en son bu konu geçtiğinde aynı konuya değindi öküz!
biz sözlümle liseden beri birlikteyiz. 2buçuk yılımızdan sonra ayrı kalmıştık o dönem de bi iki kez (ve ilk defa oluyo onun için) yaptığını söylemişti. 6 ay sonra barıştık. şimdi o uzakta yanımda değil ve ben çok kuşkulanıyorum. arada yapıyorum diyo bişeyler söylüyo benim üzüldüğümü anlayınca değiştiriyo yapmadım felan diye. soruyu sordum ama yapıyo kesin ya ben inanmak istemiyorum galiba.
biz sözlümle liseden beri birlikteyiz. 2buçuk yılımızdan sonra ayrı kalmıştık o dönem de bi iki kez (ve ilk defa oluyo onun için) yaptığını söylemişti. 6 ay sonra barıştık. şimdi o uzakta yanımda değil ve ben çok kuşkulanıyorum. arada yapıyorum diyo bişeyler söylüyo benim üzüldüğümü anlayınca değiştiriyo yapmadım felan diye. soruyu sordum ama yapıyo kesin ya ben inanmak istemiyorum galiba.
o zaman yapıyordur söylemiş de zaten.salak da galiba biraz niye söyledi ki böyle bir şeyi.erkekler pek bakir evlenmeyi istemiyolar.ilk gece tecrübeli olmaları gerektiğini düşünüyorlar.uzaksanız ve yaşı çok genç haliyle meraklı hormonlar desen tavan,yapmayanını zor bulursun canım millet karısını aldatırken senin şu durumda aldatılmamayı beklemen biraz polaynacılık olur.yanındayken ona göz dağı ver mesela de ki "arkadaşı sevgilisi aldatmış kız ayrıldı,iyi yaptı haketmişti"falan de belki yapmaz böylece ya da yapsa da gizler.
bu yorumu hem beğendim hem güldüm tebrik ederimBu ne saçmalık???Bizim erkeklerin ortaya attığı bir yalan bu.Hiç bir erkek sevişmedi diye ölmez.Onu geçtim masturbasyon yapsın.Hem her şeyi geçtim ne demek kadın dayanabilir ama erkek dayanamaz.Kadın-erkek eşit insanlarız.Erkeklerin bu bahanelere sığınmasına,sizleri de enayi yerine koymasına o kızları da kirletip kullanıp atmasına izin vermeyin.!
Sen sanıyor musun ki sevgilin yattığı kıza bu tek gecelik,seninle sadece ihtiyaç giderip yoluma bakıcam dediğine.Hangi kadın bu laftan sonra sevişir.İllaki aralara canım,hayatım,seni seviyorumlar da katıyor.Nasıl hazmediceksin bunları???Eğer geneleve gidiyorsa da daha kötü orada ne tür cinsel hastalıklar dönüyor haberiniz var mı?En basit siğiller bile kadınlar için kısır olma riski taşıyor.Beklesin siz evlenene kadar.O kadar sabredicek sevgisi yok mu.Bunları aynen söyle sevgiline.Yapıyorsa da vazgeçer umarım.
bu yorumu hem beğendim hem güldüm tebrik ederim
o işi yapan insanlarla oluyo sanırım. diyorum ya öbür türlü kuşkunlanmıyorum zaten. bi de bu konuları tam konuşamıyoruz. izin süresi hep kısıtlı olduğu için. habtalık felan o kadar ciddi şeyler oluyo mu gerçekten
o işi yapan insanlarla oluyo sanırım. diyorum ya öbür türlü kuşkunlanmıyorum zaten. bi de bu konuları tam konuşamıyoruz. izin süresi hep kısıtlı olduğu için. habtalık felan o kadar ciddi şeyler oluyo mu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?