- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Yaa dur doktoruma soram baslayam gaza getirdin valla cok korkuyordum hic sormadim da doktoraYok kız valla isteyene zor olmuyor dogumdan önceki gece bile işi pişirmiş biriyim içinden geldigi gibi doya doya yaşa herşeyi bazı pozisyonlar zor olabilir belki ama rahat ettigin kendini zorlamadıgın pozisyonları bulursun bence cinsellik önemli ya bedensel olarak değilse bile duygusal olarak benim için önplanda sonuçta sevdigin kişi ile tek beden olmak insana duygusal olarak daha iyi geliyor bana göre. onun için ben yorgun bile olsam ihmal etmedim hatta bazen beni rahatlatan üstüme gelen psikolojik durumları aşmamda bile etkisi oluyor kafamı boşaltıyor
Yaa dur doktoruma soram baslayam gaza getirdin valla cok korkuyordum hic sormadim da doktora
Aslinda hamilelikte hormonlar tavan Birde ben isteksiz bir insan da degildim ama suanayni yataga dahi girmek istemiyorum
Masallah ya harika dur bir soram doktoraSor doktoruna serbest derse açılışı yaparsın ve gerçekten hamileyken olan sex çogu kadın için daha zevk verici olabiliyor çünkü hormonlar daha aktif vücut daha hassas dokunuşları vs her zamankinden daha farklı hissediyorsun kocanla arandaki ilişkiyi kaybetmemeye çalış çogu kadın bebekten sonra bazı şeyler degişti diyor bunun için bence böyle şeylere dikkat edilmeli mesela bana çocugu 9 da yatıyorum diye söylenen çok oldu geç yatır geç kalkar uyursunuz vs diye ama erken yatması hem onun gelişimi için dogru olan hemde bizim evlilik hayatımızı bebek etkilemedi çünkü 9 da oglum uyuyunca biz eskisi gibi aynı koltukta sarılıp film de izledik,beraber oyun da oynadık, kendi kendimize zaman geçirip canımız istediginde seviştik aksi halde çocukla yat çocukla kalk psikolojik olarak da bedensel olarak da insanı yıpratır ve evliliğin düzenini etkiler herşey insanın elinde bebegim dogdugu zaman 40 I çıkana kadar sadece 10 dk uyuyor ve gece 1 e kadar uyumuyordu ayakta yürürken emziriyordum sonra bu düzeni kurunca herşey yoluna girdi
Haha sex olmayınca insan bi dönem sonra gergin gergin geziyor patlayacak şey arıyor sanki dogum sonrası eger ihtiyaç duyarsan uyku düzeni nasıl yaptıgımla ilgili bilgi de verebilirim sanaMasallah ya harika dur bir soram doktorabende bunu dusunuyorum aslinda hamilelikte opmek bile nasil duygu patlamasi degisik bir duygu eger duzene oturtursak hic birsey engel degil haklisin dediklerini not edim isime yariyacak dogunca insallah
Soguk kalinca sozler dahi birbirine batiyor ciftlerde kavga cogaliyor gibi hissediyorum
Ya cok tesekkur ederim valla kafamdakileri yazdinHaha sex olmayınca insan bi dönem sonra gergin gergin geziyor patlayacak şey arıyor sanki dogum sonrası eger ihtiyaç duyarsan uyku düzeni nasıl yaptıgımla ilgili bilgi de verebilirim sana
Ben de hep hamilelikten sonra nasil olacak diye dusunuyorumKorkuyorumbir yandan da hamileyken
Evet dogunca jartiyer felan hayal olacak daginik sacla biseyler olursa olur gerci
Esler arasinda bir pazarlik degil ki bu..Ben cok istedim,artik sira sende..Sen iste,sen dile getir seklinde bir beklentiye girmeyin.Yani beni özlemiş olması gerekmez miydi ? Ben adım atmak istedim ancak son zamanlarda hep ben adım attım bunu farkettim ve içimden gelmedi açıkçası kendimi kötü hissettim. Yine de demin "uyuyacak mısın" dedim gülerek, mutfağa gittim geldim ki yatmış gidip
Esler arasinda bir pazarlik degil ki bu..Ben cok istedim,artik sira sende..Sen iste,sen dile getir seklinde bir beklentiye girmeyin.
Hep ben istedim,biraz da o soylesin aksi takdirde icimden gelmiyor seklinde bir mantik olmamali bence..
Sokaktaki adam degil kocam benim..
İstedigim surece adim atarim,bundan ne utanirim ne sikilirim..
Yorgun degilse,saglikla alakali bir problemi de yoksa soylemeye devam ederim..
Mental olarak iyi hissetmiyorum diyorsa konusalim derim..Sonrasinda:Iyi hisettiginde bana haber,seni bekliyorum diyerek eklerim :)
İstedigin surece soyle,kotu hissedecek bir durum yok..Helalinden kocan sonucta.
Enişte ölü taklidi yaptı yani:)
Açık açık konuşmanın vakti gelmiş gelmiş oyleyse. Bizde henüz çocuk yok ama çocuktan sonra sekteye uğraması normal ilişkinin. Ama bahar geldi enişte canlan biraz di mi ama :)
Yalniz degilmisim sukurBen de hep hamilelikten sonra nasil olacak diye dusunuyorum
ben cnselliği karşı taraftan beklemek yerine atağa geçenlerdenimatağa geçince istemiyorsa koşarak uzaklaşırım zaten
siz ben hep adım atıyorum kafasından cıkın bence, kocanız isteksizse eğer belki kendi isteğinizle onu da yoldan çıkarabilirsiniz
Ben de hep şeyi kafama takıyorum, bebeğimiz uyuyacak ayni odada olacağız, uyurkende o odada olmaz çünkü bebek bilinçaltına o sesler vs gidiyormuş oyuzden baska odaya geçmemiz lazım falanYalniz degilmisim sukurkkde yaziyorlar ya bebek uyumuyor felan bilincaltima islemis sanirim
Birde bu var cidden zor sahip olunca cinsellik zulum gibi geliyor ya bisey olursa diyeBen de hep şeyi kafama takıyorum, bebeğimiz uyuyacak ayni odada olacağız, uyurkende o odada olmaz çünkü bebek bilinçaltına o sesler vs gidiyormuş oyuzden baska odaya geçmemiz lazım falan.
Bu arada ben de korkuyorum hamilelikte 4-5 defa birliktelik olmuştur en fazla tüp bebek çünkü bebeğimiz esimde korkuyor gerci.
Ama başka şekillerde yapmaya çalışıyoruz sadece esime odaklı bir calisma gibi
Cinsellik çok önemli olmazsa olmaz bir evlilikte de ilişkide deEşimin imayı anladığına eminim bu arada, insan eşinin tepkilerini bilir ya, bakışından anladım anladığını. Bir de adım atmak konusunda normalde çok rahattım, çok rahat "seninle sevismek istiyorum" diyebilir, fiziksel temas kurabilirdim. Ancak dediğim gibi hep ben hep ben olunca zoruma gitmeye başladı bir yerden sonra. Açıkça söylemediğim zamanlarda da kendime losyon falan sürdürüyordum elim yetişmiyor ayağınaAma bu şekilde ne bileyim, çok rahat insanım ama kalbim kırıldı sanki ben yaklaşmasam yıllarca böyle gidebilir gibime geliyor. Beraberliğin olduğu zamanlar hep benden kaynaklı olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?