ay bu çok zevklı oldu kahve falına sıraya gırmış gibi oldu,ama allah ne muradın varsa versın allah tuttugunu altın etsın canım benım
rüyanaz bana da yardım. ben 1989 ocak esşim 1979 temmuz. ve 4 haftalık hamileyim. hesaplıyorum ikimizinde en son 2007 yılında hücreleri yenilenmişş. aylara göre nasıl hesaplancak?
Ay olarak en son kimin doğum gününü kutladınız?
arkadaşlar yaa bu konu çok dikkatimi çekti biri banada yardımcı olabilirmi acaba:Saruboceq: suan ben 15 haftalık hamileyim...yanı temmuz ayında hamile kaldım ben haziran 1985...eşim ise mayıs 1981 lütfen biri cvp yzarsaaa:Saruboceq: şimdiden teşekkürlerr...
arkadaşım sen 2009 haziran kocan 2009 mayıs çok değişik bi durum aslında aya göre kız olması lazım. ama yeni tazelenme durumunda şan eşit.erkekte olabilir...
sonucunu yazarsan seviniriz
BURDA TARİHLERİ BELLİ OLAN ARKADAŞLAR SİZDE BELLİ OLUNCA CİNSİYETLERİNİZ LÜTFEN YAZIN.......
aslında ben cinsiyeti babablar belirliyor, annelerin cinsiyete hiçbir etkisi yok diye biliyordum ama doğru çıkıyor diyenler var:) hayırlısı arkadaşlar. ben 13 haftalık hamileyim, dün dr. a gittiğimde erkek dedi:))) yanlıma payını unutma ama daha erken haftalardayız dedi ama pek bi tereddütsüz erkek dedi. sanırım öle olcak:)
SLM KIZLA BEN ŞUNU ANLAMADIM BENİM EŞİMLE DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI İKİMİZDE 82 ŞUBAT DOĞUMLUYUZ NASIL OLACAK OZAMAN :uhm: :uhm: BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
benimde eşimle dogum ayımız agustos eşim 83 dogumlu bende 85 hesaplıyorum ikiside aynı sene çıkıyor benimki kızmı erkekmi şimdi şuan hamileyim mayıs sonu kaldım
cinsiyet belli degil yardım edin ben agustos sonuyum acaba kızmı
ben bu yıl nisan ayında bebeğimi düşürdüm ve 3 ay sonra yine hamile kaldım.
şimdi en son benim kanımmı yenilenmiş oluyor?
yani şu an karnımdaki bebek kızmı olmalı bu varsayıma göre?..
:)
ben bu yıl nisan ayında bebeğimi düşürdüm ve 3 ay sonra yine hamile kaldım.
şimdi en son benim kanımmı yenilenmiş oluyor?
yani şu an karnımdaki bebek kızmı olmalı bu varsayıma göre?..
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?