Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Benim de ekstradan bir BİM poşeti sarmadığım kalıyor. Ben öyle başına buyruk olsam kesin üçüz çıkartırım, beni bulur böyle şeyler, size iyi bir şey olmuyor :d
2 ay önce 5 gün geciktim, nasıl korktum anlatamam. İlk istenmeyen gebelik korkumdu.

İyide kimisi erken boşalır ama bosalacagini bilir mesele bosalacagi zaman geri cekilebilmede buda gec gelmeyle alakali degil sanırım
İki konuda da sıkıntı yok demek istedim boşalacağını bilmek ne zaman boşalacağını kontrol etmekle ayrı şeyler ya , yani zaten uzatan şey o süreyi . Ordan bağlamıştım.

2 ay önce 5 gün geciktim, nasıl korktum anlatamam. İlk istenmeyen gebelik korkumdu.
O konularda dünyanın en korkak insanıyım, olur da başıma bir nane gelir diye işe girip paramı kazanmadan bu seğz işine bulaşmadım, sadece seviştim. Bir boklar yemek için sabırsızlanmam iş hayatına erken giriş sağladı. Üniversite sınavına girdiğim gibi işe başladım. Motivasyona bakar mısın :d

Benim de geçen aylarda eşimin gazıyla prezervatifsiz oldu, gecikme olunca vücudum garip garip tepki verince, küfürbaz Haydo gibi dolandım o ara; benimkinin yüzüne bakmadım. Neyse en sonunda korka korka gittim hamile değilmişim üç hafta üstüne oldum

Zevk suyundan hamile kalma ihtimali milyonda 1 hatta o bile yok olanada mucize denilebilir
Burada kalanları okuyunca telaşlanıyorum açıkçası benlik değil Hap yeterli oluyor bence. Kondomu da ben hiç sevmiyorum zaten hangi çeşidini denediysem hoşlanmadım. Spiralden çok memnun kalan var onu denemek istiyorum bir ara

Tirtiklisini herkes tavsiye ediyor ama bende onu sevemedim ince olanlar var onlari bi dene onlar gayet guzel oluyor spiralin sureci biraz sikintili ama sonra normale donuyor baslardaki sikintiyi umursamazsan oda guzel

Tirtiklisini herkes tavsiye ediyor ama bende onu sevemedim ince olanlar var onlari bi dene onlar gayet guzel oluyor spiralin sureci biraz sikintili ama sonra normale donuyor baslardaki sikintiyi umursamazsan oda guzel
İnce olanları da denedim bir bende mi böyle bilmiyorum kondom kurutuyor beni. Şimdilik haptan memnunum belki spirali denerim

Ben cok gec ve zor orgazm olan biri olarak Ben de bu Problemden istiyorum karsi tarafta
Valla bende vardı ama kaçırdım elimden bende çok zor ve geç orgazm oluyorum ama elimden kaçırdığım hem ön sevişmeyi çok iyi yapıyordu hem ben orgazm olana kadar boşalmıyordu boşalsa bile sevişmeye devam ediyordu ne geldiyse kıskançlığımdan geldi kaçırdım herifi

Vooaav neymis o oyle makine mi.
Kesin makinedir bukadar uzun çalışan uzuv

10 puan 10 puan 10 puan

Kızlar erken boşalma sorunu var penivagi diye bi serum var yüzde yüz etkili diyor ama kullanan var mı önce ürolojiye mi gitsek acaba 8 yıllık evliyiz Ben yeni farkettim eşimde neredeyse 2 sene önce farkettim tecrübesiz olduğumuz için böyle oluyor diye düşündük demekki yorumlara bakınca 15 20 dk falan görünce ben şok

mümkün olan bir durum tabiki ama bu işler birazda psikolojik ülkemizde çoğu insanın psikolojik durumu iyi olmadığı için denk gelmek zor böylelerine

İki konuda da sıkıntı yok demek istedim boşalacağını bilmek ne zaman boşalacağını kontrol etmekle ayrı şeyler ya , yani zaten uzatan şey o süreyi . Ordan bağlamıştım.
Bunu yazdığım güne lanet olsun kimin kem gözü değdiyse gözü çıksın len

10 puan 10 puan 10 puan
15 dakika soyunmaya gireceğim zahmete değmiyor gariptir ki eşimle herhangi bir anlaşmamız olmamasına rağmen yeri geliyor hiç konuşmadan anlaşmış gibi bazen 1 saat bazen yarım saat 40 dk. O anki ruh halimize bağlı olarak süresi değişir. Ama 15 dakika da hiç olmadı açıkçası

Evet var eşim ön sevişme harici 40 dakikadan fazla sürüyor ten uyumumuz çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…