• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel sorunumuz

Çoluk çocuk sabah zor oluyor. Banyo yapmasam kendimi psikolojik olarak hijyenik hissetmiyorum. Kendimi çözemiyorum ben ya. :) Seviyorum cinselliği ama üşeniyorum...
Ya bu konuda yabanci videolar bile var :) cinsellikten sonra ya da masturbasyondan sonra cok guzel uyundugunu dile getiriyolar. Ki bencede dogru :))

kalıcı olur mu ? bir bilginiz var mı ? eğer kalıcı olursa eşim tedavi olur sorun etmez
Bu dedigim ameliyat canim yani kalici evet. Ama riskleride vardir bence. Mesela his kaybi olur mu? Sperm uretimine etkisi nedir? Bunlari iyi arastrmak lazim

Ya bu konuda yabanci videolar bile var :) cinsellikten sonra ya da masturbasyondan sonra cok guzel uyundugunu dile getiriyolar. Ki bencede dogru :))
Doğru daha huzurlu uyuyorsun ama sabah altı da kalkıyorum zaten ne bileyim. İkinci çocuğu yapmak için çok uğraştım. Eşim, "Resmen beni kullandın," diyor :D

kalıcı olur mu ? bir bilginiz var mı ? eğer kalıcı olursa eşim tedavi olur sorun etmez
sevgili konu sahibi bikaç kez ben de söyledim bikaç arkadaş da yazmış aynı şekilde "kegel" deneyin önce. bu tarz ameliyatlar riskli olabilir çok mecbur kalınmadıkça da yapılmaz büyük ihtimalle. operasyon sırasında doku eklemesi yapılacak his kaybı da olabilir herşey olabilir. belki sizin için tatmin edici olabilir ama eşiniz için çok riskli. Önce bir "kegel egzersizi" deneyin.

Begonfil aynı durumdayız bacım :) tam benim yazmak istediğimi yazmışsın :super:

Kız gözle nasıl ölçüyorsun töbe töbe o_O:KK70:
Baş parmaktan işaret parmağıma 15 cm, orta parmağıma 18cm, cetvele gerek yok anlaşılıyor bir şekilde, ıııı şey neyse.:KK48::KK48::olamaz::ıslık:

Bu giri az sonra kendini imha edebilir.:KK70:

Daha neler :KK70: :KK70: Adama ne açıklama yapacaksın? :KK48::KK48:

Reha Muhtar gelecek birazdan bu topiğe. Acı var mı acı diye :rolleyes:
yastığın altına saklayıp önce el yordamıyla ölçüp cetvele hiza alırım hahahkjdhaslkdfhaslkfhasarrsdşgj :KK45::KK45::KK45: Konu sahibi nasıl ölçmüş acaba şu an çok merak ediyorum bunu gerçekten :işsiz:

yastığın altına saklayıp önce el yordamıyla ölçüp cetvele hiza alırım hahahkjdhaslkdfhaslkfhasarrsdşgj :KK45::KK45::KK45: Konu sahibi nasıl ölçmüş acaba şu an çok merak ediyorum bunu gerçekten :işsiz:
Ha ha :D delisin ya, gülüyorum burada deminden beri ofis arkadaşım sormasa bari neden diye :skandal:

Eşi kendiyle rahat, özgüven sorunu yok gibi. Ölçtürür de böyle rahat olan, ama konu sahibi göz kararı bi rakam vermiş.

Ha ha :KK70: delisin ya, gülüyorum burada deminden beri ofis arkadaşım sormasa bari neden diye :skandal:

Eşi kendiyle rahat, özgüven sorunu yok gibi. Ölçtürür de böyle rahat olan, ama konu sahibi göz kararı bi rakam vermiş.
ohoo bana göz kararımı sorsan gözümde çok fena büyütmüş olabilir, yıllardır kendimi kandırmış olabilirim :D :D ama bi arkadaş tüyo verdi şimdi kendi karışımı ölçtüm karışım tam tamına 20 cm bununla bi sonuca ulaşabiliceğimi imit ediyorum cetvel gibi kadınım yaaa tütütüü maşallahh :KK45::KK45:

Ha ha :KK70: delisin ya, gülüyorum burada deminden beri ofis arkadaşım sormasa bari neden diye :skandal:

bu arada benim ofis arkadaşım da ne ölçüyon sen sabahtan beri dedi bastım kahkahayı :D kendisi erkek :D :D

ohoo bana göz kararımı sorsan gözümde çok fena büyütmüş olabilir, yıllardır kendimi kandırmış olabilirim :KK70: :KK70: ama bi arkadaş tüyo verdi şimdi kendi karışımı ölçtüm karışım tam tamına 20 cm bununla bi sonuca ulaşabiliceğimi imit ediyorum cetvel gibi kadınım yaaa tütütüü maşallahh :KK45::KK45:

bu arada benim ofis arkadaşım da ne ölçüyon sen sabahtan beri dedi bastım kahkahayı :KK70: kendisi erkek :KK70: :KK70:

Çok fenasın. Sen de buraya yarın cm yazarsan hiç şaşırmayacağım :D :D

Benim ofis arkadaşım da 40 lı yaşlarda dindar bi adam. Tuhaf bi muhabbet olur :skandal:

Çok fenasın. Sen de buraya yarın cm yazarsan hiç şaşırmayacağım :KK70: :KK70:

Benim ofis arkadaşım da 40 lı yaşlarda dindar bi adam. Tuhaf bi muhabbet olur :skandal:
ayy yok yazmam nazar falan değer :KK71::KK71: bu arada ben de 37 yaşındayım :D topuk ölçüsü alıyorum dedim hahakjfhslkdghaslkg :D

10 cm civarı cidden küçük, sizin vajinanız da genişse çok temas olamıyordur. Aradaki fazla kayganlık iyice hissizleştirebiliyor fazla olduğunda, yanlış bir şey söylememiş eşiniz.

Kegel deneyin, kaslarınızı kontrol ettiğinizde en azından birleşme esnasında kavramaya alışırsınız, bu teması artırır.

Bir de her pozisyon her çift için uygun değil. İnternetten ya da bu konuda yazılan kitaplardan sizin için doğru pozisyonu araştırın onları deneyin. Misyoner yapıyorsanız çok bir şey hissetmiyorsunuzdur muhtemelen ikiniz de.

Back
X