bakirelik çok derin bir konu bence... ben üniversitedeyken çevremde çok az bakire vardı.. kimseyi yargılayamayız ama bır kızda ben bakire değilim diye herkeze anlatır ve bu sözünü olta gibi kullanması bence çok çirkin.. bizim universitede bazı kızlar resmen bağırıyordu ortada... ınanın hem cinsim olarak çok üzülüyordum düştükleri durumlara.. ben yenı evlenıcek bırı olarak.. nıkahımı yaptım ama hala beklıyorum.. cunku ılk gunun cok özel olmasını istiyorum.. benım eşim çok çapkındı... o basbas bagıranlardan olmadıgım ıcın bırseylerın degerını kıymetını bılmelı.. bılmek zorunda.. tabı herkez benım gıbı dusunmek zorunda degıl.. bana gelıp anlatan arkadasımada cok saygıyla yaklasırım... cunku cok sevmıs ve herseye gozunu karartmıs oluyor.. saygı duyarım baska hıcbırsey degıl.. ama soyle bırseyde var.. bence namus ıkı bacak arasında degıldır.. benım namusum kalbımdır.. bakir olupta nısanlısıyla sevgılısıyle ılıskı yasamayıp aldatan cok kısı var.. ben onlara namuslu dıyemem acıkcası..
Bende bugün ilk defa girdim ekşi sözlüğe arama butonuna kadınlar kulübü yazdım
Anaam yazmaz olaydım hakaretin bini bir para
En çokta güldüğüm şu oldu
Dolunayda ağda yaptıktan sonra kedi çişi sürün olayına
Hey Allah'ım ya
Bide şu alttaki imzalara sayaç demişler onuda yadırgamışlar
hayır bunu çok yaparlar genel birşey bu .bakiresin neler yaşamışsındır vs vs.sürekli aynı laflar söylenir .
bakirelik çok derin bir konu bence... ben üniversitedeyken çevremde çok az bakire vardı.. kimseyi yargılayamayız ama bır kızda ben bakire değilim diye herkeze anlatır ve bu sözünü olta gibi kullanması bence çok çirkin.. bizim universitede bazı kızlar resmen bağırıyordu ortada... ınanın hem cinsim olarak çok üzülüyordum düştükleri durumlara.. ben yenı evlenıcek bırı olarak.. nıkahımı yaptım ama hala beklıyorum.. cunku ılk gunun cok özel olmasını istiyorum.. benım eşim çok çapkındı... o basbas bagıranlardan olmadıgım ıcın bırseylerın degerını kıymetını bılmelı.. bılmek zorunda.. tabı herkez benım gıbı dusunmek zorunda degıl.. bana gelıp anlatan arkadasımada cok saygıyla yaklasırım... cunku cok sevmıs ve herseye gozunu karartmıs oluyor.. saygı duyarım baska hıcbırsey degıl.. ama soyle bırseyde var.. bence namus ıkı bacak arasında degıldır.. benım namusum kalbımdır.. bakir olupta nısanlısıyla sevgılısıyle ılıskı yasamayıp aldatan cok kısı var.. ben onlara namuslu dıyemem acıkcası..
hahaha valla yerden yere vurmuşlar.kim ne derse desin ne düşünürlerse düşünsünler.ben burda samimiyet görüyorum.paylasım görüyorum.bak sen daha bunu gördünmü ??? bende buna gülmekten öldüm gercekten yazan olmus mu ya ?
bu sitede bir başlık gördüm ki okudukça kendimi yerlerde buldum.
sitenin en populer konusu tabi ki epilasyon yöntemleri. herkes birbirine birşeyler danışıyor, ürün tavsiye ediyor, analitik metod geliştiriyorlar vs.
lakin biri öyle bir yöntem sunmuş ki istenmeyen tüyler için yarılmamak elde değil. şöyle ki;
dolunay olduğu gece çeşitli bölgelerinize ağda yapıyorsunuz, sonra da bu bölgelere kendi çişinizi sürüyorsunuz.
kesinlikle millet dalga geçmiştir diye yorumları okuyayım deyince daha bir komik hal aldı durum.
yorumlardan biri:
" evin içinde de etki ediyor mu dolunay, yoksa balkona çıkıp mı sürmek lazım çişi?"
çaresizlik insana neler yaptırıyor. hasbinallah.
işe bende bunu söylemek istiyorum .karşı tarafa bekaretinden başka verebilecekleri birşey yok ne demek açıklarmısın ?bu nasıl bir zihniyet .tabikide çocuğumu bu şekilde yetirşireceğim .herkesle yatan kalkan bir iple git evlen demem aklı olan bri anne zaten diemez bunu .söylediklerin çok acı maalesef .
Hayata zar tarafından bakanlar için ben bunu düşünüyorum..Bana göre hayatını bekaret üzerine kuran kişiler bunu hayatının merkezine koymuşsa,daha önemli birşey yoktur onlar için..İnsan ilişkileri o kadar geniş çerçeveden bakılması gereken bir konu ki.
Elbette ki herkes kendi bakış açısı ile yetiştirecektir.Örneğin ben"-çocuğum karşındakinin ilk önce yüreğine,kalbine,hayata bakış açısına ve insanlığına bakmalısın"diyerek yetiştireceğim..Siz ise"Çocuğum sen ilk önce kaç kişi ile yatmış ve bakire mi ona bakmalısın"diyerek yetiştirebilirsiniz..
Zihniyete gelince;sorgulanacak bir durum yok,aynı şeyi ben de size sorabilirim bu nasıl bir zihniyettir diye?Toplum denen şey çeşitli renklerden oluşur,zaten hepimiz aynı olsak hayat sıkıcı olurdu.
Bayanlara yegane tavsiyem kendinizi metalaştırmayınız,kendinizi kullanılacak bir varlık olarak görmeyiniz ve o psikoloji içerisine girmeyiniz.Hepiniz birer bireysiniz ve özgün birer varlıksınız.
Her şey zamanında güzel.
Biz de seviyoruz,biz de istiyoruz. Biz insan değil miyiz yani yapmıyorsak ?
Sevdim,yaptım diyenlere kızıyorum cidden. Sanki biz sevmiyoruz. Sabretmek lazım.
Hayata zar tarafından bakanlar için ben bunu düşünüyorum..Bana göre hayatını bekaret üzerine kuran kişiler bunu hayatının merkezine koymuşsa,daha önemli birşey yoktur onlar için..İnsan ilişkileri o kadar geniş çerçeveden bakılması gereken bir konu ki.
Elbette ki herkes kendi bakış açısı ile yetiştirecektir.Örneğin ben"-çocuğum karşındakinin ilk önce yüreğine,kalbine,hayata bakış açısına ve insanlığına bakmalısın"diyerek yetiştireceğim..Siz ise"Çocuğum sen ilk önce kaç kişi ile yatmış ve bakire mi ona bakmalısın"diyerek yetiştirebilirsiniz..
Zihniyete gelince;sorgulanacak bir durum yok,aynı şeyi ben de size sorabilirim bu nasıl bir zihniyettir diye?Toplum denen şey çeşitli renklerden oluşur,zaten hepimiz aynı olsak hayat sıkıcı olurdu.
Bayanlara yegane tavsiyem kendinizi metalaştırmayınız,kendinizi kullanılacak bir varlık olarak görmeyiniz ve o psikoloji içerisine girmeyiniz.Hepiniz birer bireysiniz ve özgün birer varlıksınız.
Söylediklerinizde haklı olduğunuz taraflar var. Herkes aynı düşüncede olması imkansız ve insanlık önemlidir ama kadınlar kendilerini metalaştırmıyor mu sizce ? Zar önemli değil diyenlerin bir çoğu niye zar diktiriyor neden yaşadıklarının arkasında duramıyor ve psikolojim rahatlasın gibi bahanelere sığınıyorlar ? Hele diktirmek için erkek ark.para almak nedir sen onun hayat kadınımısın hangi mantıkla bunu kabul edebiliyor bu işte metalaştırmaya en güzel örnektir.
Kime göre zaman?Senin zamanın karşındakinin doğru zamanı olmayabilir..Ya da tam tersi..Siz yapmadınız diye size kızan var mıdır acaba onu merak ediyorum
hayatımı bekaret üzrine kurduğumuda nerden çıakrdınız ?neden bunun üzerine kurayım ki hayatımı .hayatımı bir erkeğin üzerine kurmam zaten .okumuş meslek sahibi biriryim .özelimi sadece eşimle paylaşmak istemem çok mu anormal ?lütfen bu tarz şeyleri kalp güzelliği,ruh güzelliğine vurmayın .bizim ruhumuzda güzel kalbimizde inanın buna .elle tututlur birşey bu .siğerleri herkese göre değişir .siz bakire bir kadının kalbinin kötü olduğunu nerden biliyorsunuz madem ?kendinizden bu kadar emin konuşuyorsunuz .
hayata zar falandan ibaret bakmıyoruz ama bir genç kızın sadece eşiyle bazı şeyleri paylaşması gerektiğini söylüyoruz .bütün bu dedikleriniz bana çok saçma geliyor gerçekten .bence sizde silkelenin biraz değelererinize sahip çıkın aksi takdirde üzülen siz olursunuz .siz kabul etesenizde etmsenizde çoğu kadın kullanılıyor sonra bunalım içine giriyor .bu bir gerçek .
Kime göre zaman?Senin zamanın karşındakinin doğru zamanı olmayabilir..Ya da tam tersi..Siz yapmadınız diye size kızan var mıdır acaba onu merak ediyorum
Zaman=Evlendiğim gece.
Yani sevdiğim insanla,yani onun da doğru zamanda.
Biz yapmadığımız için kızmıyorlar,çünkü biz doğru pozisyondayız.Bilmem anlatabildim mi ?
Sayın Yasemin,
Ben de tamamen bunu demek istiyorum,neden metalaştırıyorlar?Biraz önce örneklerinde gördüğümüz gibi kadınların bile acımasızca "onunla bununla yatan"olarak nitelendirdiği bir olaya dönüyor cinsellik.Toplumsal baskı,aşağılanmak ve dışlanma korkusu ile yapılıyor bence bu.Bu sebepten de diyorum ki,metalaştırmayınız,herkes kendi zarına sahip çıksın veya çıkmasın..ama kınamayınız,eleştirmeyiniz.."biz insan değilmiyiz bekledik seni gidi seni..."gibi yaftalamalarda bulunmayınız diyorum.Yaşadım arkadaşım kime de?diyebilsin cesurca.
Sayın arkadaşım ilk önce o parmağını indir bana sallar gibi konuşma ok?
İkincisi,neden ha bire insanların söylediklerini üzerine alıyorsun,bu konu senin üzerine mi açıldı?Ben buraya yaşadım veya yaşamadım diyerek şahsa indirgemiyorum,siz yaşamadıysanız da zerre kadar umrumda değil.Bakire kadınların kalbi ve ruhu güzeldir dediğimi de nereden çıkardın,bir kez daha okuyunuz şu yazdıklarımı madem okumuş bir insansan.Şahsi olarak kimsenin ruhu ve kalbi ile ilgilenmiyorum,yalnızca fikir beyan ediyorum..Topluma ve genele yayıyorum,kişiler beni ilgilendirmiyor;ilgilendiren durumlar. Sana göre değer olan şey bana göre de değer olmak zorunda mı ki?Nedir bu kendi düşüncesini zorla kabullendirme otoritesi olma çalışması..
Bazen erkeklere hak vermiyor değilim,bazı kadınlar çok dırdırcılar,gereksiz alınganlıklar yapıp konuyu farklı yöne çeviriyorlar.
Zaman=Evlendiğim gece.
Yani sevdiğim insanla,yani onun da doğru zamanda.
Biz yapmadığımız için kızmıyorlar,çünkü biz doğru pozisyondayız.Bilmem anlatabildim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?