Senin 2013 esinin 2012 de... yani smdi olsa kiz buraya gore ama Allah-u alem yine :)Kızlar slm bende 3. Gebelik için çalışıyorum Banada bakarmısınız benım 15.11.1986 eşimin 01.01.1972
Ikinizin de 2014 te yenilenmis ay a gore bakin :) kimin sonra ise cinsiyet o olur :) Allah bilir yine deBenimkini de hesaplayabilir misiniz? Ben 87 eşim 86 doğumlu
Ay ağzın bal yesin inşSenin 2013 esinin 2012 de... yani smdi olsa kiz buraya gore ama Allah-u alem yine :)
Canm benm bu hesaba gore erkek ama Allah-u Alem Rabbim saglikli evlat nasip etsn :)ben 3 aylık hamileyim kızlar.... ben 88 eşim 78 doğumlu benim çoçuğumun cinsiyetiii nedirrrr çokk merak ediyorum ki
Canm benm 2015 icinde hamile kalmadan once ise dogum gunun bebeginiz kiza denk geliyo :) dogrusunu Allah bilir :)[/QUOTE]
Aminnn :) Rabbim gonlundekini nasibin. Nasibindekini de hakkinda hayrli eylesn insaAllahAy ağzın bal yesin inşönce rabbım sağlık sıhat versın ama ıkı paşam var sırf bı umut kızım olur die istiyorum 3.bebişi
Ocak ayi dogumluyum haziranda gebe kaldim esim aralik dogumlu ☺ o zaman ne degisiyor[/QUOTE]Canm benm 2015 icinde hamile kalmadan once ise dogum gunun bebeginiz kiza denk geliyo :) dogrusunu Allah bilir :)
En son sen hucrr yeniledigin icin bu hesapta ihtimal kiz. Ama dogrusunu Allah bilir. Rabbm hayrlisini nasop etsn insaAllh[/QUOTE]Ocak ayi dogumluyum haziranda gebe kaldim esim aralik dogumlu ☺ o zaman ne degisiyor
Ayni yila gelince aya bakiliyo. Diger sorunuzda da en son kimin hucre yeniledigine ilk sayfadan anladigim kadariylaİkimizde aynı sene yenilerken hamiş kalırsak cinsiyeti ne olcek tövbe estağfurullah..
Aha da hesapladım ve kızımın doğduğu yıl hem ben hem eşim hücre yenilemişErkek olsa çok fena olurdu
Ya da ikiside hücre yenilemediğinde ne olcak. Mesela adam 2011de yenilemiş, kadın 2012 de 2013de hamiş kalmış. O zaman durum ne?
Ayni yila gelince aya bakiliyo. Diger sorunuzda da en son kimin hucre yeniledigine ilk sayfadan anladigim kadariyla
Allah razi olsun insallah Rabbim saglikli sihhatli evlatlar verir hepimize cok sagol buraya dr sonucunu belirtecegim :) :)[/QUOTE]En son sen hucrr yeniledigin icin bu hesapta ihtimal kiz. Ama dogrusunu Allah bilir. Rabbm hayrlisini nasop etsn insaAllh
Allah in taktiri. Burdaki ufak bi tahmin. Diyoruz ya dogrusunu Allah bilir. Rabbm evlatlarini hayrli etsn
Ablamın hesapladım eniştem 2003'de yenilemiş, ablam 2004'de yeğenim 2006'da doğdu. Bu hesaba göre ablam en son yenilediğinden kız olması gerek ama erkek.
Diğer ablamında erkek olması gerekirken kız.
Bence bu tesadüfi birşey. Bende hep yanılmış olamaz.
Bende :) bu arada kontrolun ne zamn ben bu cumartesi gitcem merak ediyorm tahmin edebilirler mi acaba diye :)[/QUOTE]Allah razi olsun insallah Rabbim saglikli sihhatli evlatlar verir hepimize cok sagol buraya dr sonucunu belirtecegim :) :)
eşim 1984 mayıs doğumlu ben de 1989 mart canım bir kızım var 2013 de hamile kaldım 2014 dogdu ikinci ye bakarmışın bu sene ne görünüyor ekim gi,bi düşünüyoruz nasip oluırsa canımEsinin ve senin dogum tarihini yazarsan denerm tabi ki :)
Allah ne verir bilemeyz tabi ama bu hesapta kiz sz yne de ertelemeyn hayatinizi :)eşim 1984 mayıs doğumlu ben de 1989 mart canım bir kızım var 2013 de hamile kaldım 2014 dogdu ikinci ye bakarmışın bu sene ne görünüyor ekim gi,bi düşünüyoruz nasip oluırsa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?