Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Canim benide hesaplar misin bende 7 haftalgim esim 04.08.1994 ben 03.07.1996 dogumluyum sat 20.11.2017
Eşin en son 2014 te hücre yenilemiş sen 2015 te o yüzden bu teoriye göre bebişin kız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Eşin en son 2014 te hücre yenilemiş sen 2015 te o yüzden bu teoriye göre bebişin kız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Ama canim biz kendimiz bes kiz kardesiz annem ve babam icin yaptim bu teoriyi hep babamin hucresi once yenileniyor hamile kalinan yila gore ama biz hepimiz kiziz anlayamadim kafam karisti

Ama canim biz kendimiz bes kiz kardesiz annem ve babam icin yaptim bu teoriyi hep babamin hucresi once yenileniyor hamile kalinan yila gore ama biz hepimiz kiziz anlayamadim kafam karisti
Bu teorinin tutmadığı çok hamile var canım. Çokta kafanı karıştırma bence. Mesela kan bağışı yapılmasıda veya kan nakli yapılması hücre yenileme yıllarını değiştiriyormuş diyorlar

Canim benimki belli ama hesaplarsan cok sevinirim ben 26.07.1990 esim 16.01.1988 hamile kaldığım ay agustos 2017 cok tesekkurler:)
İkinizde 2016 da en son hücre yenilemişsiniz. Aen Temmuz da eşin ocak ayında yenilemiş. Bebiş 2017 Ağustos ayında döllendiği için kız olması gerekli idi. Sen de bu teoride tutmadı canım. Eşin 2016 dan sonra kan bağışında bulundu mu acaba?

Canim esime sordum kan vermemis hic ilk ogluma da bakabilir msn onada mayis 2015de hamile kaldim senide ugrastiriorum ama bakalim onda tutmusmu ikincide tutmadi baksana:)

Canim esime sordum kan vermemis hic ilk ogluma da bakabilir msn onada mayis 2015de hamile kaldim senide ugrastiriorum ama bakalim onda tutmusmu ikincide tutmadi baksana:)
2012 de eşin, 2013 te sen hücre yenilemişsin döllenme yılı 2015 olduğuna göre ilk bebeğin de kız olmalıydı. Bu seferde tutmadı canım. Bu teoriler güvenilir değil bence baksana tutmayan sayısı çok.

Bu çin takvimine bak bakalım. Almanca hazırlanmış. Yanılma payı az diyorlar. Yaşına 1 eklenmiyormuş. Forumda bir üyeden bulmuştum. Bu tutacak mı merak ettim

O dogru bak mantikli mantikli hhayirisi olsun ins

Canim bende buda tutmuo biri tutuo digeri tutmuo
Benimde aynı biri tutuyor, biri tutmuyor. Bazen İkinci bebede Keşke şu yumurtlama gününe dikkat etseydim acaba o teori tutar mıydı diye düşünüyorum. Gerçi ben de bu kader olduuktan sonra o da tutmazdı.

Eşim 10.04.1981. Ben 06.05.1986 gebeliğimi 24.10. 2017 ögrendim buna göre ne oluyo canm

Benimde aynı biri tutuyor, biri tutmuyor. Bazen İkinci bebede Keşke şu yumurtlama gününe dikkat etseydim acaba o teori tutar mıydı diye düşünüyorum. Gerçi ben de bu kader olduuktan sonra o da tutmazdı.
Hic oyle dusunme yumurtlamadan once oglu olanda yumurtlama zamani kizi olanda cok fazla.nasibimizde ne varsa onu yasioruz ayni bende senin gibi dusunuorum keske ikinciye yumurtlamadan once olsaydi die takvime gore 2 gun vardi hatta ama demekki erken yum oldu yada dedigim gibi olanlar tesaduf belkide 3.de olur belki ama kiz olsun die cocuk yapmak mantikli degil oda erkek olabilir ve o bebegi uzmemize hakkimiz yok

Haklısın canım. Allah sağlık versin gerisi boş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…