Cinsellikten Sonra, Şimdi Biz Neyiz?

sizi kirmak istemem ama bu cümleyi kulaniyorsunuz cünki kendinizi cok iyi taniyorsunuz ama unutmayin herkes siz degil !

Aradaki fark, benim yaşadıklarımı açıkça belirtiyor olmam. Ben şahsen böyle olanını tercih ediyorum, ama yaşayıp da yaşamıyor gösterenler de var. Böyle insanların olduğunu biliyorum diye illa ben de onlardan biri olacağım diye bir şey yok. Yanlış anlamış olabilirim yorumunuzu, ama sanırım ima ettiğiniz buydu. Tabi ki her insan farklı, benimkini yanlış görüp diğerini doğru görenler de olacaktır elbette.

Kızlar güzel haberimi paylaşmak istiyorum sizinle =)
Bugün yine görüştük, o görüşmek istedi ben de kabul ettim. Böyle olunca da ben sürekli hazırda bekliyormuşum gibi oluyor, hani o isteyince varım istemeyince yokum gibi. Çoğunuz zaten beni bu konuda uyarmıştınız. Neyse cinsellik falan istemedi. Burada cinsellik kilit nokta olduğu için bu tavır önemli geldi bana nedense. Kısa kesersem, güzel bir gün geçirdim ve ne olursa olsun mutluyum. Kendimi kaptırmayım diyordum adam cinsellik istiyor diye. Şimdi böyle olunca onda kötüye yoracak bir şey bulamadım, sanırım biraz kapılır gibi oldum. Yine bu konuda da uyarmıştınız ama tek fark bu sefer amacın öyle olmamasıydı. Umarım böyle devam eder, devam etmese bile en azından konunun başka tarafa kayması beni gerçekten etkiledi. Ben de ona olumlu ve daha açık oldum. Ben açıldıkça kimi zaman o biraz çekindi, kimi zaman benden aldığı cesaretle biraz adım attı. Ama o hali hoşuma gitti

Son düzenleme:

Sen böyle mantıklı ve kontrollü olduğun sürece hiçbir şey olmaz.
Takdir ettim valla. Her şeyin farkında olarak hareket ediyorsun. :))
kör aşık gibi bodoslama dalan tiplerden olmaman çok güzel.
Hem yaşadıklarının da arkasında durabiliyorsun. Hem de kendine çok fazla değer veriyorsun, et parçası olduğunu düşünmüyorsun.
Bunlar öyle güzel özellikler ki. Çok az insanda var. Ne sorunlar yazıyor kızlarımız, şaşırır kalırsın.
Bu yüzden hoşuma gidiyor senin genel tutumun ve fikirlerin. Böyle güçlü kadınlar görmek istiyorum hep.

Son düzenleme:

Konuma ilk cevap veren sendin(bu arada hep "siz" şeklinde konuşmaya o kadar alışmışım ki, yakın gördüğüm için artık "sen" demekte sakınca görmüyorum). İlk yorumun çok cesaret vericiydi, kendime güvenmiştim. Ve yorumunu 18 kişi beğenmiş, yeni gördüm. Şu an o 18 kişinin de aynı fikirde olduğunu bilerek yazıyorum daha güçlü bir şekilde. Aşık mıyım, hoşlanıyor muyum, yoksa sadece cinsellik mi, bunun hakkında çok yorum yapıldı birbirinden tamamen farklı sonuçlar çıktı, ben bile emin değilim bunun adı hoşlantı mı acaba şeklinde. Ama bunu bir kalıba sokmaya çalışmayı bıraktım. Adı her ne ise çok güzel olduğunu biliyorum, sadece bu. Kontrollü devam etmesini umuyorum, çok teşekkür ederim beni güzel bir şekilde yansıtmışsın kendi cümlelerinle.

bide merak ettıgım bısey var
dogru duzgun tanımadıgın bırıyle yatıyorsun ya
saglık acısından hıc korkmuyormusun mıkrop hastalık kaparım fılan dıye
bide bu adam sagda solda anlatır senın onurunu ayaklar altına alabılır
hıc gelmıyormu aklına..
erkekler bın kızla bırlıkte olur sonucta..
uzun ve ayakları yere basan bır ılıskı degılse aradakı. kucuk dusersın gozunde..

Eğer çok merak ettiyseniz anlatayım günümüzde korunma yolları var. Ki bunun yüzde yüz garantisi olmadığı gibi eşinizle ilişkiye girdiğinizde de herhangi bir hastalık kapma riskiniz az da olsa var.
Anlatamadığım nokta sanırım şu. Ben bunu ayaklar altına alınacak bir şey olarak görmüyorum. Anlatırsa anlatsın arkadaşım, ben de anlatırım o zaman bu mudur yani? Ben geldim burda anlattım işte size, adamın gururu ayaklar altına mı alındı? Çok da taktığını sanmıyorum. İkimiz de o şekilde baktık işte. Erkekler bin kızla birlikte olabilir diyorsunuz hala, ne kadar normalize edilmiş erkeğin yapması, hayret ediyorum.

iğrenç...
hıc mı utanma yok sende...
Yok, utanmıyorum. Sanırım burada anlaşamıyoruz zaten. İnanın hiç bir duygu uyanmıyor bende. Utansam da, niye utanacağın bir şey yaptınız demez miydiniz? İçim içimi yiye yiye, huzursuz bir şekilde niye hayatımı boşa meşgul ediyim ki? Zaten kafam rahat olmayacak olsa, yapmam. Genelde hayatta pişmanlık duyan birisi değilim. Yaptıktan sonra da utanmam bir şey değiştirmezdi zaten, kendi kendimi yememe neden olurdu sadece

Tamam tanışdığı gün yatmayı bende tasvip etmiyorum ki konu sahibine de dile getirdim yüzüne senin gibi insanları sevmiyorum da dedim.

Ama sence erkek başına bela alırmı ? Korunmayı önce o ister zaten kaldı ki hayat biçimi bu olan bayan kendini koruması gerektiğini çok iyi bilir.

İstisnalar kaideyi bozmaz açılan konularda var aha hamilemiyim diye ama binde birdir ve korkudur aslında yaşanan.

canım yorumlara bakıyorumda yadırgayan insanlar var herkesin hayat tarzı düşünce farkı başkadırrr :) bende mesela sevgili olmadan cinsellik yaşadımm aylarca bekledimm adam gelip bi sevgilim olurmusun demediii en sonunda görüşmeyi kestimm pskopatlaşmış derecede evlenme teklifi ettiiii :) ben ne kadınlar gördüm cinsellik yaşamayıpta ne kadar düşük olduklarını gösteren ama bizim ülkemizde herşey cahil gözüyle bakılmakta ee durum böyle olunca tepkiler havada felan :) insanların ne dedikleri önmli degil bizim ne hissettigimiz önmldir derim bn hepp :) neyse herşey istedigin gibi olur olucak gibide hissediyorummm :)

Iliskiden önce cinsellik yasandigi icin iliskinin söz konusu olmadigini düsünüyorum, ama iliski olmadigi halde böyle birsey olducu icin O kisi sadece zevk icin sizinle beraber olmus diyebilirim, yoksa coktan arardi.
Bir Erkek bir kadinla ciddi düsünüyorsa eger iliskiden önce o kadina dokunmaz ama tam tersi ciddi düsünmüyorsa eglencelikse sadece iliskiden önce beraber olur.
Siz sadece tatmis olmus zevk almissiniz vede bunu yine istiyorsunuz, hoslanti felan degil yoksa eski sevgilimden bunun icin ayrildim demezdiniz diye düsünüyorum.

Siz edebini kendini vicudunu sadece evlencegi adama saklayan bayanlara cahilmi diyorsunuz ? Allahim öyle buyurdu vede bizde o yolda ilerlemekteyiz.. Bizde kendimizi böyle iyi hissediyoruz kendi durumunuza nasil elestiri yapilmasini istemiyorsaniz sizde baskalari hakkinda elestiride bulunmayin derim.

benim anlatmak istedigim şey bu düşünce degil arkadaşım..tam anlamıyla cinsel ilişki yaşamayıp bi çok şey yaşayan ve ya yaşayıp inkar eden vs bunun bi çok örnegi varr.edeb sadece vucudu evlenecegi adama saklayan kişilige bürünmüş insanlarda olan bişeyde degildir olay her zaman kalpte beyinde biterr ..

Evet öyle.. benimde yanlis buldugum konu sahibinin bir iliski yasamadan cinsellik yasamasi.. adam deseki ben seni istemiyorum artik 5 dklik bir zevkti hakli duruma cikar, cünkü kendi de istedi yani iliskiden önce cinsellik yasamalari bir birliktelik olcagini sanmiyorum acik vede net. Daha tanismadan etmeden birbirlerini istiyorlarsa bu sadece dis görünüsün cekimi cinsel arzu dur.

Şu ayıplayanları hala anlayamadım. Yahu siz de açıkça söylüyorsunuz senin gibileri tasvip etmiyorum diyorsunuz, ben manyak mıyım sizinle hala konuşuyorum, hala danışıyorum. E o zaman size de küsüp gideyim ben. Ayıplasınlar sorun yok ama bir yararı olmuyor. Siz mantık çerçevesinde artı ve eksileri belirttiğiniz için gayet güzel tartışabiliyoruz kendi bakış açılarımızdan. Kötü yorumlar da gelsin evet konuşalım, ama keşke bütün uyarılar sizinki gibi olsa da ciddiye alabilsem.

Ne güzel mutlu bir sonuca ulaşmışsınız. Ben de hislerime bıraktım gibi artık, onun yanındayken mutluyum, çekinmemeye başladım adım atma konusunda da. Hissettiklerimiz olur umarım.

Burada kesin kalıplara sokmuşsunuz, dünya üzerindeki her erkek aynı düşünecek diye bir kural yok ki. Bakire olmayanların hepsi bekar kalırdı erkeklerin hepsi sandığınız gibi olsa. Onun dışında yorumlarınızda haklı olabilirsiniz, yani evet bu adam sadece zevk için düşünüyo da olabilir, hepsi ihtimal. Ben de istediğim için öyle düşünüyor olması ihtimaller arasında.
Arkadaşın cahil demeye çalıştığını sanmıyorum. Siz de kendi hayatınızda nasıl iyi hissedecekseniz, içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde yaşamayı tercih edersiniz, doğrusu da budur. Başka yargılar değil sizin kalbinizden geçen. Kimsenin cahil demeye ve eleştirmeye hakkı yok, ki öyle düşündüklerini sanmıyorum.

arkadaşlar herkesin fikrine saygı duyuyorum ama kimse kimseyi yadırgamasın gerçekten bu hayatta insan başına ne geleceğii hiiiç belli olmuyor..ewlenmeden önce beraber olmamak cok saygı duyulacak bi konu.bakire bi insanında karsısına çok aşık olacagı ewlenmeden bişeler yaşıcagı bi insanda cıkabılır o insan beraber oldugu kızla ewlenmeyebilirde herkes hayatında hata yapabilir..kimse ilerisini bilemez o yüzden kımseyı yadırgamamak gerekir.kimin ne olacagı gerçekten belli deil bu zamanda..

Birincisi benim adamin bakis acisindan kendi bakis acimdan bir düsünceydi ama ikinci yazdigim size degildi bir arkadasin yorumuna karsilik verdim yoksa size bakiresiniz degilsiniz diye yorum yapmam, yapamam herkes kendi hayatindan sorumludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…