cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eşine saklamış biri olarak kesinlik ile karşıyım bekle nikahtan sonra yaşa ama herkes benim ile aynı düşüncede olmak zorunda değil. Çevremde özellik ile lise ve ünv. ortamında kucaktan kucağa atlayan zevk için maddiyat için yani gezmek tozmak için yapan çok kadın vardı ki sorsan hepsi kandırılmış sonra diktirip kocasını keklerler yaşadın arkasında dur bu benim de o zaman helal olsun derim işte kendi ayaklarının üzerinde durabilen güçlü çevreden etkilenmiyor. Erkek yapıyor kabul etmiyor diyorsunuz iyi de bu kadar modern yada ne diye sıfatlandırılır siz bilirsiniz kadınlar ile takılıp evlendiğinde bakire biri olmasını ister tabi o hemcinslerimiz yüzünde sevip bir defa olsada sevdiğiniz ile yaşadığınız için potansiyel kötü gözü ile bakıyor. Erkekler bu devirde özellik ile daha masum bayanlar daha fena bana göre.

bide çok fazla erkek benle ilgilensin diye yapanlar var .mesela bir kız bakireyse erkek onla birlikeyse illa birşeyler hissediyordur ve ciddi düşünüyordur yoksa neden uğraşsın ki ama değilse vakit geçirmek için takılıyor olabilir bunu bilemezsiniz .o yüzden bakire kızların peşinde daha az erkek vardır ciddi olanlar vardır yani.

Bekarete "hayatımdaki en değerli varlığım"gözü ile bakan hanımlar yüzünden kadınlar kendi kendilerini cinsel birer obje haline getirebiliyor.Ne de olsa hayatta karşı tarafa verebilecekleri hiç bir şey yok bakire olmaları dışında.Ki hala onu verebilecekleri bir değer olarak görüyor,bir anlam yüklüyorlar.Ben erkeklere kızmıyorum bu hususta..Onlar annelerinden gördüklerini uyguluyorlar kadınlara.Ve bu erkekleri de yine bu kadınlar yetiştiriyor.Kadının kadından daha büyük düşmanı yok.Bir bayan arkadaşımız şöyle demiş çok doğru bir söz"erkekler daha masum hemcinslerimizden"
Sevgiyle kalınız.

Evet onu diyen benim dediğimde arkasıdayım. Bu devirde özellik ile böyle. Saygılar ve sevgiler.

Kesınlıkle karsıyım asla olmaz gıbı cumleler kurup anlamsızlaştırmak ıstemiyorum. Olabilir kimle ve ne zaman neden ne duygularla yaptığın önemli , çok aşıksındır onunda sana aşkından eminsindir ve birlikte olursun bunun adına sevişmek değil aşk yapmak denir . Ben yapmadım yasamadım yasamamda ama yasayanıda kınamam .

işe bende bunu söylemek istiyorum .karşı tarafa bekaretinden başka verebilecekleri birşey yok ne demek açıklarmısın ?bu nasıl bir zihniyet .tabikide çocuğumu bu şekilde yetirşireceğim .herkesle yatan kalkan bir iple git evlen demem aklı olan bri anne zaten diemez bunu .söylediklerin çok acı maalesef .

Kesinlik ile haklısın kişinin kendi hayat biçimidir ve hayat kendisinindir kimse sorgulayamaz yargılayamaz. Ben evleninceye kadar yapmadım çünki buda benim tercihimdi herkes benim ile aynı düşüncede olamaz ve olmak zorunda değil.

tabikide değil .ama bskana karşısındakine bekareinden başka verebileceği birşey yok gbi komik cümleler kurmakda çok komik .ne var verebileceğim sevgim var ,saflığım var ,ilk defa yaşayacağım duygular var onla hayallerim var .

Buna bu kadar katı yaklaşmanız dogru degıl bence bende ilerd anne oldugumda tabıkı cocugumu boyle yetıstırcem kımse herkesle yat kalk demıyokı yada bunu savnumuyor. aşık olmuştur hemde çok bırlıkte olmuştur ama kısmet deıldır evlenememişlerdir kadında gitti baskasıyla evlendı ne yanı bu kadın şimdi saf masum değil mi ? ne kadar acı bı yargı kadının saflıgı ıcındedır kalbındedır tabıkı herkesle bırlıkt olan demıyorum asık oldugu adamla bırlıkte olan ıcın soyluorum bu kadın sımdı ahlaksız mı oluyor hayır. ne bakıre kadınlar kocalarına neler yapıyor neler çeviriyor arkasından şimdi hangisi saflık masumluk temızlık.

Bende o düşünceyi tasvip etmiyorum ama saygı duymaktan başka bişey gelmez elimde ve onu yazan arkadaşım özellik ile üstüne alınmasın o düşüncelerde olan modernim diyen bayan arkadaşlarımı hymenoplasti bölümünde görebiliyorum hepsi evlencek erkek bulmuş diktirip evlenme derdinde yalan ve sahtekarlık ile evet o bölümde hepsi öyle değil ama bir bakın yaptıranlara birden fazla kişi ile olup daraltmayı soranda var çocuk aldırmış olanda. Ben bunu anlayamıyorum arkasında duramayacaksan yapma ozaman. Bir örnek ; ünv.oda arkadaşım erkeklere kendini kullandırırdı gezer tozar hoşuna gittiği erkeklerle cinselliğide doya doya yaşar bir kaç sorunu oldu ozaman. Kendisine ya kendine saygın olsun herkesle yapma okulda adın çıktı dediğimde "Aman kız değilim zaten" demişti ondan sonra fazla muhatap olmadım. Böylr kadınlar olduktan sonra evlenecek kız eğlencek kız sözü daha çok dolanır beyinlerde ve dillerde evet en büyk zararı yine hemcinsimizden alıyor bak haklı.

Her şey zamanında güzel.

Biz de seviyoruz,biz de istiyoruz. Biz insan değil miyiz yani yapmıyorsak ?

Sevdim,yaptım diyenlere kızıyorum cidden. Sanki biz sevmiyoruz. Sabretmek lazım.

bak canım bu konu çok derin .zaten ben başına birşey gelmiş pişman olmuş kızlardan bahsetmiyorum .büyük konuşmaktan korkarım her zaman .katı falan değilim bence gayette normalim bu konuda .aşık olmuştıur diyorsun bak canım bende birine deli gibi aşıktım ama şimdi bakıyorum da yani içimde birşey kalmadı o insana .birlikte olmadım olmayı düşünmedim bile .yani her aşık olduğunla yaşayamazsın özelini haa yaşadın diyelim o zaman arkasında durucaksın .sen diyorsun bakireler kocalarının arkasaından neler çeviriyor falan diye buda çok komik .istisnai durumlardan bahsediyorsun .ben genelden bahsediyorum .
ahkalsız demiyorum bunu sen diyorsun .ben sadece önemldr diyorum benim bakış açıma göre .bide bakire olmayan kadınların bakire kılzarı küçümsemesinden bahsediyorum tıpkı yukardaki arkadaşın yaptığı gibi .ona bakarsan bakire olmayıp gidip diktirenlerde var .yani kötü örnek çok .

Her şey zamanında güzel.

Biz de seviyoruz,biz de istiyoruz. Biz insan değil miyiz yani yapmıyorsak ?

Sevdim,yaptım diyenlere kızıyorum cidden. Sanki biz sevmiyoruz. Sabretmek lazım.

bence kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyolar .yoksa daha çok seven biri bekleyebilirde .zaten severek yaparsın sevmediğin hoşlanmadığın adamla işin ne ki.

peki anlaşılmıyormymuş bu diktirme olayı .bence anlar bir erkek gibime geliyor .yada yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

peki anlaşılmıyormymuş bu diktirme olayı .bence anlar bir erkek gibime geliyor .yada yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Kesinlik ile anlayamaz eşim jinekolog ama adam deneyimli ise hal hareketinden anlar. Ama dediğim gibi erkek daha masum kanama olmaz ise vücudunda görülmeyen yeri kesende var ağlayarak sen bana inanmıyorsun gibi duygusal şanyaja girende bu insanlar erkeklerden daha deneyimli birde bu kadınlar nişanlıyken birlikte oluyor ki aksilik olursa çarşaf olayında vs.aile araya girmesin erkekler numaraları biliyor çünki buradan alıntı yapanlar var dün gördüm daha başka forumda link atarım. Yalan elbet çıkıyor ki ondan çıkmasada bi şekilde karşısınada geleceğine inanıyorum bu durumun bir şekilde. Bir kaç ay önce karşı komşumuzun başına geldi diktirip evlenmiş adamın kardeşi video veriyor abi bu yengem değil mi ? diyerek gerisi çorap söküğü gibi geldi olan çocuğa oldu maalesef boşandılar kızı aileside kabul etmedi teyzesi aldı yanına ama nekadar bakar ki ? Dürüst olsaydı daha mutlu olacaktı eminim.

Acı Hayat'taki Nerminle Mehmet geldi aklıma.

Nermin isterdi,Mehmet olmaz derdi.

Gariplerim ne hallere düştüler sonra.

Ne izlerdim be.

Evet buda dogru bunada katılıyorum sadece bazı bayanlar çok kesın konusuyor bunu soyluyorum..

bence kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyolar .yoksa daha çok seven biri bekleyebilirde .zaten severek yaparsın sevmediğin hoşlanmadığın adamla işin ne ki.

Aynen oyle işin bu boyutuda var tabıkı ama benım dediğim boyutuda olduguna ınanıyorum :)

çok kötü gerçekten .dediğim gibi bencede deneymli bir erkek anlar .ama çok iyi numara yapanlarda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…