Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

çok şanlısın::::)))))))

Olabilir tabi neden olmasın. Eşim istediğinde benim için süreyi baya uzatabiliyor. Boşalacağını anladığında durup 1-2 nefes alıp devam ediyor. Ama 20.dakikadan sonra artık rahatsızlık hissi geldiğini ve zevkten çok acı hissettiğini söylemişti. Gelin görün ki bu kadar uğraşa rağmen ben vajinal orgazm olamıyorum

var tabii ki. biz eşimle son bir seneye kadar ortalama 30-35 dakika sevişirdik 45-50 dakikayı gördüğümüz de olmuştur birçok kez önsevişme hariç. bence daha uzun süre sevişmek istediklerinde sürekli pozisyon değiştirip kendilerine hakim olabilmeleri normal. he o kendini kontrol edebilme gücü her zaman o kadar yüksek kalamayabiliyor da. nitekim son 1 senedir falan 10-20 dakika arasında gidip geliyor sevişme süremiz ki kendisi de eskiden hiç durmadan 1 saat sevişirdim şimdi o kadar kontrol edemiyorum kendimi diyor zaten. yani tamamen kendini kontrol edebilme güçleriyle alakalı bence tahrik etmekle falan alakalı bir durum yok. çünkü yeri geliyor aşırı tahrik olup bir anda boşalıyorlar kendilerini tutamadıkları için yeri geliyor aşırı tahrik oldukları için daha uzun süre seks yapmak istiyorlar ve kendilerini tutuyorlar. kişiden kişiye değişebilen bir durum bence.

yapıdan yapıya değişiyor bazı erkekler 1saat bile gidebiliyor ne kadar çok yaparsan o kadar uzun sürer diyelim

Benim esimin genellikle ortlama 20 dk oluyor. 30 dk ve ustune ciktigimiz da oluyor fakat bende kuruma olunca proplem yasiyoruz

Erkek tecrübeli ise mola yaparak boşalmasını engelleyebilir. Kadının orgazm olmasını sağlamak için. Kadın sex sırasında defalarca orgazm olabilir. Sen yeterince orgazm olduktan sonra hemen boşalıyorsa. Sebeb budur.
Ama her defa 40 dakika sürüyorsa geç boşalma sorunu olabilir. Kadın da 40 dak sex yapmak istiyormuş mu?

var.

Banada nasip oldu ben kendimi kötü hissetmeye başladım acaba zevkmi almıyor diyede halinde belli zevk aldığı ama max gördüğüm süre 38 dk felan min 25 altı olmuyor sadece ilişkide ben 2ci kez orgazm olurken o yeni boşalıyor

Yuh 40 dakika baya iyiymiş de ben de bir süreden sonra kayganlaştırıcı ile devam etmek zorunda kalıyorum kuruluktan ötürü :))

uzun süre ilişkiye girmemiş erkek partnerinden de etkilenmişse 45 dakika yapamaz, hem önemli olan uzun kısa değil birlikte boşalmak, ben hazır olduğumda emişimin kulağına fısıldayınca birlikte uçuşa geçeriz, uyum mükemmel ötesi

Benimki de atmadı , prezervatif bile kullanmış değiliz doğru düzgün.
Benim de ekstradan bir BİM poşeti sarmadığım kalıyor. Ben öyle başına buyruk olsam kesin üçüz çıkartırım, beni bulur böyle şeyler, size iyi bir şey olmuyor :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…