cinsellik için aldatma :S

Bu ne saçmalık???Bizim erkeklerin ortaya attığı bir yalan bu.Hiç bir erkek sevişmedi diye ölmez.Onu geçtim masturbasyon yapsın.Hem her şeyi geçtim ne demek kadın dayanabilir ama erkek dayanamaz.Kadın-erkek eşit insanlarız.Erkeklerin bu bahanelere sığınmasına,sizleri de enayi yerine koymasına o kızları da kirletip kullanıp atmasına izin vermeyin.!

Sen sanıyor musun ki sevgilin yattığı kıza bu tek gecelik,seninle sadece ihtiyaç giderip yoluma bakıcam dediğine.Hangi kadın bu laftan sonra sevişir.İllaki aralara canım,hayatım,seni seviyorumlar da katıyor.Nasıl hazmediceksin bunları???Eğer geneleve gidiyorsa da daha kötü orada ne tür cinsel hastalıklar dönüyor haberiniz var mı?En basit siğiller bile kadınlar için kısır olma riski taşıyor.Beklesin siz evlenene kadar.O kadar sabredicek sevgisi yok mu.Bunları aynen söyle sevgiline.Yapıyorsa da vazgeçer umarım.

en son bu konu geçtiğinde aynı konuya değindi öküz!

sanki tecrübesiz olsa kız onla dalga geçecek dünyası başına yıkılacak falan zannediyorlar galiba.ilk geceye tecrübeli girmek istiyorlar.halbuki hiç gerek yok kız nasıl ilk yaşıorsa o da ilkini yaşasa çok daha temiz ve sevgi dolu olur herşey.isterse 10.deneme de olsun ne olucak ki?

Ve sen hala "sözlüm" diyorsun, konu açıyorsun.
Ayrıl diyeceğim ama bunu hazmettiysen, sen ayrılmazsın.

canım bence elalem ne der ayrılırsam nişan attı derler diye düşünmen çok yanlış,
malesef pek çok genç kızımız bu elalem yüzünden kendini ateşe atıyor senin gibi
elalemi gelip kurtarcak seni sonra o ateşten

o işi yapan insanlarla oluyo sanırım. diyorum ya öbür türlü kuşkunlanmıyorum zaten. bi de bu konuları tam konuşamıyoruz. izin süresi hep kısıtlı olduğu için. habtalık felan o kadar ciddi şeyler oluyo mu gerçekten

Ne salağı uyanık aslında ve yüzeysel konuşup kapatıyor ama aslında "Bak ben başkalarına giderim bunu istemiyorsan senle yaşayalım" yoksa hiç bir erkek böyle laf yapmaz gider yapar ruhun duymaz.

Al karşına konuş hatta sende aynı taktiği yap falancanın sevgilisi veya nişanlısı aldatmış ayrılmış en güzelini yapmış kız saygısı olamayan adamın sevgisimi olur gibi o buna laf ederken neyse ya diye kapat yarım bırak anladınmı ?

Tipik olgunlaşmamış erkek Bana göre de konuş ve ayrıl. İlerde evlenseniz dahi her istediği zaman cinsel birliktelik yaşayacak değilsiniz sonuçta. Eğer bu şimdiden sorun oluyor ise ayrılmalısın.. Yaptığı şeyleri de söylemeseydi iyiydi içinde tutsaydı bari

bu yorumu hem beğendim hem güldüm tebrik ederim

o işi yapan insanlarla oluyo sanırım. diyorum ya öbür türlü kuşkunlanmıyorum zaten. bi de bu konuları tam konuşamıyoruz. izin süresi hep kısıtlı olduğu için. habtalık felan o kadar ciddi şeyler oluyo mu gerçekten

o zaman daha kötü hastalık filan herşey olabilir yani. ben olsam hiçbir açıdan güvenmem ne sağlık ne sadakat bence yol yakınken bitirin bu işi

Tabi ki oluyor canım benim.Hem de küçük bir yerde yaşadığınızı söylemişsin.Büyük yerlerde yine aşılar yapılıyor,kan tahlilleri yapılıyor ama küçük yerlerde bunlara da bakılmaz.Hem pek çok erkek daha fazla zevk almak için prezervatif kullanmıyor.Evlenmeden önce tabi ki cinsel hastalık testleri yapılır olanlar çıkar ama erkeklerde gizli genital siğiller oluyor bunlar bazen yıllar sonra ortaya çıkıyor.Teyzem doktor olduğu için bu tür konularda bilgim var.Bu genital siğiller kadınlarda daha çok hasarlara yol açıyor istersen internetten araştır görsellerde bir bak.Ne kadar feci...

Sonuçta pek çok erkekle beraber olan kadınlardan bahsediyoruz.Bu kadınlarda cinsel hastalık olması kaçınılmaz bir şey.

bazı hamıleliklerde cinsellik yasak oluyor neredeyse 1 yıl ayrı kalınıyor bu durumda ne olcak dıyelımki böle bi durum oldu ozamanda ihtiyaç deyip gitçekmiki insan kahroluryaa evlenmeden buna bi çözüm getirmelisin bence

ister uzak ister yakın adam olan yapmaz sana bunu belli etmisde hani soylemese sen seziyorum desen kuruntuda olabilir derdim ama onun sakladıgı yok demekki seni kaybetmekten de korkmuyor

dediğim gibi bu konuları yeterince ve detaylı bi şekilde hiç konuşamadık. 5buçuk yıllık bi ilişki var ortada ve biz bunun 4 senesi hep farklı şehirlerdeydik. telefonda konuşuldu hep bunlar. ve dediğim gibi ilk söyleyip sonra yapmadım dediğinde gerçekten kandırmıştı sanırım beni. bilmiyorum. şu an sağlıklı düşünemiyorum hiç bişeyi. normalde pireyi deve yapan biriyim ve bu aralar gerçek sorunlar üst üste geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…