Uzerinden cok uzun yillar gecmis ama eşim 78 ben 85 doğumluyum tespitlerinize göre en son benim hucrelerimin yenilediği yillarda iki hamilelik gecirdim ikiside erkek oldu. Ve şimdi gene hamileyim. Rica etsem benim yenilemeyede bi bakarmisiniz.)) Gene ben yenilemisim en son cinsiyeti bilmiyorum henüzberna sen devam et yafrum ben sigara molası yapacam........
2016 dan once cıkanları dkkate al canm bnmEsim haziran 1988 ben ocak 1995 ikimzde 2016 ckyo anlamadm bendeyardm ltfn
ne çıkıyordu sende canım neyin oldu kızmı erkekmiYANLIŞ ÇIKTI BENDE. :)
yok ertelemiyecez takvim göre hamile kalmıştım kocam erk istiyordu takvim erkk diyordu hamile bkaldım kızım oldu veren allah o yüzden kızda olsa rkkte olsa hayırlı sı olsun hayırlı evlat olsunAllah ne verir bilemeyz tabi ama bu hesapta kiz sz yne de ertelemeyn hayatinizi :)
cevap yaz canım buraya muhakkEşim 87 li ben 88 liyim. 3 aylık hamileyim. Cinsiyet belli değil henüz.
bu hesaba göre erkek çıktı bakalım tutacak mı
canım ben bilmiyorum cinsiyet hesaplamayı bana arkadaş baktı kız çıkıyor ama bir kızım varNeden benim msjima cevap vermiyorsunuzeşim 78 ben 85 doğumluyum. 2 çocuğum var erkek 3. Ye hamileyim. Merak ediyorum benim hesaplamama göre hep kiz olmasi gereken yillarda erkek olmuş. Bide siz bakarmisiniz. Ilk bebegimi 2008 de. Ikinci bebegimi 2010 da dunyaya getirdim. Lutfen dikkate alin :/
cevap yaz canım buraya muhakk
bişey sorcam canım Rus takvimi varmış Onada baktınmı mı genelde oda tiyormuş baksana bi burayada merak ettim o ne diyortamam tutarsa buraya mutkala yazcam
Seninki tutmuyorum canım neyin var kızım etkekmiDenedim tutmuyor 3 kişiden 1 tane bile tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?