CinnetNurun KONU DERYASI...

Ben eşimin üstüne giderken beni seksomanyak ilan etmişliği vardı, ben bi geri çekildim, sonra isteğim yok oldu, sonra geri geldi ammaaaa o 20 kere geliyorsa bi kere ben gidiyorum. Kaçan kovalanıyormış ne yazık ki. :(

Ben eşimin üstüne giderken beni seksomanyak ilan etmişliği vardı, ben bi geri çekildim, sonra isteğim yok oldu, sonra geri geldi ammaaaa o 20 kere geliyorsa bi kere ben gidiyorum. Kaçan kovalanıyormış ne yazık ki. :KK43:
Benim acilen konuşmam lazım bu adamla çünkü tavırları aşırı canımı sıkmaya başladı artık.
Nasıl bir konuşma yapmalıyım sence ya

Ben 8 aylik hamileykm 8 ayda 1 kez yakinlastik. Bunun disinda hep kacti benden 😂 cocuga ayip olurmusmus. Bende sasirmiyorum artik 😂

Benim acilen konuşmam lazım bu adamla çünkü tavırları aşırı canımı sıkmaya başladı artık.
Nasıl bir konuşma yapmalıyım sence ya
ahhahhahaa çok manyak bir fikrim var yapar mısın bilmem.. Eşine " hamileyim diye kadınlıktan mezun olmadım, beni tatmin etmiyceksen tatmin edecek oyuncaklar da var onlardan alalım herkes rahat etsin " desen eminim korkar ve bu cahillikten vazgeçer :D

ahhahhahaa çok manyak bir fikrim var yapar mısın bilmem.. Eşine " hamileyim diye kadınlıktan mezun olmadım, beni tatmin etmiyceksen tatmin edecek oyuncaklar da var onlardan alalım herkes rahat etsin " desen eminim korkar ve bu cahillikten vazgeçer :KK70:
Çok kral bir paragraf evet konuşmamın bir kısmına bunu da koyarım da nasıl giriş yapayım bilemedim 🤤🤤

İnan utanıyorum ya tavirlarimla bile belli ederken utanıyorken direk harekete geçemem. Eğer yine reddedilirsem travma olur bana
Konuşmaya çalışsan yine beklediğin cümleleri duymasan sinirlerin bozulacak bu defa da.
Reddedemeyeceği şekilde harekete geç diyeceğim ama sinirden boğmak isterken bu da kolay bişey olmaz. :110:
Kafasına saksı falan düşse keşke de kendiliğinden düzelse :bicak:

Konuşmaya çalışsan yine beklediğin cümleleri duymasan sinirlerin bozulacak bu defa da.
Reddedemeyeceği şekilde harekete geç diyeceğim ama sinirden boğmak isterken bu da kolay bişey olmaz. :110:
Kafasına saksı falan düşse keşke de kendiliğinden düzelse :bicak:
Yok valla konuşmakta ısrarcı ve kararlıyım. Ama nasıl konuşacağımı bir türlü bulamadım😑

Yok valla konuşmakta ısrarcı ve kararlıyım. Ama nasıl konuşacağımı bir türlü bulamadım😑
Ben genelde şöyle başlarım konuşmaya: Hayatım, bir problem mi var? Sakin bir ses tonuyla ama. Erkekleri açmak için bu gerekli.
Yanına otururum, dokunarak sorarım. Neden benden uzaklasiyorsun? Benim bilmediğim bir sorun mu var? Yoksa sadece hamileyim diye mi korkuyorsun? Muhtemelen sorun yok hamilesin bebeğe zor kavuştuk vs. diyecek. Ben de bebeğimi düşünüyorum ama bak doktor anlattı biliyorsun. Ben hamileyim diye kadınlığımdan vaz mi geçeyim yani? Seni özlüyorum, adım atıyorum, karşılık alamadikca kendimi berbat hissediyorum. 9 ay böyle devam edemez ki. Ettirmekte ısrar edersen sonrasında aramıza giren soğukluğu nasıl yok edeceğiz? Lütfen biraz mantıklı yaklaş olaya, duygusal değil. Benim sana, dokunusuna ihtiyacım var. Resmen kaçıyorsun, o kadar gurur kırıcı ki anlatamam. De ve bekle gözünün içine bakıp. Mümkünse biraz gözlerin dolsun. :KK45:

Ben genelde şöyle başlarım konuşmaya: Hayatım, bir problem mi var? Sakin bir ses tonuyla ama. Erkekleri açmak için bu gerekli.
Yanına otururum, dokunarak sorarım. Neden benden uzaklasiyorsun? Benim bilmediğim bir sorun mu var? Yoksa sadece hamileyim diye mi korkuyorsun? Muhtemelen sorun yok hamilesin bebeğe zor kavuştuk vs. diyecek. Ben de bebeğimi düşünüyorum ama bak doktor anlattı biliyorsun. Ben hamileyim diye kadınlığımdan vaz mi geçeyim yani? Seni özlüyorum, adım atıyorum, karşılık alamadikca kendimi berbat hissediyorum. 9 ay böyle devam edemez ki. Ettirmekte ısrar edersen sonrasında aramıza giren soğukluğu nasıl yok edeceğiz? Lütfen biraz mantıklı yaklaş olaya, duygusal değil. Benim sana, dokunusuna ihtiyacım var. Resmen kaçıyorsun, o kadar gurur kırıcı ki anlatamam. De ve bekle gözünün içine bakıp. Mümkünse biraz gözlerin dolsun. :KK45:
Cesaretimi toplayamadım 2 gündür. Toplanan cesaret de sinirle harmanlanıp geliyor. Aşırı kırıcı olurum erkeklikten falan vururum kendimi biliyorum dilim sivri. Yazdıkların çok mantıklı ama sakin bir şekilde konuyu açabilmek önemli.

Cesaretimi toplayamadım 2 gündür. Toplanan cesaret de sinirle harmanlanıp geliyor. Aşırı kırıcı olurum erkeklikten falan vururum kendimi biliyorum dilim sivri. Yazdıkların çok mantıklı ama sakin bir şekilde konuyu açabilmek önemli.
İşte sinirlenirsen ters teper. Sakin kalman çok önemli.

Ay nasıl beceririm hiç bilmiyorum. Sizler bunu nasıl başarıyorsunuz valla gıpta ediyorum bu konularda asla sakin kalamıyorum:KK70:
Bilmem ki burçla mi alakalı acaba :KK45: Burcum yengeç o yüzden herkese anaç ve sakin yaklasirim genelde. Ama işte patlayinca da etkisi bayağı fena oluyor o ayrı.
Yani sakin olursan sana açılır, diğer türlü korkutursun. Buna odaklan. Gulucuge odaklan:KK45:

Bilmem ki burçla mi alakalı acaba :KK45: Burcum yengeç o yüzden herkese anaç ve sakin yaklasirim genelde. Ama işte patlayinca da etkisi bayağı fena oluyor o ayrı.
Yani sakin olursan sana açılır, diğer türlü korkutursun. Buna odaklan. Gulucuge odaklan:KK45:
Hahahaha Allah iyiliğini versin ya. Bende akrebim :P
Teşekkür ederim destegin için 🌺😇🧚‍♀️

Back
X