- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi blckbtrflyy
-
23Erkek arkadaşın kaç yaşında ?
Ooo pardon sizi yanlış alıntıladımAnlamadım?
Ne demek istedin anlamadımO kelime sizin kelleyi uçurur
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..
1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Ben de bir kadın olarak cinsellik olmayan bir sevgililik ilişkisi istemem. Ama bu benim düşüncem, benim ilişki anlayışım. Bu şekilde düşünmeme rağmen sevgilim bu konuda baskı yapsa kabul etmem.Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Ceza alabilirsiniz demek istedim küfürden dolayıNe demek istedin anlamadım
Konu sahibi zaten erkek arkadaşına istemediğini dile getirmiş bize de anlamamız açısından yazmış Kız erkek arkadaşı hakkında sizce bundan olur mu olmaz mı diye soruyor? Sevişiyim mi sevişmeyeyim mi diye değil.Bizim değil senin ne istediğin önemli. Cinsellik istemiyorsan istemiyorsundur. Bunu tartışmaya açmak zorunda degilsin
Onuda bir zahmet görmezden gelsinlerCeza alabilirsiniz demek istedim küfürden dolayı
Onuda bir zahmet görmezden gelsinlerşurda önemli birşey konuşuyoruz sinirlendim bende napıyım
Konu sahibi zaten erkek arkadaşına istemediğini dile getirmiş bize de anlamamız açısından yazmış Kız erkek arkadaşı hakkında sizce bundan olur mu olmaz mı diye soruyor? Sevişiyim mi sevişmeyeyim mi diye değil.
Hayır yani sinirleniyorum böyle tip erkeklere ya o değil adam o kadar ş....sizki 16 yaşındaki kıza tecavüz edip öldürüyor ve elini kolunu sallaya sallaya geziniyor uzun lafın kısası guvenmicen erkeklere hepsini yakacan aslında en iyisi
Deneyip görecek... dişine göre değilse ne olacak ? Ayrılacaklar mı ve bu normal mi olacak?? bu aşk değil olamaz..Bence haklı. Ben de deneyip görmek isterdim. Lakin siz de haklısınız istemiyorsanız zorla olacak değil. Ayrılın o zaman demek ki uyuşamıyorsunuz
Evliyken kadın istemediği halde eşi zorlasa tecavüze girer diyoruz mesela.. adamın canı istemiş libidosu yükselmiş demiyoruz..
sevgiliyken hiç bir mecburiyetin yok.. o sana bu iş yürümez diyosa sende ona evet bu iş yürümez ama sex olmadığı için değil anlayışsız olduğun için yürümez de ve bas tekmeyi .. unutma sex istediği için basmıyorsun o tekmeyi ..sen istemediğin halde sana sergilediği tavır yüzünden basıyorsun ..
Yoksa bir erkeğin ya da kadının ilişkilerinde sex olmasını istemeleri garip değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?