Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

berna sen devam et yafrum ben sigara molası yapacam........
Uzerinden cok uzun yillar gecmis ama eşim 78 ben 85 doğumluyum tespitlerinize göre en son benim hucrelerimin yenilediği yillarda iki hamilelik gecirdim ikiside erkek oldu. Ve şimdi gene hamileyim. Rica etsem benim yenilemeyede bi bakarmisiniz.)) Gene ben yenilemisim en son cinsiyeti bilmiyorum henüz

Benimkinede bi bakabilirmisiniz benim hesapladigimda iki oglumda benim yenilenme yillarimda doğmuş 3. Cocuguma gebeyim simdide benim yenilenme cikiyor :/ eşim 78 kasim ben 85 nisan dogumluyuz. :/acele cevappppp

Kızlar benimkini hesaplarmisiniz ben Mart 87 doğumluyum eşimde haziran 76 doğumlu ben şuan 2 aylık hamileyim bebegimin cinsiyeti ne olur sizce

Banada bakar mısınız? Bende çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini ben 15.04.1988 eşimde 08.10.1988 12.05.2015 de Son adet tarihim lütfen beni merakta burakmayin

Allah ne verir bilemeyz tabi ama bu hesapta kiz sz yne de ertelemeyn hayatinizi :)
yok ertelemiyecez takvim göre hamile kalmıştım kocam erk istiyordu takvim erkk diyordu hamile bkaldım kızım oldu veren allah o yüzden kızda olsa rkkte olsa hayırlı sı olsun hayırlı evlat olsun

Neden benim msjima cevap vermiyorsunuz eşim 78 ben 85 doğumluyum. 2 çocuğum var erkek 3. Ye hamileyim. Merak ediyorum benim hesaplamama göre hep kiz olmasi gereken yillarda erkek olmuş. Bide siz bakarmisiniz. Ilk bebegimi 2008 de. Ikinci bebegimi 2010 da dunyaya getirdim. Lutfen dikkate alin :/

canım ben bilmiyorum cinsiyet hesaplamayı bana arkadaş baktı kız çıkıyor ama bir kızım var

Arkadaşlar ben hesaplamayı tam olarak anlayamadım dediğinizi yaptıgımda eşimin 2014 benim 2016da yenileniyo suan hamileyim yani yıl 2015 doğumum 2016da ama eşim 90lı ben92liyim hesaplarmısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…