Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

eşin 2007 şubat
sen2007 şubat
aynı ay yenilenme olduğu için kız erkek şansınız aynı...daha öncede yazmıştım.bu yöntemin sırrı bu.arada en az 2 ay olması lazım...

eşin 2007 şubat
sen2007 şubat
aynı ay yenilenme olduğu için kız erkek şansınız aynı...daha öncede yazmıştım.bu yöntemin sırrı bu.arada en az 2 ay olması lazım...

Canım gün olarak en son kim yenilemişse o olur sanıyordum bende.Yani aynı yıl çıkıyorsa bu seferde günlerine bakmak gerekmiş sanırım.

işte tutmayanlarda hep aynı sorun var. aynı yıl tazelenenlerde genellikle tutmuyo.başka varmı şimdilik duymadım ama tutmayan çoğu kişide aynı durum vardı..ondan yazdım...
ama bu işler eğlencelik bunu unutmayalım.hiç birşey %100 inanılacak kadar kesin değil...

Haklısın canım.Bende tutmayanlar kısmında pinekleyeyim napalım.Herşey Rabbimden gaybı bir tek Allah bilir.....

ikimizinde 2007 de yenilenmş oluyo ama ay olarak benım önce oldugundan sanırım kız olacak dogrumu :uhm:

ben 18 haftalık hamıleyım, benım de eşiminde 88 doğum tarihimiz, hesaplamalarıma göre en son benım hücrelerim yenılenmiş cıkıyor ama bebeğimizin cinsiyeti erkek.. cok baskın bi kocam var sanıım, domınant adam:)

benimde 2006 da bi oglum oldu ben 84 luyum esim 81li simdide hamileyim (sanirim )kiz mi erkekmi olucak acaba lutfeen yardim ben yaptim ama yaptigimida anlamadim

benimde 2006 da bi oglum oldu ben 84 luyum esim 81li simdide hamileyim (sanirim )kiz mi erkekmi olucak acaba lutfeen yardim ben yaptim ama yaptigimida anlamadim

Sen 2008 eşin 2009 da yenilemiş görünüyor.Dolayısıyla bu tahmin yöntemine göre erkek ama yine de Allah bilir.Cinsiyet belli olunca haber verirsen sevinirim.

Kizlar ben 84 esim 79 lu buna gore en son benim hucremmi yenileniyor.2010 da bebek yapmayi dusunuyorum da...cevap yazarsaniz sevinirimyerimseniben

o zaman benim 2006 da dogan oglum nasil oluyo ben 84-87-90............05-08 oluyorum
esimde 81-85-89.............05-09 oluyo SIMDI 2006 YILINA NEREYE BAKIYORUZ

ikinizde 2011de yenileniyosunuz gibi gozukuyo boyle oluncada aylara bakiliyo galiba ama boyle ayni yilda yenilenince cikan sonuc pek dogu olmuyomus diyorlar

kızlar banada bi yardım....ben 28 03 84 eşim 15 10 84 ....bu arada 2008 de oğlum oldu...herşeyin hayırlısı tabiki ama bide inş kızım olsun isityorum bi yardım etseniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…