M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
Hayır öyle bir söylüyor ki, sanki zorlamışım gibiKullanacaz tabii sanki onlar bizi kullanmiyo:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır öyle bir söylüyor ki, sanki zorlamışım gibiKullanacaz tabii sanki onlar bizi kullanmiyo:))
Baskasini mi kullanalim tobe tobe:))Hayır öyle bir söylüyor ki, sanki zorlamışım gibi![]()
Böyle bir kaç yorum daha gelmiş..ne olacak ki, adamı tanıyan mı var? bayanın sorununu anlamak, yardımcı olmak adına önemli bir nokta halbuki.cm karesine kadar yazmasaydınız keşke.
+100Böyle bir kaç yorum daha gelmiş..ne olacak ki, adamı tanıyan mı var? bayanın sorununu anlamak, yardımcı olmak adına önemli bir nokta halbuki.
Burdaki bu takintiyida ben anliyorum arkadas:)) burasi cinsellik bolumu degil mi? Haa erkekler ya da cocuklar geziyo herkes okuyo derseniz :))bu bilgileri nette baska yerlerdede bulabilirler buraya sart degil.cm karesine kadar yazmasaydınız keşke.
HahhhaBaskasini mi kullanalim tobe tobe:))
Benimkide istese de bende reddetsem sürekli nasıl bir şey acaba bu duygugerçekten istemeyince kavga mı ediyorlar ne diyorlar mesela![]()
Tembellikde var ben yapsammı diye düşümürken kim duş alacak sonra oysa 15 dakikalık bir şey yatağa giriyom tam uykumun geldiği vakit uykumu yoksa cinsellik mi diye düşünüyorum uyku ağır basıyor aman boşver yat uyu diyorum kendi kendimeSiz de kendimi gördümAcaba toplumun dayatmaları yüzünden mi bu haldeyiz. Yabancılarda bakıyorum birliktelikten sonra millet banyoya koşmuyor, hatta sokakta gezen bile var ben uçarak gidiyorum. Yani banyoya girmeye mi üşeniyorum da bu halde yoksa gerçekten anormallik mi bende çözemedim. Hani birlikteliğe kadar bir tembellik var. Ne olucak böyle?
Bende merak ettim ölçsemmivalla konu benim akşam eve cetvel götürmeme kadar gider söyliim hahahahah![]()
Niye böyleyiz yaTembellikde var ben yapsammı diye düşümürken kim duş alacak sonra oysa 15 dakikalık bir şey yatağa giriyom tam uykumun geldiği vakit uykumu yoksa cinsellik mi diye düşünüyorum uyku ağır basıyor aman boşver yat uyu diyorum kendi kendime
Üşengeçlik birde bu erkekler cinsellik ten sogutuyor insanıNiye böyleyiz ya![]()
Bende de tam tersi biliyor musunuz cinselligi hicbir seye degisemem uykusuz kalsam dahi. Mesela bu konuda istegimin biraz azalmasini isterdim. Herkes farkli seyden yakiniyor işteTembellikde var ben yapsammı diye düşümürken kim duş alacak sonra oysa 15 dakikalık bir şey yatağa giriyom tam uykumun geldiği vakit uykumu yoksa cinsellik mi diye düşünüyorum uyku ağır basıyor aman boşver yat uyu diyorum kendi kendime
Cocuk yap uykuyu tercih edersin garanti:)Bende de tam tersi biliyor musunuz cinselligi hicbir seye degisemem uykusuz kalsam dahi. Mesela bu konuda istegimin biraz azalmasini isterdim. Herkes farkli seyden yakiniyor işte![]()
Bisey soracağım.arada uyum olmazsa evlilik devam etmesi doğru mu sizce , nasıl.olacak o zaman uyum yoksaTam kahvaltı masasinda cayimi yudumlarken beni bir gulme aldi Allah napmasin :)
Bir sarki vardi hani " Birsey eksik o da enerji, yok ki aramizda sinerji, tutmayinca tutmuyor işte, seninki yapti bana alerji :)
Yani demem o ki aranizda enerji yok tutku ve arzu yok canim olsaydi yerinizde duramazdiniz.
Yani ikiside kisa olursami oyle oluyor erkek ve bayan yoksa bayan iri yapili erkek kucuk olncami :) benm esim eccuk kisada bendenGene bir yığın cinsellikten bihaber insan görüyorum. FAZLA ISLAKLIK ERKEGIN ALDIGI ZEVKI TABIIKI AZALTIR.
Bu mantikla kolayca anlaşılabilir bir sey. Sürtünme katsayisi 0 a yaklasirsa penisin uzerindeki deriyi ileri geri hareket ettirecek sey ortadan kalkar. Bazi kadinlar haddinden fazla ıslanır. Benim gördüğüm genelde kilolu iri bayanlarda cok olan bir sey tabiiki bu genelleme dogrudur denemez.
Velhasıli eşin de küçük penisli, ortalamanın altinda. Muhtemelen boylariniz cok yakin. Fiziki olarak birbirinize uyumlu değilsiniz. Kamasutranin temel konusudur bur. Fil dişi kadinla tavşan erkegi birlesemez :)
Haklisin olabilir :))Cocuk yap uykuyu tercih edersin garanti:)