- Konu Sahibi CiNNET NUR
Kız cinnet adama bi cinnet geçir tepetakak olsun saldır yani 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esinde esimj goruyorum o da cok tedirgin olurdu hatta dgum yaptim bana brbege uzaktan uzaktan bakiyordu gorumcem karini opsene dedi kadincagz korkma bi yeri acimaz dedi oyle asiri bi hassasiyet olusmustu cocuga karsi da bi sure oyleydi cok korkuyodu dogduktan sonra bile bisey olur diye tutarken bileZaten öyle dolanmıyorumda. 4 aya girdik hala bi tıkırtı yok ve ondan ziyade duygusal olarak da bazı şeylerde farklılık var gibi...
Seni seviyorum derken bile çekiniyor. Sanki kucağına atlayıp hoplat beni erkegim diyecekmisim gibi
Bazen erkeklerin gereksiz bir ırk olduğunu düşünüyorum sonra geçiyorİnsan psikolojisi karmaşik birşey, herkes ayni şeyi begenip, ayni şeyden etkilenmez ki.
İnternette dolaşan erkekler şunu sever, erkekler şunu seksi bulur şeylerinin bir geçerliligi yok önemli olan yanindaki ne düşünüyor?
Kadin ayağından tahrik olan adamlar da var mesela ayagi seksi buluyorlar ama erkeklerin hepsi ayak delisi mi? Değil.
Çesit çesit insan var, şu erkekleri bu kadar genellemeyelim.![]()
Canım benim düşük tehlikem kanamam falan hiç yok işte her doktor randevumda eşim de benimle birlikte tüm süreci takip etti son gittiğimde de doktor her şey gayet yolunda ilişki için hiçbir sıkıntı görmüyorum dedi.Cinneeetttt sen zaten konuda belirtmişsin .
Hamile kalman zor olduğu için adam düşecek diye korkuyor.
Adam için şimdi tek bir öncelik var bebeğin sağlıklı doğması.
Bu şekilde devam edersen cidden kocanı uzaklaştıracaksın.
Biraz sabret ,kocanında bir endişeleri geçsin. Sana ilk kez kızdım vallahi.![]()
4. Aya girdik ve öğrendiğim günden beri hiçbir yakınlaşma olmadı. Aksine adam öperken bile çekiniyor. Oysaki bebekle ve gelişimiyle alakalı hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen..Ah arkadaşım; yüksek müsadenle ben de bikaç cümle söyleyeyim; duygusal olarak çok haklısın ok, senden duygusal yönde uzaklaşması asla kabul edilemez hamilelik sürecinde.
Cinsellik boyutuna gelince(biz de ilk üç ay daha az olurdu ilişki, sora yine tam gaz devam, dikkat ederek) hamileyken zaten cinsellik biraz zorlaşır ki... insan daha yorgun olur, ne biliyim banyoya geç saate girmek zor olur, gibi, gibi... dinlenin biraz.yani bu konuyu dert etmeniz hiç olmamış. Zaten ilk üç ay haftada bi-iki falan ilişki öneriliyor genelde dikkatli şekilde .hiç yaklaşmıyorsa şakasına takılın, “”
aa aşkım şaka yapıyorsun galiba, bişey yapmayacak mıyız” diye gülün. Belli ki geçici süreç, düzelecek inşallah
Bu mesajı okuyunca Cinnet iyice delirecekBiz de son haftaya kadar yaptık hicbisey de olmadi![]()
O kadar haklısın ki. Böyle dediği zaman çırılçıplak evin içinde koşturma hissi geliyorAy bi de her şeye hormonlardan demeleri yok mu.. Daha doğum yapacaksın, bu sefer de her tribine lohusasın, hormonlar, cık cık... diyecek.. Sonra annesin, hormonlar, cık cıksss... Beynimizi kaybedip yürüyen hormona dönüşüyoruz çünkü biz onların nezdinde..
Erkeklerin bazen çok gereksiz olduklarını düşünüyorum özellikle bu tarz konularda. En son don paça fırlattıracak bana yine Merak etme abla ..İnanmiyorum şoklardayım.. insan seni seviyorum derken bile çekinir mi.. Cinnetim acaba eniştenin üstüne çok mu gidşyosun yada şöyle söyleyeyim düşünce kalıplarından olabilir mi.. malum kalıplarımız var daha aşamadığımız. Kendinin ögrendigi bilinç altı kalıpları olabilir mi.. yasak haram zarar gelir. O bi anne biliyosun erkeklerin en çok sövdüp zarar verdikleri fakat bisey oldu muda en çok rest cektıkleri merci oldugu için.. hamile kadına dokunmak sanki anneye dojunmak cocuga zarar vermek gibi gelebilir.. bu yuzden ise ki ataerkil yetişmeden az bucuk anlıyorum nekadar sevselerde dokunamazlar utanırlar. Ne diyeyim bacım bu erkeklerin hepsi manyak kimi sık bogaz eder kimi kaçar kimi döver kimi sever.. kimi hamile kalmadin diye bosar kimi hamile iken öldürür.. cinnetim sözümü üstüne alma olur mu canım amacım canını sıkmak degilhep dogada en çok kadınlara manyak diyolar ya örümceginden tutun dişinin her turune Asil erkekler manyak bee
bekar olsan bi dert evli olsan bi dert bu erkeklerle..
ve iyi ediyosun dök içini tutma bacım burda biz ne için varız yeterki sen ve butun kadınlarımız iyi olsun ❤❤❤❤❤
İlk cümlende bir miktar kırıldım yaradılışa.Biz de son haftaya kadar yaptık hicbisey de olmadi
Basta biraz bisey olur mu acaba filan diyodu ama doktora sorduktan sonra gecmisti kuruntulari. Doğumdan sonra duzelir insallah
Canım benim bende aynısını düsünüyorum bazen sırf yuk vede sorun cıkarmak işin gelmiş varlıklar diye düsünmüyo degilim.Erkeklerin bazen çok gereksiz olduklarını düşünüyorum özellikle bu tarz konularda. En son don paça fırlattıracak bana yine Merak etme abla ..
Bende hicbir şey olmamasına rağmen adam tribe girdi olsaydı heralde memleketi terk ederi ben dogurana kadar şaka gibiDoktor,ikiz gebelik riskli,iliski yok asla doguma kadar dediginden beri benimki de dudagimdan da opmedi.Onu gectim arada sabah ereksiyonu disinda kendini de küstürdü aklina gelmesin diye heralde.Cinselligin ci'si bile gecince susturuyor ki hamileligimden once asla boyle degildi.Ben de saldim gitti.Bebeler dogunca da uzun bir sure olmaz heralde.Kismet artik![]()
Biz hem duygusal hem fiziksel perhize girdik. Sanırım eşim kendini hamile zannediyorValla biz son haftaya kadar beraber olduk. Eşim çok istekliydi. Aksine ben cok cok isteksizdim. Normalde zaten isteksiz olan ben o dönem tam bir rahibeye dönüşme isteğiyle yanıp kavruluyordum. Ne diyim isteksizlik zor. Ama sevgim de problem yoktu benim. Severim keratayı![]()
Ya o işine baksın anneliği ben düşünürüm. Gerek yok böyle inceliklereBunun bir de ileri versiyonu var bebek büyüyene kadar kucağına alıp sevemeyen bir baba türü
Elimden düşer bir yeri kırılır zarar görür diye annesinin kucağında veya yatağında seviyordu çocuğunu
Uzun bir tedavi sürecinden sonra bebek sahibi olabildiler kuzenim: "Bırak cinselliği elimden tutmaya korkuyor beni sevmiyor galiba artık " derdi.Ciddi anlamda zor geçmişti duygusal boşluğundan dolayı hamileliği..
Sonrasında hersey eskisinden daha iyi oldu.Erkeklerde böyle olurmuş psikoloğu onaylamış bu durumu..
Bazen baba,anneden daha fazla koruma iç güdüsüne sahip olurmuş.
E bu durum onlar da sacmalamaya sebep oluyor demekki..
Erkekler kadınlar kadar ince fikirli değil çok takmamaya çalış..
Sağlıklı bir doğum gerçekleştirirsin inşallah..❤
Bak buda olabilir.. fakat işin şakası bi yana senin zorlu hamile kalma surecin ve saglık konusunda atlattıgın sıkıntılar ve manevi olarak ailevi sorunlar vede adamin belli basli ogretılen ataerkil kaideler hamile ile olmaz cıkss yasak.. tabusu bunların sebebi ve emin ol sen baskı yaptıkca ögretılerinden dolayı kacmaya baslıyo maaleseffBiz hem duygusal hem fiziksel perhize girdik. Sanırım eşim kendini hamile zannediyor![]()