cinsellik için aldatma :S

sağlıklı hamilelikte cinsellik yasak değil, sorunlu hamilelikse yasak
bence bi erkeğin nişanlısını ya da karısını aldatması için çok ucuz bi bahane, ihtiyacım var geyiği, aldatmanın öylesi böylesi şöylesi olmaz

Senin kararın canım ve sen sevgilinin yapıp yapmadığını daha iyi bilirsin.Biz kadınların bu konularda hisleri güçlüdür.Ama genelevlere gidiyorsa aklını başına alıp bir düşün derim.Ayrıca şunu da unutma bir erkek sadece cinsel yönden aldatmak için kadından izin istiyorsa,bunu çeşitli şekillerde süsleyip püsleyip erkekler sevişmeden yaşayamaz şekline dönüştürüyorsa o erkekten hayır gelmez.Sen nasıl sabredip bekliyorsan o da bekliyecek...

aslında sen kafanda halletmişsin sanki canım. birlikte olsanız seni aldatmayacak diye düşünüyorsun. senin öğrenmek istediğin nasıl aldattığından emin olabilirsin değil mi?

ama zaten aldatsa da bişey değişecek mi?

bazı hamıleliklerde dedım tam okuyup yorumlasanız bızde bılıyoruz neyın ne oldunu bakın altta çizelge var

Cinsellik için başka kadınla yattım derse "İyi yapmışsın erkeğim, helal olsun koçuma. Nasıldı kadın, memnun edebildi mi seni?" mi diyeceksin.
Hey yarabbim soruya bak. Aldatma, aldatmadır.
Helede adam bunu itiraf ediyorsa ve bunun üstüne yine de "acaba aldattı mı?" diye düşünüyorsanız size söyleyecek söz bulamıyorum.

yüz yüze çok konuşmak istiyorum bu konuyu zaten. bu aralar görüşmem gerek. her şeyi netleştirmem gerek sanırım. yazdıklarınızda haklısınız biliyorum ama hiç cesaretim yok bunu yapmaya.

cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ama azarlar gibi yazmazsanız sevinirim. ne zaman buraya bi konu açmak istesem hep tam anlatmak istediğimi yazamıyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum.

cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ama azarlar gibi yazmazsanız sevinirim. ne zaman buraya bi konu açmak istesem hep tam anlatmak istediğimi yazamıyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum.

valla ben kendi adıma öyle yazdığımı düşünmüyorum ama, bence ilerde çok üzülürsün,

valla ben kendi adıma öyle yazdığımı düşünmüyorum ama, bence ilerde çok üzülürsün,

yok sizin için demedim zaten. şu an ben çok kötüyüm hakikaten o yüzden her laf daha kötü bi duruma sürüklüyo beni. söylediklerinizde haklısınz zaten

herkes bırbırıne yardımcıolmaya çalışıyor azarlanmazsın azarlayan olursada zaten koruyanda çıkar yalnız bence sen sonradan üzlmemek için mutlaka bu konuyu çöz çünkü genelde bu durum alışkanlık haline gelmiş oluyor eğer gerçekse söledıklerı yada gerçek değilse zaten insan değer verdı kadına böle saçma şeyler sölermı yanı mutlaka konuş isterse 10 yıl olmuş olsun tanışalı şimdi bir sürü seçeneğin var evlenınce yalnızca 2 seçenek kalıcak hayatına mutlu dvm edebılmen için ya göz yummak yada ayrılmak

böyle bi konuya göz yumamam zaten asla. ama işte konuşamıyorum bi türlü. bunları konuşup halletmem lazım. halatımda şu an olan şeylerin yanında bu çok önemsiz geliyo o yüzden böyleyim. ama hayatımı, her şeyi düzeltmem lazım .(

Hadi yaptın anladık da , niye reklam edip, gelip söylüyorsun ki ?
Biraz saf galiba senin bu sözlün.

Bu da ayrı cins.

Şaka bir yana cinsel ihtiyaçmış şuymuş buymuş. Ben inanmıyorum. Bunların hepsi bahane..
Sözlüyken böyleyse daha sonrası malum.

-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…