Ya bu konuda yabanci videolar bile var :) cinsellikten sonra ya da masturbasyondan sonra cok guzel uyundugunu dile getiriyolar. Ki bencede dogru :))Çoluk çocuk sabah zor oluyor. Banyo yapmasam kendimi psikolojik olarak hijyenik hissetmiyorum. Kendimi çözemiyorum ben ya. :) Seviyorum cinselliği ama üşeniyorum...
Kişiden kişiye değişiyor herhalde. Bence de abartı bir büyüklükte olmadıkça sıkıntı yok.yoo valla bence hiç de çok değil
kalıcı olur mu ? bir bilginiz var mı ? eğer kalıcı olursa eşim tedavi olur sorun etmezAmeliyat filan olma sen istiyosa o olsun buyutme ameliyati.. var cunku boyle birsey
valla konu benim akşam eve cetvel götürmeme kadar gider söyliim hahahahahan itibari ile sorgulamayı bırakıyorumSamsonn is lost . Çıkarın beni kaybolduğum delikten, konu hayal gücümü bile aştı
Bu dedigim ameliyat canim yani kalici evet. Ama riskleride vardir bence. Mesela his kaybi olur mu? Sperm uretimine etkisi nedir? Bunlari iyi arastrmak lazimkalıcı olur mu ? bir bilginiz var mı ? eğer kalıcı olursa eşim tedavi olur sorun etmez
Doğru daha huzurlu uyuyorsun ama sabah altı da kalkıyorum zaten ne bileyim. İkinci çocuğu yapmak için çok uğraştım. Eşim, "Resmen beni kullandın," diyorYa bu konuda yabanci videolar bile var :) cinsellikten sonra ya da masturbasyondan sonra cok guzel uyundugunu dile getiriyolar. Ki bencede dogru :))
Kullanacaz tabii sanki onlar bizi kullanmiyo:))Doğru daha huzurlu uyuyorsun ama sabah altı da kalkıyorum zaten ne bileyim. İkinci çocuğu yapmak için çok uğraştım. Eşim, "Resmen beni kullandın," diyor
Daha nelervalla konu benim akşam eve cetvel götürmeme kadar gider söyliim hahahahah
sevgili konu sahibi bikaç kez ben de söyledim bikaç arkadaş da yazmış aynı şekilde "kegel" deneyin önce. bu tarz ameliyatlar riskli olabilir çok mecbur kalınmadıkça da yapılmaz büyük ihtimalle. operasyon sırasında doku eklemesi yapılacak his kaybı da olabilir herşey olabilir. belki sizin için tatmin edici olabilir ama eşiniz için çok riskli. Önce bir "kegel egzersizi" deneyin.kalıcı olur mu ? bir bilginiz var mı ? eğer kalıcı olursa eşim tedavi olur sorun etmez
Baş parmaktan işaret parmağıma 15 cm, orta parmağıma 18cm, cetvele gerek yok anlaşılıyor bir şekilde, ıııı şey neyse.Begonfil aynı durumdayız bacım :) tam benim yazmak istediğimi yazmışsın
Kız gözle nasıl ölçüyorsun töbe töbe
yastığın altına saklayıp önce el yordamıyla ölçüp cetvele hiza alırım hahahkjdhaslkdfhaslkfhasarrsdşgjDaha nelerAdama ne açıklama yapacaksın?
Reha Muhtar gelecek birazdan bu topiğe. Acı var mı acı diye
Ha hayastığın altına saklayıp önce el yordamıyla ölçüp cetvele hiza alırım hahahkjdhaslkdfhaslkfhasarrsdşgjKonu sahibi nasıl ölçmüş acaba şu an çok merak ediyorum bunu gerçekten
ohoo bana göz kararımı sorsan gözümde çok fena büyütmüş olabilir, yıllardır kendimi kandırmış olabilirimHa hadelisin ya, gülüyorum burada deminden beri ofis arkadaşım sormasa bari neden diye
Eşi kendiyle rahat, özgüven sorunu yok gibi. Ölçtürür de böyle rahat olan, ama konu sahibi göz kararı bi rakam vermiş.
bu arada benim ofis arkadaşım da ne ölçüyon sen sabahtan beri dedi bastım kahkahayıHa hadelisin ya, gülüyorum burada deminden beri ofis arkadaşım sormasa bari neden diye
Eşi kendiyle rahat, özgüven sorunu yok gibi. Ölçtürür de böyle rahat olan, ama konu sahibi göz kararı bi rakam vermiş.
Genel kültür sorusu, standartı en az nedir? Merak ettim, cahillik tavan
Ya alakasız olacak kusura bakmayın lütfen, her yerde aynı şeyi okuyunca düzeltmek istiyorum.göz var nizam var demi :)
Anammmm daha neler öğrenecemBaş parmaktan işaret parmağıma 15 cm, orta parmağıma 18cm, cetvele gerek yok anlaşılıyor bir şekilde, ıııı şey neyse.
Bu giri az sonra kendini imha edebilir.
ohoo bana göz kararımı sorsan gözümde çok fena büyütmüş olabilir, yıllardır kendimi kandırmış olabilirimama bi arkadaş tüyo verdi şimdi kendi karışımı ölçtüm karışım tam tamına 20 cm bununla bi sonuca ulaşabiliceğimi imit ediyorum cetvel gibi kadınım yaaa tütütüü maşallahh
bu arada benim ofis arkadaşım da ne ölçüyon sen sabahtan beri dedi bastım kahkahayıkendisi erkek
ayy yok yazmam nazar falan değerÇok fenasın. Sen de buraya yarın cm yazarsan hiç şaşırmayacağım
Benim ofis arkadaşım da 40 lı yaşlarda dindar bi adam. Tuhaf bi muhabbet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?