Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

daha önce benzer bi başlık açmıştım kan tazelemesi diye bayağı kişide tutmamıştı..ama bu topikte tutan bayağı var şaşırdım.benim kızım tuttu arkadaşımın oğluda...ama tutmayanada olmuştu..bende bu olayı geri plana attım..ama maşallah çok kişiin tutmuş...

kızlar benim mayıs 1981 ve eşimin ağustos 1981 acaba bizim çocuğumuz ne olur kız mı?

senin 2008de eşininkide 2009da tazelenmiş...ama tazeleme olayından sonraki ilk iki ay eşit şans var kızlar..bu hesabın püf noktası bu...
yani senin eşin ağustos 2009da tazelenmiş ve sen ağustos eylül ve ekimde hamiş kalırsan kız erkek eşit şansın var..sonraki aylarda20011 e kadar erkek

eğer hesabı tutmayanlar varsa hamile kaldıkları ayı bulup dediğim şeye bi baksınlar..tazelenme olayından sonraki iki ay içindemi hamiş kalmışsınız????

sagol canım bende bu ay başladım çalışmalrasengözlerimebaksanab eger hamile kalıpta cinsiyetini ögrendigimde yazarım zemuszemussana emegine saglıka.s.

ben kasım 1983 , eşim ekim 1978 doğumluyuz.ben hesapladım ikimizinde aynı yıl çıktı ben kasım doğumlu olduğum için bu yıl sonuna kalırsam kız mı erkek mi ? peki 2010 da kalırsam ? yardım lütfeeeeen ??? bebek düşünüyoruzda...

o 77 li bense 85 liyim hesapladım her ikimizde 2009 da yenilenmişiz şimdi biz taa üç sene beklicez ölemi

ewet yaptım doğru çıktı oğluşum olacak:teytey:

Merhabalar
Bende daha 1 aylık hamıleyım ve cınsıyetını cok merak edıyorum
ben 11 hazıran 1977 esım 15 nısan 1977 dogumlu sızce cınsıyetı ne olabılır?

ya bende bişey anlamadım şimdi benim doğum tarihim 1978 eylül ayı eşiminki 1975-mayıs ayı
son adet tarihim 29 temmuz şimdi benim neyim olacak lütfen cevaplarmısınız teşekkür ederim

arkadaşlar ben 90lıyım eşim 86 hamileyim şuanda 6+4 ikimizinde 2008 çıkıyo:Snasıl olucak???cvpp

ben ekim 82 liyim eşim eylül 81 li..hesapladım..ikimizin de 2009 yılında yenileniyor.nolcak şimdi?

ben anlayamadım canım eşimin 2011 çıkıyo benim 2008 şuan hamileyim ne olucak yani ben 84 doğumluyum eşim 1978 doğumlu ama yanlış hesapladım bana yardımçı olurmusunuz?

ben anlayamadım canım eşimin 2011 çıkıyo benim 2008 şuan hamileyim ne olucak yani ben 84 doğumluyum eşim 1978 doğumlu ama yanlış hesapladım bana yardımçı olurmusunuz?

kız görünüyor cnm bende 84 doğumluyum 2008 de yenilemişim şimdi hamişim bakalım tutacakmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…