Namusu eldem gitmiş gibş kaçıyormu gulesım geldı

oncelıkle allah saglklı sıhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın ama soyle canım bazı erkekler annelıgı kutsal goruyor sankı hamıke kadınls bırlıkte olunca gunaha gırıyormjs gıbı ya da fızıksel hassasıyetmzden dolayı yaklasmıyorlar benm esımde ben 4 haftalık falan hamıleym kolları agır bana sarılınca sankı bebegımı ezıyormus gibi hissediyorm kolunu itiyorum adamın. Sonra sureklı bulantım var goguslerım agrıyor vs yakındıgım ıcın adamda artk en ufak dokunsta bebege bısey olacakmıs gıbı korkuyor bana elını surmuyor. Gexen bırlıkye olduk normalde hep ben usttte olurdum buda belım falan agrıyor dıye uste cıkmak ıstemedım. Oda gorsen maymun gıbı uzeırmde durmus ellerını yere cokmus sadece penısı ıcımde ayarlarını boyle kopru kurar gıbı uzerımde duruyor ya uzerıme uzansana goguslerın goguslerıme degsın tenın bana degsın dıyorm olmaz bebege bısey olur dıyor

oyle komık bı goruntuydu kı su surecte normal gorun bence hele sızde cok ugrastoysanız bebek ıcın malesef onlarda daha cok hassasıyet oluyor. Ama hakketen kız benm esımde artk eskısı gıbı benmle uzun uzun romantık bı sekılde opusmuyor

hatta evlenfıkyrn somra opusmez olduk sadeve ise giderken dudagma bı buse kondurur ama ben uzun uzum opusmek ısterken hıcv oyle bi adımı olmadı agzımmı kokuyor acaba