bazı hamıleliklerde cinsellik yasak oluyor neredeyse 1 yıl ayrı kalınıyor bu durumda ne olcak dıyelımki böle bi durum oldu ozamanda ihtiyaç deyip gitçekmiki insan kahroluryaa evlenmeden buna bi çözüm getirmelisin bence
birlikte olsak böyle olacağını zannetmiyorum ben. gerçekten çok nadir görüşebiliyoruz.
dediğim gibi bu konuları yeterince ve detaylı bi şekilde hiç konuşamadık. 5buçuk yıllık bi ilişki var ortada ve biz bunun 4 senesi hep farklı şehirlerdeydik. telefonda konuşuldu hep bunlar. ve dediğim gibi ilk söyleyip sonra yapmadım dediğinde gerçekten kandırmıştı sanırım beni. bilmiyorum. şu an sağlıklı düşünemiyorum hiç bişeyi. normalde pireyi deve yapan biriyim ve bu aralar gerçek sorunlar üst üste geldi.
sağlıklı hamilelikte cinsellik yasak değil, sorunlu hamilelikse yasak
bence bi erkeğin nişanlısını ya da karısını aldatması için çok ucuz bi bahane, ihtiyacım var geyiği, aldatmanın öylesi böylesi şöylesi olmaz
bazı hamıleliklerde dedım tam okuyup yorumlasanız bızde bılıyoruz neyın ne oldunu bakın altta çizelge var
tamam, kızmana gerek yok, mesajımda da bişey yok, sağlıcakla gelsin bebeğin
6 aylık oldu çizelgemede ıyı bakmamışsın
cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ama azarlar gibi yazmazsanız sevinirim. ne zaman buraya bi konu açmak istesem hep tam anlatmak istediğimi yazamıyorumyanlış anlaşılmak istemiyorum.
allah bağışlasın o zaman, dikkat etmiyorum çizelgelere pek
valla ben kendi adıma öyle yazdığımı düşünmüyorum ama, bence ilerde çok üzülürsün,
cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ama azarlar gibi yazmazsanız sevinirim. ne zaman buraya bi konu açmak istesem hep tam anlatmak istediğimi yazamıyorumyanlış anlaşılmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?