• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel sorunumuz

Siz de kendimi gördüm :KK70: Acaba toplumun dayatmaları yüzünden mi bu haldeyiz. Yabancılarda bakıyorum birliktelikten sonra millet banyoya koşmuyor, hatta sokakta gezen bile var ben uçarak gidiyorum. Yani banyoya girmeye mi üşeniyorum da bu halde yoksa gerçekten anormallik mi bende çözemedim. Hani birlikteliğe kadar bir tembellik var. Ne olucak böyle?
Tembellikde var ben yapsammı diye düşümürken kim duş alacak sonra oysa 15 dakikalık bir şey yatağa giriyom tam uykumun geldiği vakit uykumu yoksa cinsellik mi diye düşünüyorum uyku ağır basıyor aman boşver yat uyu diyorum kendi kendime

Tembellikde var ben yapsammı diye düşümürken kim duş alacak sonra oysa 15 dakikalık bir şey yatağa giriyom tam uykumun geldiği vakit uykumu yoksa cinsellik mi diye düşünüyorum uyku ağır basıyor aman boşver yat uyu diyorum kendi kendime
Niye böyleyiz ya :işsiz:

Esiniz hep mi boyleydi?
Kendi kendine yapip sira size gelince ereksyon sorunu yasiyosa psikolojik bi sorun var ortada
Penisi kucuk senin istekli olmanda sana yetemedigini dusunuyoda olabilir
Vajinanin islak olmasi lazim ki iki tarafta zevk alsin bosuna o kayganlastirici jelleri satmiyolar
Icinizdeyken vajina kaslarinizi iyice sikin yine bol derse git buyuttur diyin

Bende de tam tersi biliyor musunuz cinselligi hicbir seye degisemem uykusuz kalsam dahi. Mesela bu konuda istegimin biraz azalmasini isterdim. Herkes farkli seyden yakiniyor işte :deli:

Tam kahvaltı masasinda cayimi yudumlarken beni bir gulme aldi Allah napmasin :)
Bir sarki vardi hani " Birsey eksik o da enerji, yok ki aramizda sinerji, tutmayinca tutmuyor işte, seninki yapti bana alerji :)
Yani demem o ki aranizda enerji yok tutku ve arzu yok canim olsaydi yerinizde duramazdiniz.
Bisey soracağım.arada uyum olmazsa evlilik devam etmesi doğru mu sizce , nasıl.olacak o zaman uyum yoksa

Gene bir yığın cinsellikten bihaber insan görüyorum. FAZLA ISLAKLIK ERKEGIN ALDIGI ZEVKI TABIIKI AZALTIR.
Bu mantikla kolayca anlaşılabilir bir sey. Sürtünme katsayisi 0 a yaklasirsa penisin uzerindeki deriyi ileri geri hareket ettirecek sey ortadan kalkar. Bazi kadinlar haddinden fazla ıslanır. Benim gördüğüm genelde kilolu iri bayanlarda cok olan bir sey tabiiki bu genelleme dogrudur denemez.
Velhasıli eşin de küçük penisli, ortalamanın altinda. Muhtemelen boylariniz cok yakin. Fiziki olarak birbirinize uyumlu değilsiniz. Kamasutranin temel konusudur bur. Fil dişi kadinla tavşan erkegi birlesemez :)
Yani ikiside kisa olursami oyle oluyor erkek ve bayan yoksa bayan iri yapili erkek kucuk olncami :) benm esim eccuk kisada benden:deli:

Back
X