• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik olmadan ak olurmu?

Kadinlarin yüzde 99 icin asksiz cinsellik olmaz zaten...
Lakin bunu erkeklere sordugmuz vakit...cok daha farkli cevaplar alabiliriz...CADIARZU

Yani erkeklerinde yüzde 99 icin cinseliksiz ask olmaz sanirsam:delphin:

olaya ahlakı karıştırmazsak bence aşk ve cinsellik iç içe bir bütündür

Kadinlarin yüzde 99 icin asksiz cinsellik olmaz zaten...
Lakin bunu erkeklere sordugmuz vakit...cok daha farkli cevaplar alabiliriz...CADIARZU

Yani erkeklerinde yüzde 99 icin cinseliksiz ask olmaz sanirsam:delphin:

tabi bi de erkeklerin bu yönünü dahil etmezsek
ikiside bir bütündür:delphin:

ask varsa cinsellikte vardır.ama erkeklerin acısından bu durum daha farklı diye düşünüyorum.onlar asık olmadıgı biriyle de cinsellik yasayabiliyor

kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişen bir durumdur bu.. kimisi aşkı ön planda tutup cinselliği evliligin arkasına atar, kimisi de bunu 2si bi arada yaşamak ister...

cinsellik olmadan ask olur ? ama ama bir mühdet sonra cinsellik daha gerceklesmesse kara sevda olur yanar tutusur geberir
cünkü aşk arzu dur
yapımızda var aşık oldugumuz insanı içimize sokasımız gelir her anımızı haalimiz onunla olur kadın veya erkek hiç fark etmez aşık oldugu insanla cinsellik yaşamak ister

cinsellik olmadan ask olurmu?olur tabi niye olmasin,ne alakasi varki.........
canım olur ama bir yere kadar
o yerde bazıları evlenir, cinselliği öyle yaşar
bazıları evlenmeden yaşar
bu başka bir konu zaten
ama aşk varsa cinsellik de eninde sonunda olacaktır

olur tabi, ey gidi günler ey, elini tutmadığımız sevgililerimiz hiç mi olmadı sanki...
ama büyüdükçe cinselliğe gereksinim artıyo sanırım, olursa da fena olma zhani :utangac:

cinseliik dokuanka,öpmek vs...bunlar aşktan doğmalı bence..
aşksız cinsellik olmaz ki..aşksız olanı hayvanca çiftleşmek olur..
insan aşık olduğu kişiyi cinsel anlamda da ister..

benim için olmaz.kimileri için aşksız cinsellik ya da cinselliksiz aşk olabilir bir şey olsa da bence ikisi bir bütün

Son düzenleme:
canım olur ama bir yere kadar
o yerde bazıları evlenir, cinselliği öyle yaşar
bazıları evlenmeden yaşar
bu başka bir konu zaten
ama aşk varsa cinsellik de eninde sonunda olacaktır

cok haklisin canim ama,bende esin yada sevdigin hasta olsa veya vefat etmis olsa,ask olmazmi yani,diye dusunerek cevap verdim,,dedigin gibi bu baska bi konu zaten....
a.s.

Geçenlerde tv de tamda bu konuyu anlatan bir program izledim.
Bir profesör çıkmış bilemsel anlamda aşkı ve yaşananları anlatıyordu.
Onun söylediğine göre aşk; büyük bir coşku, heyecan ayakların yerden kesilmesiydi.
Ama bu duygular şiddetle cinselliği çağrıştırımış. Dokundukça sarılma isteği, sarıldıkça
kucaklaşma vs ... Yani gittikçe artan bir istek ve en sonunda cinsellik yaşandığı anda
aşk biter dedi. Bende şok oldum açıkçası. Aşk o anı yaşayasıya kadar devam eden tutkuymuş.
Bu bilimsel olarak açıklamasıydı tabii. Hormonlardan vücutta yaşanan değişimlerden
bahsetti çünkü.
Bana görede aşk cinselliği barındırıyor. Cinsellik olmadan da olmaz mı? olur elbette.
Ancak bir noktada artık herşeyi yaşamak ister insan..
Kişilerin yaşı, hayata bakışı, yetiştirilme tarzı vs önemli etkenler.
Cinselliği hiç paylaşmadan olan aşklar eskilerde yaşanan hikayeler gibidir dedi.
Leylayla mecnun, ferhat ile şirin vs işin en ilgincide bunlar kavuşsaydı belki o aşk hiç kalmazdı
diye açıkladı valla benim aklım çok karıştı açıkçası....
a.s

Back
X