Aminn insallah canim hayirli saglikli olsun:)Bu durumda bebişin erkek olma ihtimali yüksek canım
Sağlıkla gelsin inşallah
Canım tutmus üste senın sen Nisa'n ayıysan önce senın yenilenmis er cınsıyet zaten kız dedın:)pardon ben nisanlı eşim kasımlı ters yazmışım :) ondan tutmuyor
Oglum oldugu zaman hesap yapmistik kiz cikmisti sonra oglum oldu kan verince degistigini ogrendim esim kan vermis tekrar hesapladim erkek cikmisti tabi Allah bilirCanım kan verince kesin değişiyomuymus
Canım son fotoda kıza benzettim nubunu paralel duruyor sağlıkla gelsin ınş.Cinsiyet tahmini alabilir miyim.11 ve 12+5 fotolarini koydum
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallahCanım son fotoda kıza benzettim nubunu paralel duruyor sağlıkla gelsin ınş.
Merhaba.Ben 1994 - 20 Haziran doğumluyum, eşimse 3 Ağustos 1991 bu teodiye göre ara dönem oluhor bizde.Aya göre nasıl hesaplıyorsunuz? Yine doğduğumjz aydan 3 ay yada 4 ay sonrasını mi? Eylülde hamile kaldıysam bebeğin cinsiyyeti ne oluyor?canım eşin 2007 de yenilemiş sen 2008 de yanilemişsin kız istiyorsan 2011 e kadar yapman erkek istiyorsan 2011 i beklemen gerekiyo.........
seninde aynı ....berna ile...canım eşin 2007 de yenilemiş sen 2008 de yanilemişsin kız istiyorsan 2011 e kadar yapman erkek istiyorsan 2011 i beklemen gerekiyo.........
sen de eşinde 2008 de yenilemişsiniz şimdi hangi ay dogduysanız ona göre canım
bu durumda belli olmuyo pek ama şimdi sen tekrar 2011 de eşin 2012 de yenileyecek hangi cinsiyeti istiysan ona göre.......
aaaaaaaaaaaaa hakikaten doğru çıktıııııııı :)kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
Ikimizinde 2017 de yenilenmiş ben mayisliyim eşim eylullu ekimde hamile kaldım erkekmi oluyorMerhaba hanımlar ben hesapladim kafam karıştı emin olamadim rica etsem hesaplarmisiniz
Benim 2 Mayıs 82 eşimin 10 eylül 77
Evet teoriye göre erkek oluyorIkimizinde 2017 de yenilenmiş ben mayisliyim eşim eylullu ekimde hamile kaldım erkekmi oluyor
Inşallah teşekkür ederimEvet teoriye göre erkek oluyor
canım sen hesaplayabiliyomusun hangi bilgiler gerekiyor?Evet teoriye göre erkek oluyor
Canım ben 08.temmuz.1993..eşim 01.25.1985.en son adetım 27ekım 2017 .. Cınsıyyet ne ola bılır resımde atacam 6 hftalık resımcanım sen hesaplayabiliyomusun hangi bilgiler gerekiyor?
Senin ve eşinin doğduğu ay ve yıl ile hamile kaldığın ay ve yıl gerekli tatlım. Yazarsan hesaplarım.canım sen hesaplayabiliyomusun hangi bilgiler gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?