Cinsellik olmazsa..

Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş🤦🏻‍♀️
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?

İyi de zaten uzun mesafe ilişkisinde cinsellik olsa nolur üç dört ayda bir mi sevişeceksiniz?? Yılda üç kere halvet olacaksınız diye bu kafada bi adam sizi sadakatle beklemez bence.

Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Ben de bir kadın olarak cinsellik olmayan bir sevgililik ilişkisi istemem. Ama bu benim düşüncem, benim ilişki anlayışım. Bu şekilde düşünmeme rağmen sevgilim bu konuda baskı yapsa kabul etmem.

Sevgiliniz de ilişkisinin bir parçası olarak cinselliği görüyor olabilir ama siz evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorsanız bu da sizin en doğal hakkınız, sonuçta bu da sizin ilişkiye bakış açınız.

Sevgililik ilişkisinden beklentilerinizin, bakış açılarınızın farklı olması ikinizi de iyi veya kötü yapmaz, sadece farklı yapar. Ve istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Eğer uyuşamıyorsanız, ayrılırsınız. Sevgilinizin baskısıyla, talebiyle cinsellik yaşamanız gerekmiyor, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın.

Bizim değil senin ne istediğin önemli. Cinsellik istemiyorsan istemiyorsundur. Bunu tartışmaya açmak zorunda degilsin
Konu sahibi zaten erkek arkadaşına istemediğini dile getirmiş bize de anlamamız açısından yazmış Kız erkek arkadaşı hakkında sizce bundan olur mu olmaz mı diye soruyor? Sevişiyim mi sevişmeyeyim mi diye değil.

Bal gibi de olur cinsellik olmadan. Evlilik deseniz tamam anlayacağım da duygusal ilişkide tabiki cinsellik şart değil. Her flört ederek evlenen daha önce sevişmiş olmuyor meselâ, onlarınki nasıl yürümüş? Bal gibi de sizi ikna etmeye çalışıyor, kanmayın. Bu tipler kendi kız kardeşlerinden falan dem vurulunca aynı fikri savunmuyorlar ama ne güzel dimi... Bir erkek, sevgilisi istemediği halde sık sık ısrar ediyorsa o "adam" değildir, net.

Konu sahibi zaten erkek arkadaşına istemediğini dile getirmiş bize de anlamamız açısından yazmış Kız erkek arkadaşı hakkında sizce bundan olur mu olmaz mı diye soruyor? Sevişiyim mi sevişmeyeyim mi diye değil.

Verdiğim cevaptan o soruya cevapta çıkıyor. Konu sahibi 6 yaşında olmadığından anladığını düşünüyorum

Siz anlamadiysaniz açıklamalı bir yorum da yazdım onu okuyabilirsiniz

Evliyken kadın istemediği halde eşi zorlasa tecavüze girer diyoruz mesela.. adamın canı istemiş libidosu yükselmiş demiyoruz..
sevgiliyken hiç bir mecburiyetin yok.. o sana bu iş yürümez diyosa sende ona evet bu iş yürümez ama sex olmadığı için değil anlayışsız olduğun için yürümez de ve bas tekmeyi .. unutma sex istediği için basmıyorsun o tekmeyi ..sen istemediğin halde sana sergilediği tavır yüzünden basıyorsun ..
Yoksa bir erkeğin ya da kadının ilişkilerinde sex olmasını istemeleri garip değil ..

Bence haklı. Ben de deneyip görmek isterdim. Lakin siz de haklısınız istemiyorsanız zorla olacak değil. Ayrılın o zaman demek ki uyuşamıyorsunuz
Deneyip görecek... dişine göre değilse ne olacak ? Ayrılacaklar mı ve bu normal mi olacak?? bu aşk değil olamaz..

Evliyken kadın istemediği halde eşi zorlasa tecavüze girer diyoruz mesela.. adamın canı istemiş libidosu yükselmiş demiyoruz..
sevgiliyken hiç bir mecburiyetin yok.. o sana bu iş yürümez diyosa sende ona evet bu iş yürümez ama sex olmadığı için değil anlayışsız olduğun için yürümez de ve bas tekmeyi .. unutma sex istediği için basmıyorsun o tekmeyi ..sen istemediğin halde sana sergilediği tavır yüzünden basıyorsun ..
Yoksa bir erkeğin ya da kadının ilişkilerinde sex olmasını istemeleri garip değil ..

Bunun bir ihtiyaç olduğunu söyledi bende normal olduğunu ve farkında olduğumu söyledim ama ben istemiyorum dedim Beni anlamadığını söyledim,o da sende beni anla empati yapmamı söyledi.

Kadina iliskisine saygisi olan insan bekliyor. O sizi bu konuda hic rahatsiz etmedikce sızın ona sayginiz artiyor. Biz bi 10 yil sevgiliydik, ben istemedim esim hep saygi duydu. Beraber tatile de gittik,gezdik tozduk basbasa da gezdik grupcada. Evlendik mutlu mesut bir cinsel hayatimiz var. Bazi şeyleri onca yil bırlıkte tuketmedigimiz icin.

Ben evlilik oncesi cinsellge karsi degilim asla ama bence su durumda siz kalkismamalisiniz. Cunku kendiniz istemiyorsunuz adam ayrilmasin, adam birakmasin diye istemediginiz halde yapsam mi diye bizlere sormussunuz. Yapmayin. Artik sizin isteklerinize saygi gostermeyen, psikolojik baski kuran erkeklerden de uzak durun. Birakin ayrilirsa ayrilsin.

Back
X