Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

kızlar ben 1984 doğumluyum eşim 1977 doğumlu hesapladım ben 2008de eşim 2009da yenilenmiş şimdi ben aralığa kadar hamile kalırsam bebeğimin cinsiyeti oğlanmı olucak

benimki kızmış arkadaşlar cinsiyetini ögrendim ayrıca yanlış hesaplamışım eşim 2007 ben 2009 da yenilenmiş kanımız yani kız dogru yani

benim kafam karıştı yaaa
eşim 77 temmuz, ben 85 mayıs doğumluyum bizim ne olcak şimdi eğer hamile kalırsam?

canımm ben dün öğrendim cinsiyetini doktorum KIZ dedi...:CüvCüv: sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsunda ...ikimizde hayırlısıyla kurtulalımm,, tabiii tümm anne adayları hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah...

aa bende merak ediyorum banada söyleyin bişey anlamadım ben kız erkek nasıl hesaplanıyo yaaa ben 80 eşim 75 benim hesabıma göre ben 2010 eşim 2011çıkıyo bu şimdi ne demek oluyo acıklayın bana he bu arada ben yeniyim :)

tabiki canım allahım eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin en önemlisi bu..hayırlı olsun kızın..inan kız annesi olduğum için değil kız evlat gibisi yok...rabbim bahtlarınıda güzel yapsın inşallah....
öğrenenler yazmaya devam edin kızlar...........alkisalkisalkis

ben bu yıl nisan ayında bebeğimi düşürdüm ve 3 ay sonra yine hamile kaldım.
şimdi en son benim kanımmı yenilenmiş oluyor?
yani şu an karnımdaki bebek kızmı olmalı bu varsayıma göre?..
:)

bende tutmadı.23 haftalık hamileyim ve doktorum bebişimin erkek olduğunu söylüyor.

öncelikle bebeğin hayırlı olsun.Düşük yaptığın tarihe mi yoksa doğum tarihine göremi hesap yaptığında tutmuyor?

Hangisine göre hesap yapmak gerek peki?Ben eşimle 2007 de yani aynı yıl tazelemişiz ama gün olarak eşim benden 10 gün sonra tazelemiş..2009 şubatta hamiş kalıp nisanda düşük yaptım.şimdi tekrar 5 aylık hamişim eğer doğum tarihlerine göre bakarsam en son eşim yenilediği için (gün olarak) erkek olması gerek.Ama düşük yaptığım tarihe göre bakarsam ben yenilemiş oluyorum en son o zaman doğru çıkıyor.Kızım olacak nasipse....
Şimdi tekrar yenileme zamanına kadar ne zaman hamiş kalsaydım hep kızmı olacaktı ?

Ben 85-88-91-94-97-2000-2003-2006-2009 mayıs
Kocam 77-81-85-89-93-97-2001-2005-2009 temmuz
kızlar bu hesabıma göre yani oğlummu olacak doğrumu hesaplamışım?

ben
83-86-89-92-95-98-2001-2004-2007 ocakta yenilenmişim
eşim
83-87-91-95-99-2003-2007 ağustosta yenilenmiş ve 2007 ağustosda hamile kaldım ve oğlum oldu ,anlayamadım tutmuş mu tutmamış mı,kafam karıştı :bbo: tutmuş galiba di mi?

Son düzenleme:
benim tutmadı 15 haftalık hamileyim. doktor bana kızın olacak dedi. yaptığımız hesaplamada erkek çıkıyordu. ama doktor kız dedi. hayırlısı olsun.

arkadaşımada yaptım bakalım doğrumu çıkacak diye . yok o da tutmadı.
Allah hayırlısını versin. kız veya erkek eli ayağı düzgün olsun. Allah'ın dediği olur . biz karışmayalım.

EŞım 15 mart 1976
benım 07 temmuz 1977
bu sene 4 ocak 2009 hamıle kaldım. 5 mayısta dÜŞÜk yaptım . Erkek Çıktı.
3 ay sonra 4 aĞustos 2009 hamıle kaldım . Şu an 15 haftalık hamıleyım. Doktor kız dedı.

en son benmki yenilenmiş kız olcak şmdi hamile olrsamm delikafadulden
ama biz 2011 de düşünüyorz ozaman erkek olur. ay olarak fark eder ama dimi doğum ayınımı baz alcaz ay olarak

tutmuş tutumuş:) 1 ay önce hamile kalsaydın kız olcakmış heralde ay olarak aşmış süreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…