Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Sadece bir tevafuk...
Allah askına sacmalamayın...herşeyin iyisin Allah bilir..
Allahtan hayırlı saglıklı aklı yerinde bi evlat için dua edin kozceler bu hesaplamalarla ugrascanıza

eşim 84 ben 85 ikimizinde 2012 de yenılenmıs gozukuo ay olarak bakınca ıkımızınde mayıs onun 10 benım 3 mayıs. onun 10 oldugu ıcın erkekmı cıkıo yanı 2015 nayısa kadar hamıle kalırsam erkekmı yanı

ay oturmus ne hesaplıyorum . çok saçma ama oturup hesaplıyorum yaaa
hanı nerde cınsıyetı erkek belırlerdı x ler y ler. onlara ne oldu. :))))

Son düzenleme:
aah bende simdi 3-4 kisiye hesaplardim, ve hesaplama dogru cikiyor!!!!

Merhabalar ben hamile degilim ama merak ettim iste esimle ikimizde 2015 yilinda yenileniyoruz yanlis hesaplamadiysam ozaman aya gore demistiniz esim subat ben haziran yani ben 2015 haziran ayindan sonra hamile kalirsam kiz subat ayindan sonra hamile kalirsam erkek mi olucak

Ayyy kizlar simdi gordum yazinizi lütfen bana da yardimci olun eşim 2 subat 1990 ben 24 nisan 1990 bizim nasil olcak 9 haftalik hamileyim meraktan catliyorum resmen

Ayyy kizlar simdi gordum yazinizi lütfen bana da yardimci olun eşim 2 subat 1990 ben 24 nisan 1990 bizim nasil olcak 9 haftalik hamileyim meraktan catliyorum resmen

seninki de doğru çıkmış ben bu yıl kalırsam kız mı olacak şimdi yok o zaman 2016ya kalsın

ablamın erkek olması lazım bu işte bi yanlışlık var kardeşimle biz tutuyoruz ama ablamın abim olması lazımdı

Boyle bisey yok tutmasi sadece tesaduftur yumurtlama gununde iliski olduysa erkek yumurtlama gununden bi kac gun once iliski olduysa kiz bebek oluyormus bu bilimseldir oyle duyduk

Boyle bisey yok tutmasi sadece tesaduftur yumurtlama gununde iliski olduysa erkek yumurtlama gununden bi kac gun once iliski olduysa kiz bebek oluyormus bu bilimseldir oyle duyduk
Bende buna inananlardanim çünkü erkek xy hücreleri ömrü kisa ama çok hızlı ve hareketliymis kız xx hucreleri ömrü uzun ama daha yavas mis yumurtlama gununden önce iliski olunca ömrü kisa erkek xy hucreleri yumurta catlamadan ölüyorlar geriye xx hucreleri kız kalıyor yumurta catlayincada kız oluyor ama yumurta catlayinca iliski olunca hareketli xy hücreleri ile dolleniyor bebek erkek oluyor iste bilimsellik

Kizlar bende bise sormak istiyorum simdi esimde bende 90liyiz ben hucrelerimi en son 2011 de yenilemisim ve iki sene snra yani 2013de hamile kaldim bu tutuyor dogru cunku esim 2010 da yenilemis enson.. ben simdi tekrar hamileyim 2014 kasimda kaldim ama esimle ikimizinde hucre yenileme senesi 2014.ben 1990 nisan esimde 1990 kasim dogumlu yani benim hamile kaldigim ay esim hucrelerini yenilemeyemi baslamis oluyor bebegimin cinsiyeyi ne olacak smdi?

Acikama icin tesekkurler ben diger turlu vesveselere pek inanmiyorum tabi yinede Allahin dedigi olur

Acikama icin tesekkurler ben diger turlu vesveselere pek inanmiyorum tabi yinede Allahin dedigi olur
Bencede rabbim ne derse o olur kız erkek ikiside basimizin üstüne sağlıklı olsun mühim değıl benim oğlum var zaten bu ikinci ben kız hissediyorum belkide kızim olsun istedigim icin esim erkek oldugunu dusunuyor ruyasinda görmüş hayırlısı inşallah bidahaki kontrole netlesir artık allahım hepimize zahmetsiz cocuklar nasip eylesin

Aynen oyle canim tek temennimiz o olmali zaten hikayelerimiz benziyor esim erkek gormus banada kiz gibi geliyor bi tane oglum var zaten ikncisi fark etmiyo Allahin dedigi olur

Aynen oyle canim tek temennimiz o olmali zaten hikayelerimiz benziyor esim erkek gormus banada kiz gibi geliyor bi tane oglum var zaten ikncisi fark etmiyo Allahin dedigi olur
Meraba evet benziyor hikayelerimiz hayirlisi olsun bakalım oğlum var3 yasinda bu da farketmiyor ama merak iste icime dogan kız ben 24 hafta oldum dk yan durdugu için net degil ama kiza benzettigini soyledi 9 unda birdahaki randevu sipam dönüp bacaklarını acarsa netlesecek inşallah siz kaç hafta oldunuz

Benim 13 hafta oldu canim talihsizlik olmus seninki birazcik insallah gonlundeki olsun : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…