- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.080
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
-
2 ay önce 5 gün geciktim, nasıl korktum anlatamam.Benim de ekstradan bir BİM poşeti sarmadığım kalıyor. Ben öyle başına buyruk olsam kesin üçüz çıkartırım, beni bulur böyle şeyler, size iyi bir şey olmuyor :d
Yani burada şair diyor ki kocam kaza kurşunu atmıyor, kendini tutabiliyor, istediği an boşalıyor
İki konuda da sıkıntı yok demek istedimİyide kimisi erken boşalır ama bosalacagini bilir mesele bosalacagi zaman geri cekilebilmede buda gec gelmeyle alakali degil sanırım
O konularda dünyanın en korkak insanıyım, olur da başıma bir nane gelir diye işe girip paramı kazanmadan bu seğz işine bulaşmadım, sadece seviştim. Bir boklar yemek için sabırsızlanmam iş hayatına erken giriş sağladı. Üniversite sınavına girdiğim gibi işe başladım. Motivasyona bakar mısın :d2 ay önce 5 gün geciktim, nasıl korktum anlatamam.İlk istenmeyen gebelik korkumdu.
Zevk suyuna engel olamıyorsunuz ya o yüzden her ay regl geldi gelmedi telaşı olmuyor muBenimki de atmadı , prezervatif bile kullanmış değiliz doğru düzgün.
Zevk suyuna engel olamıyorsunuz ya o yüzden her ay regl geldi gelmedi telaşı olmuyor mu
Bir defa regl gecikince korktum, daha önce hiç sıkıntı olmadı.Zevk suyuna engel olamıyorsunuz ya o yüzden her ay regl geldi gelmedi telaşı olmuyor mu
Burada kalanları okuyunca telaşlanıyorum açıkçası benlik değilZevk suyundan hamile kalma ihtimali milyonda 1 hatta o bile yok olanada mucize denilebilir
Burada kalanları okuyunca telaşlanıyorum açıkçası benlik değilHap yeterli oluyor bence. Kondomu da ben hiç sevmiyorum zaten hangi çeşidini denediysem hoşlanmadım. Spiralden çok memnun kalan var onu denemek istiyorum bir ara
İnce olanları da denedim bir bende mi böyle bilmiyorum kondom kurutuyor beni. Şimdilik haptan memnunum belki spirali denerimTirtiklisini herkes tavsiye ediyor ama bende onu sevemedim ince olanlar var onlari bi dene onlar gayet guzel oluyor spiralin sureci biraz sikintili ama sonra normale donuyor baslardaki sikintiyi umursamazsan oda guzel
Valla bende vardı ama kaçırdım elimden bende çok zor ve geç orgazm oluyorum ama elimden kaçırdığım hem ön sevişmeyi çok iyi yapıyordu hem ben orgazm olana kadar boşalmıyordu boşalsa bile sevişmeye devam ediyordu ne geldiyse kıskançlığımdan geldi kaçırdım herifiBen cok gec ve zor orgazm olan biri olarak Ben de bu Problemden istiyorum karsi tarafta
Burası külodun üstünden sürtünme yoluyla hamile kalmaktan ödü patlayan bacı kaynıyor, bu dediğiniz onlara işlemezZevk suyundan hamile kalma ihtimali milyonda 1 hatta o bile yok olanada mucize denilebilir
Vooaav neymis o oyle makine mi.Valla bende vardı ama kaçırdım elimden bende çok zor ve geç orgazm oluyorum ama elimden kaçırdığım hem ön sevişmeyi çok iyi yapıyordu hem ben orgazm olana kadar boşalmıyordu boşalsa bile sevişmeye devam ediyordu ne geldiyse kıskançlığımdan geldi kaçırdım herifi
Bim poşeti miBenim de ekstradan bir BİM poşeti sarmadığım kalıyor. Ben öyle başına buyruk olsam kesin üçüz çıkartırım, beni bulur böyle şeyler, size iyi bir şey olmuyor :d
Geç boşalmak iyi bir şey değildir. İdeal sex süresi 15 dk. 15 dk bir kadının orgazm olması için yeterli bir süredir. Kadınla erkek eş zamanlı boşalmalıdır.
Bir erkeğin geç boşalması iyi bir kabiliyet değildir. Ama bir gecede bir kaç kere ereksiyon olup, boşalabilmesi kabiliyettir.
mümkün olan bir durum tabiki ama bu işler birazda psikolojik ülkemizde çoğu insanın psikolojik durumu iyi olmadığı için denk gelmek zor böylelerineArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Bunu yazdığım güne lanet olsun kimin kem gözü değdiyse gözü çıksın lenİki konuda da sıkıntı yok demek istedimboşalacağını bilmek ne zaman boşalacağını kontrol etmekle ayrı şeyler ya , yani zaten uzatan şey o süreyi . Ordan bağlamıştım.
15 dakika soyunmaya gireceğim zahmete değmiyor10 puan 10 puan 10 puan
Evet var eşim ön sevişme harici 40 dakikadan fazla sürüyor ten uyumumuz çok iyiArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?