Cinsellikten Sonra, Şimdi Biz Neyiz?

Teşekkür ediyorum arkadaşım, ne güzel özetlediniz, evet 10 yıl sonrasının garantisini veremiyoruz ki. O yüzden illa bu adamla evlenicez gibi bir şeye ister cinsellik olsun ister olsun kapılamam. Belki de o yüzden bekaretimi saklamadım kimseye. Ama dediğiniz gibi saklayan da var, ben bunu yadırgamıyorum ki. Herkes evlenmeden beraber olsun bu çok normal gibi bir iddiam yok, sanırım bazı arkadaşlar öyle düşünmüş. Ben kendiminkini normal görüyorum. Yani bana anormal gelen şey başkasına normal gelir, ama anormal demek olumsuz bir manaya gelmemeli.

Birincisi benim adamin bakis acisindan kendi bakis acimdan bir düsünceydi ama ikinci yazdigim size degildi bir arkadasin yorumuna karsilik verdim yoksa size bakiresiniz degilsiniz diye yorum yapmam, yapamam herkes kendi hayatindan sorumludur.

Yok yok doğru anladım zaten, arkadaşınkine yazdığınızı anladım ben de ona yorum yaptım. Çok doğru düşünüyorsunuz, tamamen zıt görüşlere sahip olup bu kadar saygı çerçevesinde konuşabilmek cidden güzel. Farklı fikirlere ihtiyaç var ki hangisinin kime göre doğru veya yanlış olduğunu görebilelim. Teşekkür ederim anlayışınız ve fikrinizi güzelce paylaştığınız için.

Rica ederim.. Nerde nasil bir sekilde nekadardir bir sürede tanistiginizda önemli faktörler..

benim fikrim ne o adamla ne de eski sevgilinizle birlikte olun. hayatınıza yepyeni birisini alın. bu sizin için çok daha iyi olacaktır. hislerim çok kuvvetlidir. çevremdekiler hep hislerime güvenmişlerdir.

bu adam nasıl bir adam, genel gecer tepkileri nedir? insanlara evlenilecek eglenilecek top oynayanacak diye sacma salak kısıtlar getirmiyorsa ara, yok değişik abuksa arama derdim

Buradaki kadınların kraldan çok kralcı omaları ne acı.. Erkekler kendileri her haltı yiyip 'temiz' kız aradıklarından, biz kadınlar da amann erkek ne düşünür sonraa moduna giriyoruz.
Hatta bazıları, sizin gibiler yüzünden erkekler bize de kötü gözle bakıyor!!1! falan demişler gerçekten çok şaşırıyorum.Sizin tanıdığınız erkek size inanmıyorsa, güvenmiyorsa bu çok ama çok ciddi bir sorun değil mi sizin karakterinizle alakalı? Ben sevgilime en ufak bir yalan bile söylemedim herhangi bir konuda, o da ben uzaylılar geliyor desem hadi kendimize saklanacak bir yer bulalım diyecek kadar inanır bana.Demek ki eğer sevgiliniz size inanmıyorsa bu başkalarının değil, sizin nasıl biri olduğunuzla alakalıymış..Başkalarını yargılamadan önce kendinizi gözden geçirin önce..
Kendi adıma konuşayım; ben ne o iki cmlik zar için değerliyim, ne de toplum normallerine uyuyorum diye.Ben değerliyim çünkü her şeyden önce insanım, daha sonra bir kişiliğim var çok şükür, karakterim, zekam var.Ben bu yüzden değerliyim.Eğer işin dini boyutunu düşünmesem ben de yaşardım bunu.Bu kimseyi de ilgilendirmez, bunu yaşayıp yaşamamayı yargılamak kimsenin haddine değil.

tekrar merhaba, var mı güzel gelişmeler....sancılı süreçlerin yerini farklı gelişmelere aldı '' sözlendim''.haber vermek istedim :) kasımda nişanım var

merhaba, sizin 7 sene önce yaşadığınız bu olayı ben şuan yaşıyorum ve bende 23 yaşındayım. Tam olarak aynı durum gerçekten bahsettiğiniz herşeyi bende şuan da yaşıyorum. merak ettim sadece acaba bu durum için ne yaptınız ? yazdınız mı yoksa beklediniz mi ? ya da sonuç ne oldu? bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar.

Merhaba, suan zor gelebilir ancak kafanizi baska seylerle meskul etmek, aklima ilk gelen tercih.bekledikce daha da sinirleniyor insan belki yapmam demem dedigim seyler yapilabiliyor.Bir sure sonra eger aklinda yer ettiyseniz bir sekilde arar(aradiginda yaklasimina,ne istedigine,sizin ne istediginize gore karar verirsiniz.)

Tam konuyu okuyup fikir yazayım dedim konu 2012 de açılmış. Herkesin yaşam tarzı. Kim bilir konu sahibi bu yıllar içinde neler yaşadı. Belki de evlendi. Burda konu açtığını da unutmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…