Allah oğlunuzu sağlık sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin
Amin inşallah Allah bekleyen ve istyen herkese nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy kizlar simdi gordum yazinizi lütfen bana da yardimci olun eşim 2 subat 1990 ben 24 nisan 1990 bizim nasil olcak 9 haftalik hamileyim meraktan catliyorum resmen
Boyle bisey yok tutmasi sadece tesaduftur yumurtlama gununde iliski olduysa erkek yumurtlama gununden bi kac gun once iliski olduysa kiz bebek oluyormus bu bilimseldir oyle duyduk
Bende buna inananlardanim çünkü erkek xy hücreleri ömrü kisa ama çok hızlı ve hareketliymis kız xx hucreleri ömrü uzun ama daha yavas mis yumurtlama gununden önce iliski olunca ömrü kisa erkek xy hucreleri yumurta catlamadan ölüyorlar geriye xx hucreleri kız kalıyor yumurta catlayincada kız oluyor ama yumurta catlayinca iliski olunca hareketli xy hücreleri ile dolleniyor bebek erkek oluyor iste bilimsellikBoyle bisey yok tutmasi sadece tesaduftur yumurtlama gununde iliski olduysa erkek yumurtlama gununden bi kac gun once iliski olduysa kiz bebek oluyormus bu bilimseldir oyle duyduk
Acikama icin tesekkurler ben diger turlu vesveselere pek inanmiyorum tabi yinede Allahin dedigi olurBende buna inananlardanim çünkü erkek xy hücreleri ömrü kisa ama çok hızlı ve hareketliymis kız xx hucreleri ömrü uzun ama daha yavas mis yumurtlama gununden önce iliski olunca ömrü kisa erkek xy hucreleri yumurta catlamadan ölüyorlar geriye xx hucreleri kız kalıyor yumurta catlayincada kız oluyor ama yumurta catlayinca iliski olunca hareketli xy hücreleri ile dolleniyor bebek erkek oluyor iste bilimsellik
Bencede rabbim ne derse o olur kız erkek ikiside basimizin üstüne sağlıklı olsun mühim değıl benim oğlum var zaten bu ikinci ben kız hissediyorum belkide kızim olsun istedigim icin esim erkek oldugunu dusunuyor ruyasinda görmüş hayırlısı inşallah bidahaki kontrole netlesir artık allahım hepimize zahmetsiz cocuklar nasip eylesinAcikama icin tesekkurler ben diger turlu vesveselere pek inanmiyorum tabi yinede Allahin dedigi olur
Aynen oyle canim tek temennimiz o olmali zaten hikayelerimiz benziyor esim erkek gormus banada kiz gibi geliyor bi tane oglum var zaten ikncisi fark etmiyo Allahin dedigi olurBencede rabbim ne derse o olur kız erkek ikiside basimizin üstüne sağlıklı olsun mühim değıl benim oğlum var zaten bu ikinci ben kız hissediyorum belkide kızim olsun istedigim icin esim erkek oldugunu dusunuyor ruyasinda görmüş hayırlısı inşallah bidahaki kontrole netlesir artık allahım hepimize zahmetsiz cocuklar nasip eylesin
Meraba evet benziyor hikayelerimiz hayirlisi olsun bakalım oğlum var3 yasinda bu da farketmiyor ama merak iste icime dogan kız ben 24 hafta oldum dk yan durdugu için net degil ama kiza benzettigini soyledi 9 unda birdahaki randevu sipam dönüp bacaklarını acarsa netlesecek inşallah siz kaç hafta oldunuzAynen oyle canim tek temennimiz o olmali zaten hikayelerimiz benziyor esim erkek gormus banada kiz gibi geliyor bi tane oglum var zaten ikncisi fark etmiyo Allahin dedigi olur
Benim 13 hafta oldu canim talihsizlik olmus seninki birazcik insallah gonlundeki olsun : )Meraba evet benziyor hikayelerimiz hayirlisi olsun bakalım oğlum var3 yasinda bu da farketmiyor ama merak iste icime dogan kız ben 24 hafta oldum dk yan durdugu için net degil ama kiza benzettigini soyledi 9 unda birdahaki randevu sipam dönüp bacaklarını acarsa netlesecek inşallah siz kaç hafta oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?