CinnetNurun KONU DERYASI...

Şaka mı bu ya????
Hani hamile kadınlar daha seksi oluyordu. Erkeklerin daha çok dikkatini çekiyordu ?

İnsan psikolojisi karmaşik birşey, herkes ayni şeyi begenip, ayni şeyden etkilenmez ki.

İnternette dolaşan erkekler şunu sever, erkekler şunu seksi bulur şeylerinin bir geçerliligi yok önemli olan yanindaki ne düşünüyor?

Kadin ayağından tahrik olan adamlar da var mesela ayagi seksi buluyorlar ama erkeklerin hepsi ayak delisi mi? Değil.
Çesit çesit insan var, şu erkekleri bu kadar genellemeyelim. 😂😂😂

Cinneeetttt sen zaten konuda belirtmişsin .
Hamile kalman zor olduğu için adam düşecek diye korkuyor.
Adam için şimdi tek bir öncelik var bebeğin sağlıklı doğması.
Bu şekilde devam edersen cidden kocanı uzaklaştıracaksın.
Biraz sabret ,kocanında bir endişeleri geçsin. Sana ilk kez kızdım vallahi.:sinirli:

Ah arkadaşım; yüksek müsadenle ben de bikaç cümle söyleyeyim; duygusal olarak çok haklısın ok, senden duygusal yönde uzaklaşması asla kabul edilemez hamilelik sürecinde.
Cinsellik boyutuna gelince :işsiz:(biz de ilk üç ay daha az olurdu ilişki, sora yine tam gaz devam, dikkat ederek) hamileyken zaten cinsellik biraz zorlaşır ki... insan daha yorgun olur, ne biliyim banyoya geç saate girmek zor olur, gibi, gibi... dinlenin biraz.yani bu konuyu dert etmeniz hiç olmamış. Zaten ilk üç ay haftada bi-iki falan ilişki öneriliyor genelde dikkatli şekilde .hiç yaklaşmıyorsa şakasına takılın, “”
aa aşkım şaka yapıyorsun galiba, bişey yapmayacak mıyız” diye gülün. Belli ki geçici süreç, düzelecek inşallah

Ay bi de her şeye hormonlardan demeleri yok mu.. Daha doğum yapacaksın, bu sefer de her tribine lohusasın, hormonlar, cık cık... diyecek.. Sonra annesin, hormonlar, cık cıksss... Beynimizi kaybedip yürüyen hormona dönüşüyoruz çünkü biz onların nezdinde..

Ciddi misin ya? Arkadaşım da hamile maşallah kocası tepesine çıkacak diye kaçacak delik arıyor. Bu lohusa mohusa beni mi buluuyor hep? :KK43:
Çıkmıştı bir tv programında evet , erkekte bilinç altında işte sırf bu annelikten dokunmaması gerektiği oluyormuş , ne yazıkki var böyle bişey , araştıracağım canım bulursam adını yada link falan atarım sana .

Doktor,ikiz gebelik riskli,iliski yok asla doguma kadar dediginden beri benimki de dudagimdan da opmedi.Onu gectim arada sabah ereksiyonu disinda kendini de küstürdü aklina gelmesin diye heralde.Cinselligin ci'si bile gecince susturuyor ki hamileligimden once asla boyle degildi.Ben de saldim gitti.Bebeler dogunca da uzun bir sure olmaz heralde.Kismet artik 🤷‍♀️

Valla biz son haftaya kadar beraber olduk. Eşim çok istekliydi. Aksine ben cok cok isteksizdim. Normalde zaten isteksiz olan ben o dönem tam bir rahibeye dönüşme isteğiyle yanıp kavruluyordum. Ne diyim isteksizlik zor. Ama sevgim de problem yoktu benim. Severim keratayı :KK53:
Merhaba ; son bir ay genelde önermiyorlar sanki, kararsızım o konuda :olamaz: yapsam mı yapmasam mı:KK16:

Bunun bir de ileri versiyonu var bebek büyüyene kadar kucağına alıp sevemeyen bir baba türü 🙂
Elimden düşer bir yeri kırılır zarar görür diye annesinin kucağında veya yatağında seviyordu çocuğunu 🙄
Uzun bir tedavi sürecinden sonra bebek sahibi olabildiler kuzenim: "Bırak cinselliği elimden tutmaya korkuyor beni sevmiyor galiba artık " derdi.Ciddi anlamda zor geçmişti duygusal boşluğundan dolayı hamileliği..
Sonrasında hersey eskisinden daha iyi oldu.Erkeklerde böyle olurmuş psikoloğu onaylamış bu durumu..
Bazen baba,anneden daha fazla koruma iç güdüsüne sahip olurmuş.
E bu durum onlar da sacmalamaya sebep oluyor demekki..
Erkekler kadınlar kadar ince fikirli değil çok takmamaya çalış..
Sağlıklı bir doğum gerçekleştirirsin inşallah..❤️

Back
X