- Konu Sahibi Pamukannesi83
-
Banada en doğrusu bu geldi. Ama çocukların ve kendi sağlığın için bu konuyu aşmaya çalış olur mu?Bende en cok bunun için sustum zaten. Belki benim bildiğimi bilse aileminde bildiğini düşünür. Ben ama asla kimseye söylemedim.. Söylemem de.
Şunu anlamadım, ilkokul zamanında yaşanılan konuyu neden şimdi açmak istiyorsunuz ?
Banada en doğrusu bu geldi. Ama çocukların ve kendi sağlığın için bu konuyu aşmaya çalış olur mu?
Aminnn Allah korusun, yani bu pislikler toplumda çok çok azlar, yani elimixi çarptığımız pedofilik değil ama duyduğumuzda ki etkisi bir ömrü etkiliyor maalesef. Allah kötülere fırsat vermesinEvet. Yani inşallah çocuklarım asla böyle bir durumla karşı karşıya kalmaz ve her konu ile bana gelebilirler. Allah herkesin evladını böyle pisliklerden korusun.
Aminnn Allah korusun, yani bu pislikler toplumda çok çok azlar, yani elimixi çarptığımız pedofilik değil ama duyduğumuzda ki etkisi bir ömrü etkiliyor maalesef. Allah kötülere fırsat vermesin
Ben zaten hayatina karışmayı kendime "hak" gibi görmüyorum. Travma belirtileri de gösteriyor. Ama ben simdiye kadar ona bu konuda birşey söylemedim.
AnladımOlay o zamanlarda oldu. Konuyu aslında mezara da götürürdüm gerekirse, ama kızın hep depresyonda olduğunu biliyorum. Ailesinde destek görmüyorum. Onlar herseye "huysuz işte" diyorlar. Keşke tek huysuz olup böyle olsa ama değil işte. Aslinda bende konuyu zihnimde bastırmıştım. Terapi de bile açmadım. Nedense herşey çocuklarım doğduktan sonra patlak verdi ve tekrar o kızın olduğu sehire tasinmamla. Yoksa baya uzun süre ayrı sehirlerde yaşadık
Hem üniversten sınıf arkadaşım.hem yurt arkadaşim vardı..bi dönem çok garip davranmaya başladı..depresyon değilde bolca alışveriş boş şakalaşmalar gülmeler,bencilce davranışlar gibi..
Ben hep sevgilisinden ayrıldı ondan yapıyor diye düşünürken bigün kendiliğinden döküldü ağlayarak anlattı.
Bigün öz dayısı çok ićmiş,anneside yanlız kalmasın diye kızını yollamış yani arkadaşımı..dayısı epey büyük ve çok güzel bir bağ ile büyümüşler..dayısı uymuş arkadaşimda yanına kıvrılıp yatmiş dayısının haline üzülmüş deken dayısı tecavüz etmeye kalkmış,baya baya zorlamış arkadaşım.zor kaçmış annesine anlatmış ..anneside olabilir içkiliymiş duyurma kimseye demiş.
Aradan 1 yıl gectikten sonra dayı evde ölü bulunmuş belasını allahtan bulmuş.
Demem o ki illa bırakın kendi açılsın..samimiyet kurun eğer amacınız yardim etmekse..degilse daha fazla utanmasına sebep olabilir.
Uzman olmayan ve yakını da olmayan biriyle bu konuyu konuşmanın ona iyi geleceğini düşünmüyorum.Bir üye daha yazmış , siz kendi içinizde hallettikten sonra ne yapacağınıza karar vermelisiniz.Bir de olayın devamını o iğrenç yaratığın daha kötü bir boyuta taşımış olma ihtimali varsa bu sizin konuşarak halledemeyeceğiniz türden travmatik bir olay.Gerçekten çok üzüldüm bahsettiğiniz kıza.
senin yerinde olsam bu konuyu asla ve asla acmazdim. ancak psikologun suan ki icinde blundugu ruh haline iyi gelecegine ikna etmeye calisirdim. o konuyu cagristiracak dahi birsey soylememenizi tavsiye ederim. yasadigi durum zaten onun aklinda. sizin bahsetmeniz isi baska bi hale sokacaktir.
Silememişse bile bilinçdışına göndermiş olabilir.Çok zor bir durum.Bence konuşmayın.Belki o da sizi unuttu zannediyor.Açınca sizin de hatırladığınızı anlayıp daha da kötü olabilir.Bende cok üzülüyorum. Ama elimdende birsey gelmiyor. Icimdende en iyisi açık konusmamak diye bir ses vardı, ama emin olamadım. Belki dediğiniz gibi herşeyi zihninden silmiş baska olaylarda oldu onu böyle yapan. Bilemem hic
Silememişse bile bilinçdışına göndermiş olabilir.Çok zor bir durum.Bence konuşmayın.Belki o da sizi unuttu zannediyor.Açınca sizin de hatırladığınızı anlayıp daha da kötü olabilir.
Allah o kıza yardım etsin.O yaratık da belasını bulmuştur inşallah.Olabilir. Ergenlik çağımızda bana karşı hep cok sertdi. Sevmediğini gösterirdi hep.. Sonra tam tersi olup benimle çok iyi anlaştı. Ben okumak için başka şehire gittiğim için cok sık görüşemedik bir süre. Simdi tekrar görüşüyoruz. Konuyu acmicam. Burdaki yorumlardan sonra daha emin oldum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?