Cinsellik sırasında seni seviyorum dedi?

Sonunda duygularıma tercüman olan biri

ay sesli güldüm allah iyiliğinizi versin

bence bizim insanımız çok yüksek beklentilerle ilişkiye başlıyor
bi insanı sevmek içinde biraz paylaşım yapmak gerekir
daha 2 gün gördüğü kişi için aşığım dediğinde birisi bu bana saçma geliyor
anlık yükselme olabilir, etkilenme olabilir ama aşk olma ihtimali biraz düşük
istisnalar da var tabi
hal böyle olunca özellikle erkekler hemen aşık rolü yapıveriyorlar
daha 1-2 aylık tanımada hangi sevgiden emin olacaksın daha o insan bile emin değildir

Katılıyorum sana.daha millet bir şey dememiş, hemen başlıyorlar yok tabu, mabu, aman da çok modernim, aman da bakın yabancı erkeklerle de sevişiyorum falan filan.ülkeye cinsel özgürlük geldi geleli hepimizde bir en çok ilişki yaşayan, en çok sevişen benim havaları.herkeste bir pişkinlik.allah herkesin çarşısına bir pazar vermiş saĝolsun.kendimizi özel sanmaktan ne zaman vazgeçeceğiz acaba? Hemen hepimiz sekse ve yeteri kadar erkeğe ulaşabiliyoruz demek ki.şu egoları bir törpülesek iyi olacak.haksız bir gurur demek ki.birşeyin de suyunu çikartmasak olmayacak.eskiden elime erkek eli değmedi diye caka satılırdı şimdi de tam tersi.illa vur deyince öldürüyoruz.

Son düzenleme:
Ay yapma bunu ya yapma
Sen yapınca iğreti duruyor komik duruyor.
Günde 3 adamla 5 adamla sevişiyorum yetmiyor. Oram buram kaşınıyor sancıyor diyen insan demesin şunu ya

ya adam yabanci, onlar boyle tuhaf

niye seni seviyorum icin erken? Benim eski yabanci erkek arkadasimda bana 1. seneden sonra I love you demeye baslamisti, onceleri sanirim seni seviyorum gibi cevaplar veriyodu, yabanci erkeklerler bir tuhaf.

suraya yazilan en mantikli yorum

Günün modern kadını siz oldunuz tebrik ederiz.biz tabular içinde hapsolmuş, ataerkilliğin girdabinda savrulup duran, sevişmek nedir bilmeyen biçare kadınlar topluluğuyuz.

çünkü duygu beslemeden sevişen insanlar var ama seni seviyorum demek duygusal olarak bir şeyler hissediyorum anlamına da geliyor ve kednidni buna hazır hissetmiyordur
Bu şekilde cevap verebilirdi evet

Allah başka dert vermesin
Yani o anda o şehvetle herşeyi diyebilir.
Sakinken sormanız lazım bunu.

Günün modern kadını siz oldunuz tebrik ederiz.biz tabular içinde hapsolmuş, ataerkilliğin girdabinda savrulup duran, sevişmek nedir bilmeyen biçare kadınlar topluluğuyuz.
Kendinizi oyle goruyorsaniz ben birsey diyemem:) benim lafim baskasinin cinsel hayati hk. dogru vs yanlis kararini vermeye kendinde hak gorenlere...yoksa sizde onlardan misiniz? Neden ustunuze alindiniz:)

Hüsniye sana bir şiir okuyayım mı?

Suya attım bir taş,
çıkardı bir ses faş faş.
birisi kafama vurunca
gözümden geliyor yaş.

hüsniye, hüsniye
beni döndürdün deliye
istersen sor beni veliye
diyecek ki hüsnü 12.00 de binecek gemiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…