Cinsel ilişki sırasında zorlanma

danskolik

yeniden aşık...
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
123
1
96
Konya
arkadaşlar nasıl anlatıcam bilmiyorum ama başka çarem yok.nişanlımla bikaç kez ilişkiye girdik.hepsinde acı çektiğim için dayanamıyorum kendimi geri çekiyorum hep yarım kalıyor.prezervatiften olabilirmi bazı kişilerin alerjisi oluyomuş.yoksa zamanla alışılacak bişey mi çünkü penis eni normalin üst sınırında.çok zor durumdayım.nolur yardımmmmsenağlama

İlk cinsel deneyiminizse bildiğim kadar geri cekilmeniz ve acı duymanız normal...

Hem bunu şuan değil evlenince araştırsanız daha doğru olmazmıydı...
Hemde öğrencisiniz.:kahve:

ilk yasanan iliskielrde vücut aliskin olmadigi icin
psikolojik olarakta kasar kendini ve aci hissederseniz..
zamanla cözersiniz bu sorunu..

ilk bir kaç ilşkide acı duyman normal.
arkadaşlarada kızma canım çünkü
çoğu kez evlenmeden ilişkiye girip
sonradan pişman olan insanların sorunları burada çok okunduğu
için iyiliğin adına böyle bişey yazmışlar.
mutluluklar.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama ben onun doğru insan olmadığını düşünseydim zaten böyle bi işe kalkışmazdım ayrıca nişanlımla ilişkiye girmekte bi sakınca bi namussuzluk olduğunu sanmıyorum.bunu namussuzluk olarak görenlerde bi sorun vardır bence.lütfen soruma yardım etmek isteyenler cevap yazsın.hepinize teşekkür ederim

cnm bünyeyel ealkalı fakat ilk ilişkide normal...
benim bi arkadaşım 1 ay cekti....ama sonra cok yolunda gitti herşey...
bünyenin alışmasıyala ilgili

Bu tamamen bir jinekologla görüşüp halledebileceğin bir sorun K.K nasıl bir yardım da bulunabilir anlayamadım...

ilk bir kaç ilşkide acı duyman normal.
arkadaşlarada kızma canım çünkü
çoğu kez evlenmeden ilişkiye girip
sonradan pişman olan insanların sorunları burada çok okunduğu
için iyiliğin adına böyle bişey yazmışlar.
mutluluklar.

sana teşekkür ederim konuya cevap yazarken böyle bi üslup kullandığın,hemen ahkam kesmediğin için.herkese örnek olsun bencea.s.

bu arada bunu eleştiri manasında söylemedim... Burada ki bir çok insan cinsellik konusunda fazla bilgiye sahip değildir verdikleri bilgilerde hiç bir işine yaramaz. Ama bildiğim kadarıyla acı duymanın nedeni prezervatif değil bir iltihap olabilir

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama ben onun doğru insan olmadığını düşünseydim zaten böyle bi işe kalkışmazdım ayrıca nişanlımla ilişkiye girmekte bi sakınca bi namussuzluk olduğunu sanmıyorum.bunu namussuzluk olarak görenlerde bi sorun vardır bence.lütfen soruma yardım etmek isteyenler cevap yazsın.hepinize teşekkür ederim

Buraya mesaj yazma sayınız 7 ve yeni üyesin.
Hemen böyle bir konuyla alakalı olupta böyle bir tepki alman sence normal mi? anormal mi? düşün

ha birde şu var...O kadar cok kişi üye oluyorki. İlk mesajlarını yada onuncu mesajlarını buraya konu acıp erkek cıktığını gördüğümüz anları yaşadık:kahve:
Şahit olduk:1closedeyes:

bu arada bunu eleştiri manasında söylemedim... Burada ki bir çok insan cinsellik konusunda fazla bilgiye sahip değildir verdikleri bilgilerde hiç bir işine yaramaz. Ama bildiğim kadarıyla acı duymanın nedeni prezervatif değil bir iltihap olabilir

ondan korkuyorum.peki tedaviyle geçermi kısa sürede bi bilgin varmı canım

canım boşver bence olayı namus-namussuzluk konusuna taşıyanlara cevap bile verme..
çünkü senin sorun gayet açık..
çok ciddiyim eğer o konuya saptıranlara cevap vermeye kalkarsan bu konu uzar da uzar..

ben cevabıma geçeyim:1closedeyes:
şöyle ki ilk birleşmeden sonrasındaki birleşmelerin acı vermesi normal..
bunun ne kadar devam edeceği insandan insana değişir..
ama zamanla acın hafifler diye düşünüyorum..
ayrıca prezervatif demişsin..evet ben de duymuştum alerjisi olan insanları..
eğer birkaç birleşmeden sonra da geçmezse bir doktora görünün derim ben..a.s.

çok saol canım.düşünmüyorum zaten cevap vermeyi.ahkam kesmek isteyen konuyu saptıran cevap yazmasın dedim zaten.hala yüzsüzlük yapıp saldıranlar kendi kendileriyle tartışır

canım bak bende aynı şeyleri tam 1 yıl önce yaşadım bende nişanlıyım nişanlım şuan askerde ve onunla çok mutluyum bizde ilk ilşkide zorlandık ben günlerce acı çektim dediğn gibi kendimi geri çekiyordm acı hissettim hatta yara dahi oldu ama bi kaç ay sonra düzelir merak etme bide sakıncası yoksa ilişkiye nerde ve nasıl giriyorsunuz çünkü bu çok büyük bi etmen

yaaa kizlarrr ne bu celal sizlerdee allah aşkina çokmu meraklisiniz tartişmaya neden birbirinize laf yetiştiriyorsunuz arkadaşin sorunusa cevap vermişsiniz işte neden daha birbiriniz rencide edip sözlerinizle kiriyorsunuz??

Back
X