- 9 Ağustos 2022
- 1
- 2
- 1
- 44
- Konu Sahibi pistachio_27
-
çok şanlısın::::)))))))Evet benim eşim de öyle 52 yasında ben 35 hadi boşal artık diye yalvardıgımı bilirim 50 dk boyunca boşalmadan yaptıgını bılırım tabı bu durum hoş değil rahmim tahriş olmustu tedavı görmüştüm ayrıca bellı bir süre sonra bende kuruluk başlıyor ve o şekilde devam edince cok canım acıyor.
Bende eşime öyle dıyorum bu konuda şanslı bir kadınım ama dediğim gibi bellı bir sure sonra kuruluk başlıyor o zaman can acıtıcı oluyorçok şanlısın::::)))))))
İlşkinin 12. Sanıyesınde bosaldıgını bılırım, coke rken bosalıyor ve hic zevk alamıyorum birde genc olacak yası 32:dBen cok gec ve zor orgazm olan biri olarak Ben de bu Problemden istiyorum karsi tarafta
Ama ikinci Iliskiden bahsetmiyoruz. 1 seferdeki Performansdan bahsediyoruz vede Ön sevismesiz. Sizi bilmem ama ben duyunca neredeyse sandalyeden düsüyordumErkeklere dair umutlarim yeserdi resmen.
Erkek tecrübeli ise mola yaparak boşalmasını engelleyebilir. Kadının orgazm olmasını sağlamak için. Kadın sex sırasında defalarca orgazm olabilir. Sen yeterince orgazm olduktan sonra hemen boşalıyorsa. Sebeb budur.Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
var.Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Var imiş. Banada nasip oldu tecrübe etmek
Varçok memnunum. 12 senedir doğum kontrol kullanmadım , sadece istediğimde çocuk sahibi oldum . Bence kontrol edebilmesi mükemmel . Nazar değmesin de
Yani burada şair diyor ki kocam kaza kurşunu atmıyor, kendini tutabiliyor, istediği an boşalıyorDogum kontrol kullanmadim derken bunun onla ne alakasi var ki
Benimki de atmadı , prezervatif bile kullanmış değiliz doğru düzgün.Yani burada şair diyor ki kocam kaza kurşunu atmıyor, kendini tutabiliyor, istediği an boşalıyor
Benim de ekstradan bir BİM poşeti sarmadığım kalıyor. Ben öyle başına buyruk olsam kesin üçüz çıkartırım, beni bulur böyle şeyler, size iyi bir şey olmuyor :dBenimki de atmadı , prezervatif bile kullanmış değiliz doğru düzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?