- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
ay ben de 11 okudum yaa şimdi biyerdeTurk erkegininki ortslsma 16 cm mis:)
Ayy hamilyken daha kotüydum ya. Cok kavgadi cikti evimizde. Doktora gitsem fayda gorurmuyum bilmiyorum.
Olan vardirda turk erkegi ortalama boyle. Daha kucuk isteyen cinli biriyle en buyuk isteyende afrikaliyla olsun:)ay ben de 11 okudum yaa şimdi biyerde
Genel kültür sorusu, standartı en az nedir? Merak ettim, cahillik tavan
iğrenç olacak belki ama bacaklardan süzelecek kadar olabiliyoEvet anormal islsklik nasil oluyo bilmiyorum?!? Biri kiloyla dogru orantili olabilir yazmis
yok yok işte ortalamayı 11 cm diye okudumOlan vardirda turk erkegi ortalama boyle. Daha kucuk isteyen cinli biriyle en buyuk isteyende afrikaliyla olsun:)
Niye igrenc olsun:) bu da bi sorun degil mi k zaman? Ilaci birseyi vardir gerhaldeiğrenç olacak belki ama bacaklardan süzelecek kadar olabiliyo
bana göre de değil, bazı tipler ıyyy ne diyosun be diye tepki verdiği için öyle dedimNiye igrenc olsun:) bu da bi sorun degil mi k zaman? Ilaci birseyi vardir gerhalde
şu an sürekli masanın kenarındaki cetvele gözüm ilişiyo7 cm okudum az önce.
Yok ya.
Buna kucük bile diyemeyecegim.
Bamya ki bu !
7 cm ney hakkat. Kadin olabilir o7 cm okudum az önce.
Yok ya.
Buna kucük bile diyemeyecegim.
Bamya ki bu !
Valla elime ikeanin kağıt metresini aldım 7 cm'ye bakınca bu ne ya dedimşu an sürekli masanın kenarındaki cetvele gözüm ilişiyo7 değildir yaa 7 olsa duramazdık
ayy telefonumu ölçtüm şu an o bile 15 cm yaniValla elime ikeanin kağıt metresini aldım 7 cm'ye bakınca bu ne ya dedim
Danışmakta fayda var. Hormonlardan mıdır, nedir? Hani olmasa da olur modundayım ben mesela.Ayy hamilyken daha kotüydum ya. Cok kavgadi cikti evimizde. Doktora gitsem fayda gorurmuyum bilmiyorum.
Her konuda vasatlar arkadasValla elime ikeanin kağıt metresini aldım 7 cm'ye bakınca bu ne ya dedim
Aşk olsun ya ne dalga geciyosungerçekten istemeyince kavga mı ediyorlar ne diyorlar mesela
Ayy bende ya adam isteyecek iye ödüm kopuyoDanışmakta fayda var. Hormonlardan mıdır, nedir? Hani olmasa da olur modundayım ben mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?