Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

QUOTE="leylmira, post: 42104657, member: 537581"] X x hnm banada bakarmisin ben 91 esim 88 dogumlu ☺[/QUOTE]
Canm benm 2015 icinde hamile kalmadan once ise dogum gunun bebeginiz kiza denk geliyo :) dogrusunu Allah bilir :)

QUOTE="leylmira, post: 42104657, member: 537581"] X x hnm banada bakarmisin ben 91 esim 88 dogumlu ☺
Canm benm 2015 icinde hamile kalmadan once ise dogum gunun bebeginiz kiza denk geliyo :) dogrusunu Allah bilir :)[/QUOTE]
Ocak ayi dogumluyum haziranda gebe kaldim esim aralik dogumlu ☺ o zaman ne degisiyor

İkimizde aynı sene yenilerken hamiş kalırsak cinsiyeti ne olcek tövbe estağfurullah..

Aha da hesapladım ve kızımın doğduğu yıl hem ben hem eşim hücre yenilemiş Erkek olsa çok fena olurdu

Ya da ikiside hücre yenilemediğinde ne olcak. Mesela adam 2011de yenilemiş, kadın 2012 de 2013de hamiş kalmış. O zaman durum ne?

Canm benm 2015 icinde hamile kalmadan once ise dogum gunun bebeginiz kiza denk geliyo :) dogrusunu Allah bilir :)
Ocak ayi dogumluyum haziranda gebe kaldim esim aralik dogumlu ☺ o zaman ne degisiyor[/QUOTE]
En son sen hucrr yeniledigin icin bu hesapta ihtimal kiz. Ama dogrusunu Allah bilir. Rabbm hayrlisini nasop etsn insaAllh

Ocak ayi dogumluyum haziranda gebe kaldim esim aralik dogumlu ☺ o zaman ne degisiyor
En son sen hucrr yeniledigin icin bu hesapta ihtimal kiz. Ama dogrusunu Allah bilir. Rabbm hayrlisini nasop etsn insaAllh[/QUOTE]
Allah razi olsun insallah Rabbim saglikli sihhatli evlatlar verir hepimize cok sagol buraya dr sonucunu belirtecegim :) :)

Ayni yila gelince aya bakiliyo. Diger sorunuzda da en son kimin hucre yeniledigine ilk sayfadan anladigim kadariyla

Ayni yila gelince aya bakiliyo. Diger sorunuzda da en son kimin hucre yeniledigine ilk sayfadan anladigim kadariyla

Ablamın hesapladım eniştem 2003'de yenilemiş, ablam 2004'de yeğenim 2006'da doğdu. Bu hesaba göre ablam en son yenilediğinden kız olması gerek ama erkek.

Diğer ablamında erkek olması gerekirken kız.

Bence bu tesadüfi birşey. Bende hep yanılmış olamaz.

En son sen hucrr yeniledigin icin bu hesapta ihtimal kiz. Ama dogrusunu Allah bilir. Rabbm hayrlisini nasop etsn insaAllh
Allah razi olsun insallah Rabbim saglikli sihhatli evlatlar verir hepimize cok sagol buraya dr sonucunu belirtecegim :) :)[/QUOTE]
Bende :) bu arada kontrolun ne zamn ben bu cumartesi gitcem merak ediyorm tahmin edebilirler mi acaba diye :)

Allah in taktiri. Burdaki ufak bi tahmin. Diyoruz ya dogrusunu Allah bilir. Rabbm evlatlarini hayrli etsn

Allah razi olsun insallah Rabbim saglikli sihhatli evlatlar verir hepimize cok sagol buraya dr sonucunu belirtecegim :) :)
Bende :) bu arada kontrolun ne zamn ben bu cumartesi gitcem merak ediyorm tahmin edebilirler mi acaba diye :)[/QUOTE]
Iki hafta sonra gideyim diyorum dra ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…