- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi blckbtrflyy
-
İkimizde birbirimizi anlayamıyorsak ve bu ilişki bu aşk hazır olmadığım sex yüzünden bitecekse bitsin de . Bakalım ne yapacakBunun bir ihtiyaç olduğunu söyledi bende normal olduğunu ve farkında olduğumu söyledim ama ben istemiyorum dedim Beni anlamadığını söyledim,o da sende beni anla empati yapmamı söyledi.
Tamam ikiniz de birbirinizi anlayın, biz de ikinizi anlıyoruz ama nereye gidecekmiş bu işin sonu?Bunun bir ihtiyaç olduğunu söyledi bende normal olduğunu ve farkında olduğumu söyledim ama ben istemiyorum dedim Beni anlamadığını söyledim,o da sende beni anla empati yapmamı söyledi.
Geçenki konuya aynen bunu yazdığım için ban yemiştim her an mapus yolları sana da görünebilir bacım kolla kendiniGeçen benzer bir konu vardı...
Fake olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
siz siz olun aslaa partner istedi diye cinsellik yaşamayın. Siz ne zaman isterseniz o zaman yaşanır. Resmen psikolojik şiddet.. Ayrılın gitsin yaa .cinsellik yoksa bende yokum tiplerinden . yarın bi gün sırf o istedi diye yaşanacak seyler yasanır , bir bakmışsın soguk davranmalar yok ben ne istersem o olurlar. ııyyyyyyyyyyyyyy gıcık aldım iyice ..Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..
1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Buna kendi mi karar veriyor?Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?