- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Ne oldu istem dışı bebek mi geliyor yine :)))Bunu yazdığım güne lanet olsun kimin kem gözü değdiyse gözü çıksın len
Yok canım eniştene nazar değdi bi süre.Ne oldu istem dışı bebek mi geliyor yine :)))
burada öyle şeyler söylenmez. pipisi 10 cm, ilişki 3 dakika, bize yetiyor şükür deyip geçinYok canım eniştene nazar değdi bi süre.
Evet, mümkün. Böyle bir adamla evliyimArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Makine değil ama makine gibi çalıştırıyordu hem dilini hem aletini ellerini her yerini şimdiler de tekrar onu elde etmek için uğraşıyorumVooaav neymis o oyle makine mi.
Kesin makinedir bukadar uzun çalışan uzuv
Nekadar uğraşsan yeridirMakine değil ama makine gibi çalıştırıyordu hem dilini hem aletini ellerini her yerini şimdiler de tekrar onu elde etmek için uğraşıyorum
Neydiki o ? bizde gulsekÇok güldüm ya
Benim koşuNekadar uğraşsan yeridir
biz dakka bir gol bir .
hiz rekoru elimizden birakamiyoz bir türlü
En sonunda baska koşuya katilacam.
Az kaldı bugün yarın makineme kavuşmayıCevapla umuyorum☺ zaten deplasmandayım ben.Nekadar uğraşsan yeridir
biz dakka bir gol bir .
hiz rekoru elimizden birakamiyoz bir türlü
En sonunda baska koşuya katilacam.
Napalim kuzum herzaman ayni teraneden biktik bidaki sefereHız rekorunu bırakmıyoruz demene ve başka koşuya atlayacağım demene güldüm komik geldi
Hadi hayırlısıBenim koşu
Az kaldı bugün yarın makineme kavuşmayıCevapla umuyorum☺ zaten deplasmandayım ben.
Koşu maratonsa bırakılmaz kuzum ya ben tekrardan katıldım maratona darısı senin ve kısa 100 metre koşucularının başına ☺Napalim kuzum herzaman ayni teraneden biktik bidaki sefere
Hersey 1 dk oldu bitiye geliyor en kisa yani onu demek istedimAnlamadık ama olsun
Hersey 1 dk oldu bitiye geliyor en kisa yani onu demek istedim
Doğru zamanda durdurup sonra tekrar devam ederek sağlanabiliyorArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
40 dakikada insanin cani cikar ya abartiyorsunuz benceNasıl hastalığı yada sorunu vardır.Esim çok sağlam ve yıllardır en az 40 dk sürer oda en az.15 dkka felan çok oldu bitti gibi gelir insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?