Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Bence bu yöntem saçma

Eşim 79'lu > 79-83-87-91-95-99-2003-2007-2011
Ben 81'liyim> 81-84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011

ee ben mesela 2012'de hamile kaldım. İkimizin de son yenilenme tarihi aynı. O zaman ne olacak?

Bence bu yöntem saçma

Eşim 79'lu > 79-83-87-91-95-99-2003-2007-2011
Ben 81'liyim> 81-84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011

ee ben mesela 2012'de hamile kaldım. İkimizin de son yenilenme tarihi aynı. O zaman ne olacak?

O zamanda hanginiz ay ve gün olarak daha geçse diğerinden o oluyor....

ya kızlar ben yaptım kızkardeşimle eniştemin bi ogulları var buna göre kardeşim 2007 de eniştem 2006 da yenilemiş en son.
e o zaman kız olması gerekiyor dogum 2008 deydi.
ama bebişleri erkek.
banada kız cıktı

kızlar biri banada baksın kafam karıştı..ben temmuz 1986 eşim aralık 1979 :uhm:

Son düzenleme:

Bende ablalarıma abilerime falan denedim hepsininki doğru çıktı.Ama herşeyden öte gaybı bir tek Allah bilir. :)

mesela 15 şubat benimki 25 şubat eşiminki ikimizde aynı yıl değiştirmişiz diyelim en son.O zaman en geç kiminki oluyor?Elbetteki eşim benden 10 gün sonra oluyor gün olarak.Bu kadar işte.
Sene olarakta kadının doğum yılına +3 koyarak erkeğin doğum yılına +4 koyarak hesaplanıyor.

Ben 1987 Mayis dogumluyum
Esimde 1984 Haziran dogumlu...

Buna göre ikimizde en son 2008 de yenilenmisiz...
Bende su anda 4 bucuk aylik hamileyim...

Esim benden bir ay, daha dohrusu sadece 1 hafta sonra yenilendigi icin erkek
olmasi gerekir bu hesaba göre...

Doktorlarda simdilik erkek diyorlar bakalim sonradan Doktorlar yanlis gördük demezlerse
Bebegim Erkek...

Bu arada çaktırmayın ama bu hesap bir tek bende tutmadı :) en son eşim yenilemiş ama benimki kız :) Benim şu ana kadar yapılan her hesaplamada bilmemneyde hep erkek gösterdi ama tutmadı kızım erkek görüntüsü veriyor anlaşılan :)

canım merak etme yalnız değilsin benim de en son eşim yenilenmiş gorunuyo ama bnm bebiş de kız yani anlıycan bende de tutmadıCADIARZU

Hadi ya.Doğdumu senin kızın?

hayır güzelim doğmadı fındık kurdum henüz 22+1 haftalık fakat salı ayrıntılı ultrasona girdim doktor kesin kız dedı daha öncede kendı doktorum 16 haftalık iken %99 kız demişti hatta 12 haftalık iken de 4boyutluya gırmıştım yurt dışında rahatsızlanınca gıttım ılk ozaman oğrendım doktor kız olabılır demiştı yani anlıycan hıc bırı erkek olabılır dimedi :)

Maaşallah en başından beri doğru tahmin etmişler seninkini kafan hiç karışmamış şanslısın.Kızmı istiyordun peki?

Maaşallah en başından beri doğru tahmin etmişler seninkini kafan hiç karışmamış şanslısın.Kızmı istiyordun peki?

valla canım oyle oldu bnm kendi doktorum pek bi bilmiş kendileri 1 dakıka ıcınde baktı ılk kez ve %99 kız dedı okadar da emındı kendınden onun kendıne guvenı de bnm ona olan guvenımıde artırdı halıyle,benim için kız erkek hiç farketmıyodu Allah biliyoya hep bizim için hayırlı olanı ver Allahım dedim ,sadece eşim ilk bebeğin erkek olmasını cok ıstıyodu ve eğer olsaydı ılk erkek torun olucaktı aılesınde onun hevesı vardı sanırım onda ve ben birazcık ne yalan soylım sırf kaynanama ınat ıstedım bıraz erkek, ılk torunu kız olunca dığer bı oğlunun ,bızımkı ıcın de inşallah onlarında kız olur değince cok sınırlenmıştım kötükedihüso ona ne oluyosa sankı anası babası o olucak o bakıcak.oyle işte güzelim olmadı

Aslında hiç etrafından etkilenmeseydin belki sende kız isteyecektin eminim.Sen sırf çevrenin etkisi yüzünden erkek istemişsin ama eminim eşinde onlarda doğunca kızına bayılacaklar peşinden ayrılmayacaklar inş.:1hug:

arkadaşlar ben ve eşim 81 doğumluyuz ikimizde ekim, o 18 i ben 20 si şuan hamileyim 4 aylık ben hesaplayamadım bakabilir misiniz benim için

eşin için 81 in üzerine 4 koyarak git 81+4=85+4=89 vs diyerek
kendin içinde 81 in üzerine 3 koyarak git 81+3=84+3=87 vs diyerek.en son kimde kaldıysa o yenilemiştir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…