyleyin.her zaman onun yanında olacağınızı.kizsa da bagirsada vazgecmeyin.onun bebek halini aklınıza getirin.bir zamanlar ne kadar masum ve sevimli olduğunu düşünün.dovmek sadece o an hirsinizi almanıza fayda verir.dayak çözüm değil.
Ztn hep onu ne kadar cok sevdigimizi anlatiyorum onu kaybetmek istemedigimi falan arada sirada kavga cikartmaya calisiyo sokaklarda psikolojisi bozulms

Bak ben seni anlıyorum
Aynı yaşta kızım var.Ergenlik denen süreç zor
Çelik gibi sinir gerekir.Aldığın kararlar bıçak sırtı olur ki siz bunun ×10 katı hassas olmanız gerekli
Evet zor
Ama bu durumda olmak kardeşinin suçu değil emin ol.
Dogru haklisinz basimizda hic erkek olmadigi icin sahip cikmadi kimse oyuzden boyle oldu ben kendimi korudum ama o yapamadi

Back
X