- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Bende istiyorummm 8 haftalık hamileyim hesaplar mısınSenin ve eşinin doğduğu ay ve yıl ile hamile kaldığın ay ve yıl gerekli tatlım. Yazarsan hesaplarım.
Canim benide hesaplar misin bende 7 haftalgim esim 04.08.1994 ben 03.07.1996 dogumluyum sat 20.11.2017Senin ve eşinin doğduğu ay ve yıl ile hamile kaldığın ay ve yıl gerekli tatlım. Yazarsan hesaplarım.
Benim temmuz 1991 eşim ocak 1981 hamile kaldığım tarih kasım 2017Senin ve eşinin doğduğu ay ve yıl ile hamile kaldığın ay ve yıl gerekli tatlım. Yazarsan hesaplarım.
Canim benimki belli ama hesaplarsan cok sevinirim ben 26.07.1990 esim 16.01.1988 hamile kaldığım ay agustos 2017 cok tesekkurler:)Senin ve eşinin doğduğu ay ve yıl ile hamile kaldığın ay ve yıl gerekli tatlım. Yazarsan hesaplarım.
Eşin en son 2014 te hücre yenilemiş sen 2015 te o yüzden bu teoriye göre bebişin kız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımCanim benide hesaplar misin bende 7 haftalgim esim 04.08.1994 ben 03.07.1996 dogumluyum sat 20.11.2017
Ama canim biz kendimiz bes kiz kardesiz annem ve babam icin yaptim bu teoriyi hep babamin hucresi once yenileniyor hamile kalinan yila gore ama biz hepimiz kiziz anlayamadim kafam karistiEşin en son 2014 te hücre yenilemiş sen 2015 te o yüzden bu teoriye göre bebişin kız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Bebeğin bu teoriye göre erkek canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim temmuz 1991 eşim ocak 1981 hamile kaldığım tarih kasım 2017
Bu teorinin tutmadığı çok hamile var canım. Çokta kafanı karıştırma bence. Mesela kan bağışı yapılmasıda veya kan nakli yapılması hücre yenileme yıllarını değiştiriyormuş diyorlarAma canim biz kendimiz bes kiz kardesiz annem ve babam icin yaptim bu teoriyi hep babamin hucresi once yenileniyor hamile kalinan yila gore ama biz hepimiz kiziz anlayamadim kafam karisti
İkinizde 2016 da en son hücre yenilemişsiniz. Aen Temmuz da eşin ocak ayında yenilemiş. Bebiş 2017 Ağustos ayında döllendiği için kız olması gerekli idi. Sen de bu teoride tutmadı canım. Eşin 2016 dan sonra kan bağışında bulundu mu acaba?Canim benimki belli ama hesaplarsan cok sevinirim ben 26.07.1990 esim 16.01.1988 hamile kaldığım ay agustos 2017 cok tesekkurler:)
TeşekkürleeeeerrBebeğin bu teoriye göre erkek canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim esime sordum kan vermemis hic ilk ogluma da bakabilir msn onada mayis 2015de hamile kaldim senide ugrastiriorum ama bakalim onda tutmusmu ikincide tutmadi baksana:)İkinizde 2016 da en son hücre yenilemişsiniz. Aen Temmuz da eşin ocak ayında yenilemiş. Bebiş 2017 Ağustos ayında döllendiği için kız olması gerekli idi. Sen de bu teoride tutmadı canım. Eşin 2016 dan sonra kan bağışında bulundu mu acaba?
2012 de eşin, 2013 te sen hücre yenilemişsin döllenme yılı 2015 olduğuna göre ilk bebeğin de kız olmalıydı. Bu seferde tutmadı canım. Bu teoriler güvenilir değil bence baksana tutmayan sayısı çok.Canim esime sordum kan vermemis hic ilk ogluma da bakabilir msn onada mayis 2015de hamile kaldim senide ugrastiriorum ama bakalim onda tutmusmu ikincide tutmadi baksana:)
O dogru bak mantikli mantikli hhayirisi olsun insBu teorinin tutmadığı çok hamile var canım. Çokta kafanı karıştırma bence. Mesela kan bağışı yapılmasıda veya kan nakli yapılması hücre yenileme yıllarını değiştiriyormuş diyorlar
Seni etiketlemeyi unutmuşum K Kestane Sekeri
Bu çin takvimine bak bakalım. Almanca hazırlanmış. Yanılma payı az diyorlar. Yaşına 1 eklenmiyormuş. Forumda bir üyeden bulmuştum. Bu tutacak mı merak ettim
Canim bende buda tutmuo biri tutuo digeri tutmuoSeni etiketlemeyi unutmuşum K Kestane Sekeri
Benimde aynı biri tutuyor, biri tutmuyor. Bazen İkinci bebede Keşke şu yumurtlama gününe dikkat etseydim acaba o teori tutar mıydı diye düşünüyorum. Gerçi ben de bu kader olduuktan sonra o da tutmazdı.Canim bende buda tutmuo biri tutuo digeri tutmuo
Hic oyle dusunme yumurtlamadan once oglu olanda yumurtlama zamani kizi olanda cok fazla.nasibimizde ne varsa onu yasioruz ayni bende senin gibi dusunuorum keske ikinciye yumurtlamadan once olsaydi die takvime gore 2 gun vardi hatta ama demekki erken yum oldu yada dedigim gibi olanlar tesaduf belkide 3.de olur belki ama kiz olsun die cocuk yapmak mantikli degil oda erkek olabilir ve o bebegi uzmemize hakkimiz yokBenimde aynı biri tutuyor, biri tutmuyor. Bazen İkinci bebede Keşke şu yumurtlama gününe dikkat etseydim acaba o teori tutar mıydı diye düşünüyorum. Gerçi ben de bu kader olduuktan sonra o da tutmazdı.
Haklısın canım. Allah sağlık versin gerisi boş aslındaHic oyle dusunme yumurtlamadan once oglu olanda yumurtlama zamani kizi olanda cok fazla.nasibimizde ne varsa onu yasioruz ayni bende senin gibi dusunuorum keske ikinciye yumurtlamadan once olsaydi die takvime gore 2 gun vardi hatta ama demekki erken yum oldu yada dedigim gibi olanlar tesaduf belkide 3.de olur belki ama kiz olsun die cocuk yapmak mantikli degil oda erkek olabilir ve o bebegi uzmemize hakkimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?