Arkadaşına hasaplattirsancevap yaz canım buraya muhakk
Ben de ASLI var sandım tutuyor diyeArkadaşına hasaplattirsan
ben artık hiç birine inanmıyorum veren allah siz duanızı edin sağlıklı olsundaBenim 2010 da oğlum oldu. 83 doğumluyum eşimde 78.. hesapladım.
83 86 89 92 95 98 2001 2004 2007 2010 ....
78 82 86 90 94 98 2002 2006 2010....
eşim 2006 da yenilemiş bende 2007 de.. yani en son ben yenilemişim 2009 da hamile kaldım. Hesaba gore kız olması lazım benim oğlum oldu... yani bende tutmadı...
aynen öylebenim bu hesaba göre kız dı ben 87 eşim 85 doğumlu, rus takvimine göre kızdı, çin takvimine göre kızdı. Sonuç 17. haftadayız ve % 100 erkek...sonuçta yüzde 50 şans var illaki birileri tutuyor birileri tutmuyor...
2008 doğumlu olan babanın doğduğu ay ve hamile kaldığın aya göe değişir ama 2010 lu olan bu teoriye göre kesin kız olmalıydı. sen de tutmuyor canımNeden benim msjima cevap vermiyorsunuzeşim 78 ben 85 doğumluyum. 2 çocuğum var erkek 3. Ye hamileyim. Merak ediyorum benim hesaplamama göre hep kiz olmasi gereken yillarda erkek olmuş. Bide siz bakarmisiniz. Ilk bebegimi 2008 de. Ikinci bebegimi 2010 da dunyaya getirdim. Lutfen dikkate alin :/
canım önce kızları hangi yıl doğurduğunu yaz da test edelim bakalım doğru mu diyeEsim 79lu ben 91liyim bizi hesaplayın bide:)
canım önce kızları hangi yıl doğurduğunu yaz da test edelim bakalım doğru mu diye
ilk kızın doğru çıktı canım. yalnız ikinci kızında ikinzde 2012 de en son hücre yenilemişsiniz. bir sonraki eşinin 2016 senin 2015 o yüzden ikinizin de doğduğu ay hamile kaldığın ay lazım.Cnm büyük kızım 2011 mart ayında doğdu küçük kızım 2014 ocakta doğdu.
ilk kızın doğru çıktı canım. yalnız ikinci kızında ikinzde 2012 de en son hücre yenilemişsiniz. bir sonraki eşinin 2016 senin 2015 o yüzden ikinizin de doğduğu ay hamile kaldığın ay lazım.
şimdiki bebeişin içinde doğduğun ay ve hamile kaldın a y lazım canım
ikinizin de temmuz olması ve eşinn doğum gününü tam bilememesi yüzünden ikinci kızını hesaplayamıyoruz.Cnm benim doğum tarihim 31.07.1991,eşimin ayı yanlış yazılmış kimlikte 29.11.1979 temmuzda doğmuş herhalde,kendiside tam bilmiyor.sat 17.07.2015 Temmuzun 29una kadar ilişki olmadı 29 ve sonrası oldu.temmuzda da kalmis olabilirim ağustosta da sen ikisinede bak cnm.
ikinizin de temmuz olması ve eşinn doğum gününü tam bilememesi yüzünden ikinci kızını hesaplayamıyoruz.
şimdiki hamileliğinde ise doğum ayının temmuz oluşu ile hamile kaldığın ayında temmuz olması olayı değiştiriyor. eğer ağustosta hamile kaldıysan kız, temmuzda hamile kaldıysa erkek oluyor.
ama yorumlarda yanıldığını okudum. pek güvenilir bir tahmin yöntemi değil anlayacağın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?