cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

çok kötü gerçekten .dediğim gibi bencede deneymli bir erkek anlar .ama çok iyi numara yapanlarda olabilir.

Minareyi çalan kılıfını hazırlar diye boşuna demiyorlar ki çoğu aman diktiririm diyor günde kaç kişi geliyor eşimin yanına ki eşim etik bulmadığı için yapmıyor bu işlemi ben özellik ile korkuyorum bunlardan çünki parası çıkışmayanlar birliktelik bile teklif edebiliyor çok şükür eşime güvenirim namazında niyazındadır amşa insan oğluyuz şaşar maşarız maazallah şeytana uydurmasın rabbim.

Bende eşimle evlenmden önce yüzeysel olarak bazı şeyler yaşadım.2 kere tatile gittik flört ederken..
Ama abartmadan dozunda yaşadık herşeyi..
çok şükür eşim de çok anlayışlıydı..

Herkesin kendi tercihi cinsel ilişki olmasa daha iyi olur kanaatindeyim...

Tamam birbirinizi,vücudunuzu ufaktan tanımanız şart evlenmeden önce,ama ilişki farklı bir olay...

Her erkek kaldıramıyor bugün olmuş hala bakire kız arıyorlar,ünivden çok samimi olduğum erkek arkadaşlarıma sorardım hep bunu
görmüş geçirmiş tipler hepsi de"bana bakire şart"kuralı koyuyorlar..

Ben kendimi düğün günüme saklamıştım,günün anlam ve önemini yitirmesin diye :))

On yüz bin milyon kere beğendim.

ay allah korusun .bu kadar kendini kaybetmiş insanlarda vardır eminim .bence bir doktor bunu asla yapmamalı ama yapanlar çok mallesef .ciddi yaptırımlar gerek .

Eşinizi tebrik ediyorum.

Forumda okuyorum,sonuçta iyi rakamlar dönüyor havada.

Rabbim sizi ve eşinizi korusun.

ay allah korusun .bu kadar kendini kaybetmiş insanlarda vardır eminim .bence bir doktor bunu asla yapmamalı ama yapanlar çok mallesef .ciddi yaptırımlar gerek .

Neyine yaptırım yapabilirsin ki ameliyat bu kaza sonucu kızlığını kaybeden de var ve eşim bu işlemi yapsa paraya para demezdik :) o kadar fazla bu durum. Birde güldüğüm şu psikolojim rahatlasın diye yaptırıyorum nasıl mantık bu bekaret herşey değil güven saygıda olmalı içerisinde. Anal oral ilişki yaşayıp bakireyim eşime sakladın diyenlerde var.

Böyle bir soru sorulduğunda herkes .ok muhafazakar cevaplar veriyor... ablam kadın hastalıkları uzmanı ve onlarca kız geliyor kızlık zarı diktirmek için.. bekaret bozulmadan anal yada oral yoluyla yada sürtünmeyle neler neler yaşanıyor?? kızlık zarı bozulmayınca tamam da ya diğer yollarla bunu yaşamak nedir? bu konu bir bayanın kendine bile itiraf edemediği bir konu ve zaten kimse dürüstçe cevap vermez eminim

Onu bende yukarda belirttim yaşayanlan çoğu kendine bile dürüst değil ki. Anlatırken bir çok olayını gizliyor değiştiriyor.

Ve evlenince çoğu kadınlarda çevreyi kızları hor görmeler falan:)) kendilerini dünyanın merkezinde namus timsali görmeler falan:)kocaları yüce insan devir bozuk kızlar kötü sözleri falan:) sanki kendileri evlenene kadar mükemmeldi????

valla ben dürüstüm ben cidden birşey yaşamadım bu yaşa kadar .ayrıca isim falan da vermiyoruz neden yalan söyleyelim ki .isim yok cisim yok kim olduğum belli değil.sanki gelip bulacaksınız beni.yapıysam yaptım derdim .bu tabi kendi adıma .senin dediğin yollarda bana göre bakirelik öle olmaz .o zaman ne farkı kalır ki .ben zardan ibaret asla görmüyorum bekareti.

bakirelik çok derin bir konu bence... ben üniversitedeyken çevremde çok az bakire vardı.. kimseyi yargılayamayız ama bır kızda ben bakire değilim diye herkeze anlatır ve bu sözünü olta gibi kullanması bence çok çirkin.. bizim universitede bazı kızlar resmen bağırıyordu ortada... ınanın hem cinsim olarak çok üzülüyordum düştükleri durumlara.. ben yenı evlenıcek bırı olarak.. nıkahımı yaptım ama hala beklıyorum.. cunku ılk gunun cok özel olmasını istiyorum.. benım eşim çok çapkındı... o basbas bagıranlardan olmadıgım ıcın bırseylerın degerını kıymetını bılmelı.. bılmek zorunda.. tabı herkez benım gıbı dusunmek zorunda degıl.. bana gelıp anlatan arkadasımada cok saygıyla yaklasırım... cunku cok sevmıs ve herseye gozunu karartmıs oluyor.. saygı duyarım baska hıcbırsey degıl.. ama soyle bırseyde var.. bence namus ıkı bacak arasında degıldır.. benım namusum kalbımdır.. bakir olupta nısanlısıyla sevgılısıyle ılıskı yasamayıp aldatan cok kısı var.. ben onlara namuslu dıyemem acıkcası..

Bende bu mesajdan sonra baktım.Gerçekten yerden yere vurmuşlar alay etmişler

Size söylemedim ki neden alındınız anlayamadım?

haha evet canım ya ekşi sözlüğe kadınlar kulübü yazın da okuyun bizim hakkımızda neler düşünüyorlar aman Allahımm .çok güldüm valla

haha evet canım ya ekşi sözlüğe kadınlar kulübü yazın da okuyun bizim hakkımızda neler düşünüyorlar aman Allahımm .çok güldüm valla
Bende bugün ilk defa girdim ekşi sözlüğe arama butonuna kadınlar kulübü yazdım
Anaam yazmaz olaydım hakaretin bini bir para
En çokta güldüğüm şu oldu
Dolunayda ağda yaptıktan sonra kedi çişi sürün olayına
Hey Allah'ım ya
Bide şu alttaki imzalara sayaç demişler onuda yadırgamışlar

Son düzenleme:
Size söylemedim ki neden alındınız anlayamadım?

ortaya bir laf aıyorsunuz şu an biz bu konuda konuşuyoruz .bende bakireliği savunduğum için kendimde öle olduğum için üstüme alınmam normal.bakireler neler yapıyor bakireler şöyle böyle .bunu bakire olmayan kadınlar hep der .kendilerini ön plana çıkarmak için .çünkü bilinir ki evlilikte bir erkek için önemlidir .ilk tercihte hep bakire aranır çünkü .neyse size söylemiyorum ama bakireliği böle alaşağıya vurmak çok kötü.namuslu kadına iftira atmak dinende çok günah .

Canım arkadaşım, niye alınıyorsun arkadaş art niyet ile bir şey yazmamış ki lütfen sakin ol genel bir durumdan bahsetmiş yalnızca bir birimizi niye yıpratalım. Beni yanlış algılama lütfen.

Canım arkadaşım, niye alınıyorsun arkadaş art niyet ile bir şey yazmamış ki lütfen sakin ol genel bir durumdan bahsetmiş yalnızca bir birimizi niye yıpratalım. Beni yanlış algılama lütfen.

hayır bunu çok yaparlar genel birşey bu .bakiresin neler yaşamışsındır vs vs.sürekli aynı laflar söylenir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…