Cinsel istismar önergesi

Iyi de o çocuğun zamanında kendi rizasiyla evlendiğine ne kadar eminiz ? Ya zorla evlendirildiyse ? Kaldı ki kendi rızası bile olsa suçtur. Cezasını da çekecekler.

Bu önerge yürürlüğe girerse tecavüz suçu çoğalacak.
Bir kız ile evlenmek isteyen her mahluk kız redediyorsa tecavüz ederek evlenmeye hak kazanacak.
Şu geldiğimiz hale bak!

Iyi de o çocuğun zamanında kendi rizasiyla evlendiğine ne kadar eminiz ? Ya zorla evlendirildiyse ? Kaldı ki kendi rızası bile olsa suçtur. Cezasını da çekecekler.

tabiki de çekmeli yani bi kız 16sında gelip ben istedim ben gittim o adamla birlikte oldum dese bile bu bir tecavüzdür.

işte dünden önce bu durumu yaşayanlar için geçerliymiş

Her ne olursa olsun 18 yaşından ufaksa bunda rıza aranmaz. Ufak yaştakilerin evlendirilmesine yönelik çirkin bir şey.
15-16-17 yaşındaki kıza aşık olan o koca koca adamlar suç işliyor. Bu gerçek değişmez. 15 yaşında bir kızı çok rahat kandırabilirken neyin rızası?
Burada bile erken yaşta kaçıp evlenenlerin hali ortada, dayak yiyip annemleri çiğnedim dönemem diyorlar. Bunu şimdi devlet eliyle teşvik mi edeceğiz?
Çok seviyorsa kızın reşit olmasını bekleyecek yada 17sinde ailelerin de rızasıyla resmi nikah kıyılacak, cinsel ilişkiye girmeyecek.
Öbür türlü mağara kuralı oluyor o. Gör kandır, ikna et, seviş, aileleri bak kızınız artık bakire değil de ve zorla evlenmeye çalış. Bu zorladır. İyi niyetli değildir.
Geçmişte küçücük kıza cinsel ilişki için yanaşan adam da sapıktır.

sabahtan beri yönergeyi on kere okudum belki iyi bir şey görmek istediğimden ben de bi ara bunu anladım ama bunun alenen belirtilmesi lazım. bu zihniyetten iyi niyet beklemediğim için kesinlikle açıklıktan bir çok pislik faydalanacak. koskoca devlet istismar ile bu düşündüklerimizi ayırt edecek bi yasa tasarısını net olarak yazacak kapasitede milletvekili barındırmıyorsa içinde yazıklar olsun öyle devlete..

tabiki de çekmeli yani bi kız 16sında gelip ben istedim ben gittim o adamla birlikte oldum dese bile bu bir tecavüzdür.
Öyle olsa yine iyi, hala gelişmemiş bolgelerimizde 13 14 yaşındaki çocukları koca koca adamlarla imam nikahiyla evlendiren aileler var. suçtur, istismardir. Kocaları hapiste diye de aciyamayacagim.

okuldayım ve az önce imzaladım. sırf duyurmak amaçlı konu açmak için 2 dk'ka kadınlarkulübüne gireyim dedim ama siz açmışsınız. Çok teşekkür ederim

Türkiye'de yaşamak her geçen gün daha da zorlaşıyor.

Sadece kız çocukları mı istismara uğruyor ? erkek çocuk istismara uğradığında ne olacak ?

Burası Türkiye 40 kişinin bir çocuğa tecavüz ettiği zamanları gördük, hangisiyle evlendirilecek çocuk ?

İstismarı yapan pislik evliyse ne olacak ?

Bu önerge açıkça suça teşviktir, çocuğu kaçır, tecavüz et, sonra evlenirsin nasılsa...

Doğmamış çocukları, küçücük bebekleri düşündükçe çıldırıyorum...

Bu önerge yürürlüğe girerse tecavüz suçu çoğalacak.
Bir kız ile evlenmek isteyen her mahluk kız redediyorsa tecavüz ederek evlenmeye hak kazanacak.
Şu geldiğimiz hale bak!
Aynen ya.
Artık her gün bugün hangi saçmalığa,pisliğe,ahlaksızlığa gebe diye uyanıyoruz. Rezalet cidden rezalet.

Binali Yıldırım'ın söylediklerini aynen aktarıyorum: "Yaşı tutmayan, erken yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Dolayısıyla çocukları oluyor, babaları hapse giriyor. Bu şekilde 3 bin aile olduğu tespit edildi. Bir seferliğine bu mağduriyetin giderilmesine yönelik bir çalışmadır."

Yine iyi düşünmeye çalışıyorum bu kadar kötü bir toplum olmamalıyız diye

18 yaş altı dini nikah evlenenlerde ceza alsın. En azından bu korku ile 18 yaş altı evliler olmaz.
Çocuklar çocukluğunu bir nebze olsun yaşama şansı bulur. Önceden düşüneceklerdi.
Hiç ağlamasınlar yasa belli . Kural belli. Sonradan ağlamak niye.

Arkadaş müslüman ülkeyiz diye bas bas bağırıyorlar ota moka saçma sapan şeyler yüzünden ayaklanıyorlar ama böyle şeylere nasıl kanunlar çıkarıyorlar pess bir işe yarayacağını düşünmesemde imzaladım

Zaten bu istismara ugrayani değil istismarciyi kurtarmak için yapılmış bir şey. Ayrıntılarına bakarsanız , istismar yüzünden hapiste olanların serbest kalması ya da hapse girmemesi için, çocuk gelinleri kocasiz kalmasin baslarinda beyleri olsun diye yani.

çok tepki geldiği için kıvırıyorlar diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…