Cinsellik olmazsa..

Bunu kendi içine sindiremeden böyle bir şey yaşarsan benim gibi terapi psikolojik tedavi gormek zorunda kalabilirsin ben evlenmek üzereyim bakire değilim ve bu ilişkide öpüşme dışında bir şey yasamadim sal gitsin

Şu erkeklerin bu bahanesi de baydı artık. Ne alakası var neden olmuyormuş? Sizinle tanışmadan önce nasıl oluyorsa şimdi de olabilir. Evlilikte olsa tamam derim biraz hak veririm. Ama böyle türlü bahanelerle birşeyler yaşamak isteyip karşıdaki insanın değerlerine önem vermeyip hiçe saymak, bana göre ayrılık icin cok yerinde bir sebep. Beklentisini karşılamiyorsa herkes yoluna

poposuna tekmeyi koyardim

Sabırsız erkekten kork bacım ..
3 yıllık evliyiz 2 yıl vajinismus problemim vardı eşim bir kere bile olmuyor yürümez böyle sex yoksa ben niye evlendim seninle demedi bana ..evet sürtünme yoluyla rahatlıyorduk her gün ama yinede bir gün bile bana atar gider yapmadı hep Yanımda oldu ..
Sen daha ilişki sürecindesin ve senden beklentisi sana göre çok sende istesen amenna ama sen istemediğin halde bu tavrı sergilemesi bencillikten başka bşy değil yok libidosu yüksekmiş yok tam sexi yaşayacağı zamanlarmış falan değil mevzuu ..
evet Sex olmazsa olmaz ama karşılıklı düşünüldüğü zaman öyle...tek taraflı değil... en azından şimdilik..

Yarin bigun oldu ki konu evlilige geldi buda sıkıldı ayrilmakta istiyo diyelim, ilk diyecegi laf sen evlenilecek bi kiz olsan internetten tanismaz benimle cinsel iliskin olmazdi diyecek. Erkeklerin klasik sozleri istedigini ulasana kadar bana guvenmiomusun, sevmiomusun. Ulasip sıkılınca hic bi erkek oynadigi kizla evlenmez. O kadar adamlar ki sana psikolojik baski yaparak amacina ulasmaya calisiyo. Ben benim dusunceme deger vermeyenle devam etmezdim.

Bence hiç gerek yok hele ki şu devirde, çok yapmak istiyorsa o....lar var onlara gitsin . Aşk bu değil bana göre istemiyorsa boşver canım o kendi kişiliğini koymuş ortaya zaten erkenden farketmen iyi olur yoksa sonunu düşünmek bile istemem yani ama yinede sen bilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Off yok devenin nalı ya bu erkeklerde iyice çığrından çıktı artik. Ne demek cinsellik olmadan hicbir ilişki yürümezmiş öyle olsaydı bakire olarak evlenen kiz 1 tane bile olmazdı, ayrıca kaç ilişki görmüş sanki. Sevgili olmak demek karsidakini tanimak demektir beyni basmıyirsa girmesin bu işlere.Yerinde olsam annen babana evlenmeden verdi heralde de sen oldun derdim. Erkek arkadaşının çenesinin yanında beynide düşmüş haberi yok.

O kelime sizin kelleyi uçurur

Ben böyle olay yaşamış olan tecrübe edinmiş kişilerden yorum almak istedim sadece gerçekten tartışmaya açılmayan bi konuysa saygı duyarım.

Hayır senin için dedim onu. Pazarlık yapmak zorunda değilsin yani. Senin düşünce sistemin, ilişkiye bakış açın , yaşam tarzin kendine özgüdür. Başkasının kalıbına sokmaya çalışırsan olmaz denk gelmez yani.

Ben olumsuz dusunmuyorum. sevgilimle tatile de giderim mesela. Ama bu benim için normal olan . Senin için değilse değildir bu tamamen kişinin kendisine kalmış bir alan.karsilastirmayla bu tarz konularda doğruya ulasamazsin çünkü tek bir doğru yok. Sen nasıl rahat ve iyi hissediyorsan doğru olan şey odur

Cinsellik iki tarafında rızası varsa doğal olarak kendiliğinden gelişen bir eylem
Ismarlama olmaz ki
Sizin istememe sebebiniz ne ?
Evlenmeden olmaz düşüncesinde misiniz ?
Eğer bu düşüncede iseniz sizinle aynı şekilde hayata Bakan biriyle olmanızı tavsiye ederim.
Erkek arkadaşınıza gelince ciddi düşünüyorum cinsellik olmazsa ben yokum diyen biriyle işim olmazdı şahsen.
Eğer çok seviyor ve Gayette ciddiyse sizin tercihinize saygı duyardı.
O bence karantinada bunalmış.

Demiyeydin iyiydi

Ne demek cinsellik olmadan yürümez bu kişi sizi duygusal olarak zorluyor farkındaysanız birlikte olmayacaksan ayrılırıza getiriyor ve en doğrusu da bu sizin onu bırakmanız ..cinsellik olmadan da elbette yürür ilişki aman beni bırakmasın diye teslim olmayın ilk kez bir ilişkilide net ayrıl diye yorum yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…